8 takarékos étel, amihez felhasználhatod a maradékot: hús, tojás és kenyér is újjászülethet

Ki ne dobd a maradékot! Másnap egészen újfajta ételt varázsolhatsz belőle.

Ételek maradékból
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Maradékból is lehet isteni finom ételeket főzni. Legyen szó húsról, tojásról, kenyérről vagy krumpliról, nem lesz unalmas a konyhád, ha az előző napról maradt ételt kreatívan hasznosítod újra.

Nagyanyáinknak még aranyszabályuk volt, hogy ételt nem pazarlunk. Nemcsak a nehéz időkben, hanem akkor sem, amikor nem vág a földhöz az sem, ha a menü egy része a szemétben végzi. Ma, amikor nekünk is napról napra egyre szorosabbra kell húznunk a nadrágszíjat, különösen fontos, hogy megtanuljunk néhány régi módszert az ételek takarékos felhasználására.

Ételek maradékból

A tegnapi sült hús nagyon jól megy egy finom rakottasba, a visszamaradt leveszöldség újjászülethet fasírtként vagy salátaként, a krumpli pedig péksütik tésztáját gazdagíthatja. A következő gyűjtésben te is megtalálod a kedvedre való maradékmentő fogást.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezt is szeretjük