Így változtasd a hálószobádat szerelmi szentéllyé
Tudd meg, hogyan rendezd be a feng shui elvei szerint a hálószobát, és csábítsd el a pasidat észrevétlenül!

Az intenzív szerelem és a pompás szex elsősorban abból az érzésből adódik, hogy ketten egyek vagytok - és testetek egybeforr. Ehhez még hozzájárulnak az érintés, a látvány és a hangok kiváltotta élmények is.

A keleti filozófia szerint ezeket a lágyabb, gyengédebb energiával keveredő, szabadon áramló, aktív csi kelti. A csi elektromágneses finomenergia, mely mindenben áramlik, és információt közvetít.

Ahhoz, hogy ezek az energiák szabadon áramolhassanak, a feng shui szerint speciálisan kell berendezni a lakást. Ám nem kell szakértőnek lenned ahhoz, hogy hálószobádat szenvedélyes kéjlakká varázsold! Kövesd tippjeinket, így néhány ügyes trükkel és némi fantáziával meglepően rövid idő alatt igazi szerelmi szentéllyé változtathatod a szobát.

Engedj teret a szexnek!

Teremts olyan környezetet, ahol elegendő helyed van, és teljes mértékben kifejezésre juttathatod a szexualitásodat. Például szerezz be egy nagy ágyat, vagy már meglévő franciaágyadra halmozz hatalmas díszpárnákat. Egy kényelmes fotel is kötelező kellék, hogy az egész szoba rendelkezésetekre álljon az aktushoz, és ne legyetek ágyhoz kötve. Emellett célszerű a szobát megfelelően szigetelni is, nehogy gátlásaid legyenek, ha szex közben elragad a hév, és ennek hangot is adsz.

Teremts izgató légkört azzal, hogy erotikus műalkotásokkal díszíted a szobát. Választhatsz érzéki összefonódást ábrázoló szobrokat, festményeket vagy fényképeket is.

Fény-árnyék hatás

Gondold át a világítás kérdését! Ha szívesen nézitek egymást szeretkezés közben, akkor valamilyen lágy fényforrásra lesz szükséged. A gyertya ideális megoldás, mert tüzesebb, szenvedélyesebb hangulatot teremt a szobában, így könnyebben ráhangolódhattok a szexre.

A fényhiány is izgató lehet azonban: ha nagyon élvezitek egymás közvetlen közelségének érzését, a sötét szobában felerősödnek ezek az érzékletek. Bízz a szépérzékedben, és válassz megfelelő árnyalatú sötétítőfüggönyt! Ha szereted a baldachint, de még sosem volt az ágyad felett, akkor ideje beszerezned egyet.

Tűz és víz

Növeld a víz, a tűz és a nyugati fém csit a szobában, mivel ezek segítenek elmélyíteni a szexualitásodat, valamint fokozzák a szenvedélyességet és a játékosságot. A víz csit krémszín és fényes fekete felületek alkalmazásával hozhatod be a helyiségbe, de a csipke és az áttetsző anyagok is tovább erősítik ezt a hatást. Az északi csi bevonásához helyezz valamilyen kristályt a szoba északi részébe.

Tudtad?
A tűz energia jellemzője, hogy lefelé irányuló, stabil és biztos - a délnyugaton lenyugvóban lévő Napot és ennek délről jövő sugarait jelképezi. A víz energia az áramlással való haladás, a rugalmasság és a mélyre ható újjászerveződés. A fém energia befelé irányuló, összpontosuló és zárkózott. A beteljesedés érzetét nyújtja.

Virágok között nyugaton

Az orchidea remek afrodiziákum, ezért két orchidea elhelyezése az ágy közelében segíthet meghozni a hangulatot egy forró együttléthez.

A fémvázába helyezett rózsaszín virágok a játékosabb nyugati csi bevonzásában segítenek, de a hálószobád nyugati része remek hely erotikus fantáziák szabadon engedésére is.

A nyugati csi a romantikus érzések, az elégedettség és a játékosság energiája, emellett erős vágyat ébreszt benned a meggazdagodásra, új kapcsolatok építésére, valamint arra, hogy stílusos legyél, és különféle terveket vigyél véghez.

Cikkünk a Feng shui biblia című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük