Videón a világ legidősebb házaspárja - Ennyire boldog a férj, aki több mint 100 éves
A szerelemnek nincsenek határai - korhatárai sem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 103 éves George Kirby és 91 éves felesége, Doreen Lucky jelenleg a világ legidősebb korban egybekelő házaspárja. A pár a Guinness Világrekordok könyvébe is bekerült a tavalyi esküvővel, amikor a dél-angliai Eastbourne egyik szállodájában kimondták a boldogító igent.

Ők a rekorderek

A fura rekord létezik, a Guinness nyilvántartása szerint együtt 194 évesen járultak az oltár elé. Előttük egy francia pár birtokolta a címet a közös 191 évükkel, ám 2015-ben Doreen és George megdöntötték a csúcsot.

A videóból kiderül, milyen boldogok a szerelmesek. Nézd meg, hogyan zajlott Doreen és George esküvője!

Jobb későn, mint soha

A házaspár már 27 éve élt boldog kapcsolatban, mielőtt hivatalosan is egybekeltek. A férj az esküvő után azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy nem kérte meg korábban Doreen kezét.

Azt később sem árulták el, hogy miért csak közel három évtized együttélés után jutottak elhatározásra. A pletykák szerint gyerekeik és unokáik kedvéért álltak most oltár elé.

A férj egy volt ökölvívó, ő a 2012-es londoni paralimpiai játékok színeire festett kerekesszékben jelent meg a ceremónián. Ugyan már nem edz, még mindig fiatalos, és azt mondja, a szerelem tartja fitten. Kettejüknek összesen hét gyermeke, 15 unokája és hét dédunokája van. 

Ezt is szeretjük