Sült kacsamelles saláta mogyoróval és gombával
30 perc alatt kész!
Nyáron a zsíros ételeket felváltják a friss zöldségekből készült saláták, melyek főételnek és köretnek is jók.

Ez is érdekelhet

Nevezz te is a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós versenyre! (x)

Nálad is belefér néha egy kicsivel több? (x)

Szakácskodj a szabadban! (x)

Önmagunk és a ruháink illata fontosabb mint gondolnánk (x)

Távolból csukni-nyitni? Hasznos és kényelmes választás az okos tetőablak (x)

beauty and style

Ugyanazt az egyszerű ruhát viseli 20 alkalommal ez a nő, és senkinek sem tűnik fel: nőies megjelenés alapdarabokkal »

Bevált tippek gyakori nyári bőrproblémák ellen: gyors segítség hámlásra, pigmentfoltokra, napégésre »

A body a nyári szezon uralkodó darabja: árakkal mutatjuk a legnépszerűbb darabokat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha szereted az igazán egyedi ételeket, akkor mindenképpen ki kell próbálnod a következő mogyoróssaláta-receptet, amelyet a kacsamell tesz igazán ízletessé.

Nincs más dolgod, csak megsütni a húst, majd összekeverni a saláta többi alkotóelemét, és már kész is van a mesés köret vagy éppen főétel attól függően, hogy éppen fogyókúrázol-e, vagy sem.

Mogyorós saláta kacsamellel

Hozzávalók:

  • 40 dkg kacsamell
  • 20 dkg zöldsaláta
  • 20 dkg jégsaláta
  • 20 dkg gomba
  • 2 szelet kenyér
  • 2 evőkanál pörkölt mogyoró
  • 2 evőkanál pirított fenyőmag
  • 1 kávéskanál mustár
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • fél vöröshagyma
  • bors

A kacsamellet darabold fel. Egy serpenyőben hevíts kevés olajat, és süsd meg benne a húst. A vöröshagymát aprítsd fel, kevés olajon dinszteld meg, majd a kis darabokra vágott gombát párold meg rajta. A kenyeret kockázd fel és pirítsd meg.

A salátákat mosd meg alaposan, majd tépkedd kisebb levelekre. Az ecetet a mustárral keverd össze, sózd, borsozd ízlésed szerint, majd forgasd bele a kacsamelldarabokat. Az egészet öntsd a salátákra, végül pedig add hozzá a gombát, a mogyorót és a fenyőmagot.

OLVASD EL EZT IS!

csirkesalata lead
  • zöldség
  • csirkemell

Ropogós csirkesaláta

borso salata lead
  • zöldség
  • saláta

Zsírolvasztó saláta

Ezt is szeretjük