Egyetlen hozzávaló, melytől minden ételed finomabb lesz
Mindegy, hogy krémlevest, palacsintát, muffint vagy rakott ételt készítesz, ezzel minden finomabb lesz. (x)

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Jobb az arctisztító kefénél, és azt is elmondjuk, miért: tisztít, és kisimítja a bőrt az új készülék »

Rózsás gyűrű házilag: percek alatt elkészítheted »

Egy színésznő, 8 frizura: Blake Lively legnagyobb átalakulásai »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A finom étel titka: a minőségi hozzávaló. Nem készülhet minőségi étel gondosan kiválasztott alapanyagok nélkül, ezért ajánljuk krémes ételeinkhez a Parmalat hab- és főzőtejszínt. A tejszín, melynek legfontosabb összetevője a tej, és melynek minőségét a Parmalat márka biztosítja, tökéletes választás a krémes-habos élvezetekhez.

A tejszíneknek számos variációja létezik, amelyek zsírtartalmukban, állagukban vagy koncentrációjukban különböznek. Különlegességüket az adja, hogy bár sokszínű, mégis egyszerű összetevője ételeinknek.

A tejszín még a hagyományos, kiadós ételeket is könnyedebbé teszi, és lágy érzést kelt a szádban – nem számít, hogy sós ételekhez használsz főzőtejszínt vagy édes ételekhez habtejszínt - a Parmalat mindig tökéletes eredményt nyújt.
Főzőtejszíneivel ételeidet dúsíthatod és garantáltan krémes állagot érhetsz el, míg habtejszíneivel kifogástalan keménységű habot készíthetsz.

Ismered már a tejszínes gasztronómiai élmények apró titkait?

Íme a Parmalat, mely most megosztja veled a legjobbakat:

1. Krémlevesek
Önts hozzá főzőtejszínt és habosítsd botmixerrel, melynek hatására a leves dúsabb, mégis lágyabb lesz.

2. Tejszínes szószok
A selymesebb állag eléréséhez a főzőtejszínt sűrítsd kevés liszttel, majd a mártáshoz keverve forrald össze.

3. Rakott ételek
Ha az ízesített, tejszínes szószokat tojással felvered, eddigi kiadós ételeid lazább állágúvá, könnyebbé válnak.

4. Krémes sütemények
A cukorhoz és pudingporhoz kevert habtejszín zsírtartalma miatt a krém állaga lágyabb, íze édesebb lesz.

5. Muffinok
A tejszín zsírtartalma itt nem csak a tészta elkeverését segíti, de a végeredményt is lazábbá, omlósabbá teszi.

6. Palacsinta
Ha nehéz, lisztes tésztába habtejszínt keversz, könnyedebb szerkezetű, selymesebb állagú palacsintatésztát kapsz.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2539425&banner=2539404&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Blog.hu ajánló