Ropogós csirkesaláta
Ha szeretnél jól aludni, ne telítsd el a gyomrodat. Egy könnyű saláta tökéletesen megteszi a nap utolsó fogásának.
Ha szeretnél vigyázni a vonalaidra, akkor szénhidrátot inkább dél körül fogyassz, este pedig inkább fehérjét.
Ez a friss, tavaszi csirkesaláta tökéletes vacsora lehet, akár azért, mert fogyókúrázol, akár azért, mert odafigyelsz az egészséges életmódra.
Ropogós csirkesaláta
Hozzávalók:
- fél kígyóuborka
- 30 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg paradicsom
- fél csokor póréhagyma
- jégsaláta
- olívaolaj
- 2-3 evőkanál citromlé
- só
- 1 csokor petrezselyem
Az uborkát hámozd meg, hosszában vágd ketté, majd szeleteld fél centis darabokra. A paradicsomot vágd negyedekbe, a pórét karikára, a salátalevelet tépkedd össze.
Olajon pirítsd meg a besózott, csíkokra vágott csirkét, de egyben is hagyhatod, később felszeletelve.
A citromlevet kevés olajjal és az összevágott petrezselyemzölddel keverd össze. Keverd össze a zöldségeket a dresszinggel, majd tedd a tetejükre a sült csirkét.
OLVASD EL EZT IS!

- krumpli
- saláták, zöldséges ételek
Hagymás krumplisaláta

- csirke
- zöldség
Laktató csirkés tavaszi saláta

- rizs
- ananász