3 különleges meglepetés Valentin-napra

Nem kell sokat költened, hogy emlékezetes programot találj ki. Hogyan lehet ingyen a legszebb a Valentin!

Ha szeretnéd meglepni párodat a szerelmesek ünnepén, nem kell feltétlenül mélyen a pénztárcádba nyúlnod. Ahhoz, hogy emlékezetes legyen az idei Valentin, elég egy kis fantázia, hiszen ez a nap nem az ajándékokról, hanem rólatok szól. Ki sem kell mozdulnotok ahhoz, hogy a szerelem és a vágy különleges hangulata vegyen körbe: szervezd meg a legszexibb otthoni programokat, melyekkel könnyen elvarázsolhatod a párodat!

Csábító vacsora

Mint tudjuk, egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ha ez alól kedvesed sem kivétel, Valentin-napon lepd meg álmai vacsorájával, amit mellesleg ne felejts el a legjobb vágykeltő fűszerekkel ízesíteni!

A legjobb szerelmi serkentők a tenger gyümölcsei, de ha ódzkodik ezektől a herkentyűktől, vagy drágának találod őket, biztosan találsz fűszeres szekrényedben is néhány csodaszert. A gyömbér, a sáfrány, a chili és a feketebors ugyanúgy izgató hatással bír, mint a vanília, a fahéj, a szerecsendió vagy a szegfűszeg.

Ne csak az étel legyen azonban különleges, hanem az este többi része is. Teríts egyszerű, de hangulatos textilekkel, melyek szívecskék nélkül is sugallják, hogy ez nem egy hétköznapi vacsora lesz.

Egy üveg pezsgővel még ünnepélyesebbé teheted a hangulatot, ha pedig szeretnél biztosra menni, a vágykeltő fűszerek mellett saját praktikáidat is vesd be. Ülj asztalhoz egy igen merészen dekoltált felsőben, ami hamar a folytatásra irányítja párod figyelmét, így evés után másfajta gyönyörökbe is belekóstolhattok.

Wellness - otthon

Valentin-napon varázsolj a lakásból wellness-szállodát, és nyújts szerelmednek kényeztető szolgáltatásokat.

Először is engedd tele a kádat forró vízzel, tegyél bele fürdősót, csepegtesd tele illóolajokkal, a kád szélére pedig helyezz apró, illatos mécseseket. Lehet, hogy magától párod soha nem merészkedett volna a fürdőolajok közelébe, de ha készen kapja a lazító élményt, nem fogja visszautasítani.

Merüljetek együtt a habokba, és élvezzétek az aromák nyugtató hatását: természetesen a víz alatt akár kezeteket is szabadjára engedhetitek. A fürdő után azonban ne essetek azonnal egymásnak: add párod tudtára, hogy ez az este a különleges, minden érzékét kényeztető gyönyörről szól.

Teríts egy törölközőt az ágyra, majd kérd meg, hogy feküdjön hasra. Kend be a hátát masszázsolajjal - vagy ha nincs, akkor testápolóval -, és kezdd el gyengéden masszírozni. Indulj a nyakánál, és haladj egyre lejjebb, porcikáról porcikára. Ha elérted a lábujjait is, kérd meg, hogy forduljon hanyatt, és folytasd elöl is a kényeztetést. Ne hagyd ki a legérzékenyebb pontjait se, hiszen az erotikus masszázstól teljesen beindul majd, és biztos lehetsz benne, hogy viszonozni fogja az egész estés kényeztetést.

Kedveskedj kívánságkártyákkal

Ha kedvesedben ott lakozik a gyerek, és szereti játékosan megközelíteni az életet, biztosan örülni fog, ha saját készítésű kívánságkártyákkal leped meg Valentin-nap alkalmából. Vágj fel egy papírlapot kártya méretű darabokra: minél többet csinálsz, annál jobb.

Mindegyik kártyára írj fel egy-egy olyan kívánságot, amelyet szívesen teljesítenél kedvesednek. Szöveg helyett rajzolhatsz is, de arra ügyelj, hogy a pasi számára is egyértelmű legyen, hogy mit ábrázolnak pálcikaemberkéid. A kívánságok kiötlésénél vedd sorra, melyek párod kedvenc szexuális helyzetei, de ne felejtsd el a saját vágyaidat is kártyára vetni! Valentin-napon vedd elő a kívánságcetliket és egy pakli francia kártyát: ezúttal azonban zsetonok helyett óhajokban játsszatok.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A játékban természetesen csak a kártyákon feltüntetett vágyak szerepelhetnek, de vigyázzatok: a tét csak akkora legyen, hogy a kör végén a vesztes teljesíteni tudja a győztes vágyait. Hidd el, ha nincsenek nyerő lapjaid, akkor is garantált a gyönyör!

Ezt is szeretjük