Eredeti szerb csevap házilag

Még jó az idő a grillezéshez

A csevap jellegzetes balkáni étel, erősen fűszerezett, markáns ízű, és nagyon könnyű elrontani.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Készítheted csak bárány- vagy marhahúsból, esetleg, ha épp nincs más, sertéshúsból is, azonban az igazi, hagyományos csevap ezek keverékéből tevődik össze.

A jellegzetes forma is a fogás része, erre ügyelj, valamint arra is, hogy zsírosabb húsokat válassz.

Csevap házilag

Hozzávalók:

  • 25 dkg darált marhahús
  • 25 dkg darált sertéshús
  • 25 dkg darált bárányhús
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanálnyi szódabikarbóna
  • só, egész bors
  • pirospaprika
  • olaj

Elkészítés ideje:

70 perc.

Elkészítés menete:

A recept maga egyáltalán nem lesz bonyolult, sőt, kifejezetten egyszerű, a hibázási lehetőség egyedül az összetevők minőségében leledzik. Ezért fontos, hogy olyan húsokat válogass össze, amelyekkel nem nyúlhatsz mellé: nem szárazak, mint például a karaj, hanem zsírosak, mint a tarja, vagy marhánál a rostélyos.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

A háromféle darált húst nemes egyszerűséggel keverd össze egy tálban, majd törd bele a fokhagymát, szórd bele a szódabikarbónát, őröld bele a borsot, hints rá egy evőkanálnyi pirospaprikát. Jól dolgozd össze az egészet, majd ha ezzel megvagy, pihentesd, amennyit csak tudod. A legjobb, ha áll egy éjszakát, de ha nincs erre időd, akkor se lesz rossz a kész étel. Vizes kézzel formázz kis hurkákat a húsos keverékből, majd a grillen süsd át alaposan minden oldalukat. Ajvárral a legjobb!

Ha valami hiányzik az otthoni grillezős felszerelésedből, a Tchibo üzleteiben most könnyen pótolhatod azt! Elengedhetetlen grillkellékek és hasznos apróságok a finom hamburgerért és csevapért.

Isteni fogások szabad ég alatt

Ha a kerti grillezések rabja vagy, less el tőlünk néhány ötletet!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2100598&banner=2100616&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük