Egyetlen hozzávaló, melytől minden ételed finomabb lesz
Mindegy, hogy krémlevest, palacsintát, muffint vagy rakott ételt készítesz, ezzel minden finomabb lesz. (x)
A finom étel titka: a minőségi hozzávaló. Nem készülhet minőségi étel gondosan kiválasztott alapanyagok nélkül, ezért ajánljuk krémes ételeinkhez a Parmalat hab- és főzőtejszínt. A tejszín, melynek legfontosabb összetevője a tej, és melynek minőségét a Parmalat márka biztosítja, tökéletes választás a krémes-habos élvezetekhez.
A tejszíneknek számos variációja létezik, amelyek zsírtartalmukban, állagukban vagy koncentrációjukban különböznek. Különlegességüket az adja, hogy bár sokszínű, mégis egyszerű összetevője ételeinknek.
A tejszín még a hagyományos, kiadós ételeket is könnyedebbé teszi, és lágy érzést kelt a szádban – nem számít, hogy sós ételekhez használsz főzőtejszínt vagy édes ételekhez habtejszínt - a Parmalat mindig tökéletes eredményt nyújt.
Főzőtejszíneivel ételeidet dúsíthatod és garantáltan krémes állagot érhetsz el, míg habtejszíneivel kifogástalan keménységű habot készíthetsz.
Ismered már a tejszínes gasztronómiai élmények apró titkait?
Íme a Parmalat, mely most megosztja veled a legjobbakat:
1. Krémlevesek
Önts hozzá főzőtejszínt és habosítsd botmixerrel, melynek hatására a leves dúsabb, mégis lágyabb lesz.
2. Tejszínes szószok
A selymesebb állag eléréséhez a főzőtejszínt sűrítsd kevés liszttel, majd a mártáshoz keverve forrald össze.
3. Rakott ételek
Ha az ízesített, tejszínes szószokat tojással felvered, eddigi kiadós ételeid lazább állágúvá, könnyebbé válnak.
4. Krémes sütemények
A cukorhoz és pudingporhoz kevert habtejszín zsírtartalma miatt a krém állaga lágyabb, íze édesebb lesz.
5. Muffinok
A tejszín zsírtartalma itt nem csak a tészta elkeverését segíti, de a végeredményt is lazábbá, omlósabbá teszi.
6. Palacsinta
Ha nehéz, lisztes tésztába habtejszínt keversz, könnyedebb szerkezetű, selymesebb állagú palacsintatésztát kapsz.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2539425&banner=2539404&ord=RANDOM_NUMBER)%)
OLVASD EL EZT IS!
- burgonya
- tejszín