A 8 legfinomabb, kipróbált őszi pite: morzsolva, rácsozva, hajtogatva

Köszöntsd finomabbnál finomabb gyümölcsös pitékkel az őszt! Ha bővítenéd a repertoárodat, válogass ezekből az ízes, színes, illatos sütikből!

A 8 legfinomabb, kipróbált őszi pite: morzsolva, rácsozva, hajtogatva
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az őszben az az egyik legjobb, hogy számtalan friss gyümölcs és zöldség közül válogathatunk, amik aztán a sütikbe is mennyeiek. Nem véletlenül ez a pitesütés kedvenc időszaka. Ilyenkor ráadásul már jólesik begyújtani a sütőt. Ha van egy jól bevált pitetészta-recepted, használd bátran. A linzer mindig jó választás. 

A gyümölcsök mellett a tésztán is variálj néha! A pitéket teljesen befedheted, de akár rácsozhatod is. A cobbler vagy épp a morzsasütik ugyancsak csábítóak. Ha szeretnéd egészségesebben készíteni a tésztát, a hozzávalók egy részét érdemes kicserélni. Fehér liszt helyett használj teljes kiőrlésű lisztet, édesítésre pedig a nád- vagy a nyírfacukor lehet a megoldás. Figyelj az arányokra is, a liszt, a vaj és a cukor 3:2:1 arányban kerüljenek a sütibe. Inspirálódj, nézd meg a kihagyhatatlan pitéket és a jól bevált recepteket!

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük