Akár főfogást, akár különleges köretet készítenél, a tepsis krumplival nyert ügyed van. Mindegy, hogy töltöd, rakottasként készíted, esetleg csak sajtot reszelsz rá, biztos, hogy ízletes lesz a végeredmény. Bármilyen zöldséget pakolhatsz mellé, spenótot, karalábét, paradicsomot, vagy tuningolhatod kolbásszal, csirkével, baconnel.
Garantáltan nem szárad ki a krumpli, ha jól meglocsolod tejszínnel, vagy nyakon borítod tejföllel. A ropogós, nyúlós sajtréteg pedig már csak a ráadás. Fűszerezéssel is megbolondíthatod még a legegyszerűbb fogásokat is, a bazsalikom, a rozmaring, a kakukkfű is feldobja a krumplit. Válogass köret vagy főétel közül, itt biztosan találsz neked tetsző receptet.

Hús nélkül is lehet finom és laktató a tepsis krumpli, a
paradicsomos változat ínycsiklandó. A zöldfűszeres tejszín és a többféle sajt különleges ízt ad az ételnek. Kevés munka van vele, a végeredmény mégis felejthetetlen. Igazán vonzó lesz a fogás, ha a krumplit állítva teszed a tepsibe.

Ez sokkal jobb, mint az egyszerű sült krumpli!
Almával és hagymával felturbózva fantasztikus lesz a szaftos fogás. Az édes és a sós ízek illenek egymáshoz, és a sütőben jól összeérnek.

A tepsis krumplit spenóttal is feldobhatod. Kínálhatod önmagában, de remek választás sültek, grillezett húsok mellé is. Ha tejszínes szószban sütöd, biztosan nem szárad ki.

A régi klasszikus, a magyaros rakott krumpli
sok kolbásszal és tejföllel az igazi. Érdemes néha variálni a megszokott recepten. A tojás helyett paradicsom és hagyma is kerülhet bele. Még csábítóbb lesz, ha sajtot is szórsz a tetejére.

A krumpligombóc igazi különlegesség, fejedelmi ebéd vagy vacsora lehet. Főleg baconnel, tejszínes szószban sütve és sok sajttal megbolondítva. A gombócokat főtt krumpliból könnyű elkészíteni.

Ez a sült krumpli tényleg pofonegyszerű, mégis isteni. Csak vágd be, és
töltsd meg mindenféle finomsággal. Baconnel, sok sajttal, tejföllel, zöldfűszerekkel minden igényt kielégít.