Könnyű ebéd 500 kalória alatt
Harcsafilé roston
A harcsafilé elég hálás húsféle, gyorsan elkészül, könnyű finomra készíteni, ráadásul nagyon egészséges is, mi kell még?

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

Széles a csípője, és mer öltözködni: szuper divattippek egy plus size modelltől »

Ez a minta még a kockásnál is divatosabb lesz tavasszal: így viseld! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A harcsa húsa elég tömör és zsíros is, ezért különösen alkalmas a roston sütésre, arra az egyre kell ügyelned, hogy ne szárítsd ki, elég, ha kicsit megpirul mindkét oldala, már kész is.

Bármilyen körettel vagy salátával remekül működik, de az is elég, ha csak valamilyen dresszinggel fogyasztod.

Harcsafilé roston

Hozzávalók:

  • 70 dkg harcsafilé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál bazsalikom
  • 1 evőkanál kapor
  • frissen őrölt bors
  • olívaolaj

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

Kezdésnek a harcsát mosd át, tisztítsd meg a nemkívánatos részektől, ha vannak rajta ilyenek, majd vágd nagyjából ugyanolyan méretű szeletekre. Ezután egy kis tálkába önts olívaolajat, nyomd bele a fokhagymát, törd bele a borsot, ha csak őrölt van kéznél, akkor abból szórj bele egy picit, ízlésednek megfelelően sózd, majd add hozzá a bazsalikomot és a kaprot is.

Keverd jól össze, majd egyenletesen oszlasd el a harcsaszeleteken, ha van időd, akkor pácold őket benne pár órát, és csak utána állj neki a sütésnek. Ha nincs kéznél grill, akkor egész egyszerűen egy forró serpenyőben pirítsd át a halszeletek mindkét oldalát, és már kész is, grillen ugyanez az eljárás, csak serpenyő nélkül.

Még több fogás baráti borozásokhoz!

Egy kellemes vacsorára egy pohár finom bor teszi fel a koronát, nézd meg, milyen ételhez milyen bor illik!

OLVASD EL EZT IS!

halas lead
  • hal
  • saláták, zöldséges ételek

Gyors fogás 500 kalória alatt

Blog.hu ajánló