8 hűsítő saláta majonézzel és joghurttal: jólesnek a nagy melegben

Nyáron különösen jólesnek a hideg saláták majonézes vagy joghurtos öntettel.

Hideg joghurtos, majonézes saláták
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A majonézes vagy joghurtos hideg saláták télen-nyáron jólesnek önmagukban, kenyérrel vagy húsok, zöldségek mellé. Általában kevés munka van velük, azt azonban érdemes kivárni, hogy összeállítás után a hűtőben érjenek össze az ízeik.

A legtöbb hideg salátát bármikor elkészítheted, de van köztük olyan is, ami a melegebb hónapokban az igazi, például az, amelyik újkrumpliból áll. Van köztük húsos, tehát egy teljes értékű ebédnek megfelelő fogás, és van, ami inkább köretként működik jól.

Hideg joghurtos, majonézes saláták

A hideg saláták maradékmentő fogásként is tökéletesek. Ha előző nap nem fogyott el az összes kisütött hús vagy főtt tojás, ne dobd ki őket, hanem használd fel salátába, így spórolhatsz is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük