Milyen a pasi az ágyban?
Születésnapja elárulja
A félénk külső talán buja és forró szexuális fantáziát takar. Tudd meg, hogy mit szeretne a pasid, mire vágyik igazán a férfi az ágyban!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak egyformák – biztos sokszor hallottad már te is. De ne dőlj be ennek az általánosításnak, minden pasi más vérmérséklettel van megáldva, és másként viselkedik az ágyban. Öröknaptárunk segítségével kiszámolhatod, a hét melyik napján született a pasid – vagy a kiszemelted –, és ez alapján, hogy áll a szexuális fantáziák terén.

Ha hétfőn született

Meglehetősen félénknek tűnik a hétfői pasi. Épp ezért első látásra valószínűleg nem is gondolnád róla, hogy milyen komoly érzéki energiák feszülnek benne.

Minden visszafogottsága ellenére szexuális értelemben ő egy kimondottan szenvedélyes pasi. Bár nem vágyik igazán extrém dolgokra – helyszínek tekintetében –, a hálószoba falai között mindent szeretne kipróbálni veled.
Erogén zónái: fül, hát.

Ha kedden született

Nyitott és vállalkozó kedvű. A keddi napon született pasinak nem tudsz olyat mondani, amin képes lenne megbotránkozni. Ha szexről van szó, bármire rá lehet venni. Mindemellett ő is időről-időre előrukkol új ötletekkel. Egyik-másik fantáziáját talán soknak is tartod majd, de ő az a pasi, aki képes lesz bármire rávenni téged. Meglehet, hogy az ő kedvéért még egy hármas felállásra sem mondasz nemet.
Erogén zónái: has, tarkó.

Ha szerdán született

Ha vad és féktelen szexre vágysz, nem a szerdai pasi lesz a te embered. Ő ugyanis meglehetősen bizonytalan és félénk az ágyban. Bár kellő tapasztalattal és fantáziával fel lehet cukkolni, alapvetően mindig gátlásos marad. Mindez persze nem jelenti azt, hogy neki ne lennének féktelen szexuális fantáziái, arra azonban kevés esély van, hogy ezeket megosztja veled.
Erogén zónái: mellbimbó, ajkak.

Ha csütörtökön született

Kapcsolatotok elején valószínűleg teljesen klasszikusnak mondható a szexuális életetek. Az idő előrehaladtával azonban párod egyre újabb és újabb dolgokat szeretne kipróbálni. Nincs olyan érintkezi forma, melyhez ne lenne kedve. Mi több, különösen izgatja a fantáziáját minden olyan dolog, ami egy kicsit is perverz. Épp ezért csak akkor lehet hosszú távú kettőtök kapcsolata, ha te is hasonlóan kíváncsi és kalandvágyó vagy az ágyban.
Erogén zónái: fenék, nyak.

Ha pénteken született

Ha beszélgetni szeretnél a szexről a pénteki nap szülöttével, valószínűleg rossz úton jársz. Ez a pasi nem beszél: cselekszik. Ösztönösen tudja, mire van szükséged, és elvárja, hogy te is hamar ráérezz az ő vágyaira. Bár otthon meglehetősen konvencionális elveket vall – meglehet, hogy nehezen szakad el az ágytól –, kimondottan szívesen szeretkezik szabadban.

Erogén zónái: fül, combok belső oldala.

Ha szombaton született

Nem igazán szégyenlős a szombati nap szülötte. Ha párod ezen a napon látta meg a napvilágot, nem kell attól tartanod, hogy visszafogottan viselkedik. Meglehetősen féktelen szexuális ábrándokkal bír – valószínűleg bárhol szívesen szeretkezik veled. Neki teljesen mindegy, hogy vonaton utaztok épp, vagy a nagymamád születésnapi vacsoráján vagytok – ha kedve támad egy kis rosszalkodáshoz, nincs mese.
Erogén zónái: mellkas, ajkak.

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha vasárnap született

Klasszikus és szenvedélyes. Ezzel a két jelzővel lehetne leginkább ábrázolni a vasárnapi pasit. Nincsenek igazán vad fantáziái, mégis minden együttlét felejthetetlen lesz vele. Pontosan tudja, mit csinál, és meglehetősen odaadóan viselkedik az ágyban. Persze azért néha belőle is kibújik a kisördög. Ilyenkor szívesen kipróbál újdonságokat – legyen szó segédeszközökről, vagy éppen izgalmas helyszínekről.
Erogén zónái: nyak, vállak.

Ezt is szeretjük