18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezeket a szexpózokat csak a nők szeretik! Elmondták a férfiak, miért nem jó nekik
Néhány szexpóz, amit a férfiak nem igazán kedvelnek.

nagykep?cikkid=163109&kep=szex1-lead

Vannak szexpózok, amiket a nők szeretnek, a legtöbb férfi viszont utálja őket. Korábbi összeállításunkban arról írtunk, melyek azok a pozitúrák, amelyeket a pasik imádnak, a nők viszont nem szívesen vállalnak be. Most pedig olyan válogatással készültünk, ahol azokat a pózokat sorakoztatjuk fel, amikért a pasik nincsenek oda.

Csak állva ne kelljen!

"Állva, egymással szemben, ez a legkeményebb póz. Mondhatnám, hogy millió munka van vele, és iszonyúan kevés a hozadéka. Én kerülöm, amikor csak lehet" - mondja a 35 éves Máté, akinek saját bevallása szerint elég sok tapasztalata van szex terén.

Tényleg nem kényelmes a férfiaknak a póz, hiszen leginkább a stabilitásra koncentrálnak, miközben a nő igényeire is figyelniük kell. Ehhez jön még a mozdulatok szabályozása, illetve az, hogy örömet is szeretnének találni az együttlétben. Ez tényleg kihívás, néha viszont megéri a fáradságot, hiszen például a zuhany alatt igazán izgalmas a szex.

Ha (f)elszabadul a nő

"Számomra az a legijesztőbb, amikor a nő lovagol, és annyira beleéli magát, hogy szinte pattog rajtam. Ilyenkor mindig attól félek, hogy eltörik a nemi szervem. Teljesen kiszolgáltatottnak érzem magam, miközben ott fekszem" - avatott be féltett titkaiba Laci, aki azt is elárulta, hogy volt olyan helyzet, amikor ebben a pózban még a szextől is elment a kedve.

Nem meglepő, ha a pasik nagy része nem szereti a lovagló pozitúrát. Hiszen a legtöbben nehezen adják át az irányítást még szex közben is. Ha mégis megtörténik a hatalomátvétel - mint ahogyan ez a póz is megkívánja -, a nők örömmel használják ki a lehetőséget. A túlzott pattogás valóban ijesztő lehet, bár nem sok olyan történetről lehet hallani, hogy egy férfinak lovaglás közben tört volna el a szerszámja.

Levegőt!

"Volt egy csajom, aki nagyon szerette az orális szexet, és teljesen odavolt, ha én kényeztettem. Nekem sem volt panaszom a dologra legtöbbször, de előfordult, hogy annyira belejöttünk, hogy már szó szerint az életemért kellett küzdenem, ugyanis nem kaptam levegőt, mert az arcomra ült. Ettől többet erről nem is igen mondanék" - zárta rövidre Gabi, aki azóta is műveli a műfajt, de most már nyugodtabb, mert a felesége nem fanatikus rajongója az efféléknek.

Az orális szexet lehet imádni vagy utálni. Azok, akik gyakran csinálják, biztosan belefutottak már olyan szituációba, amikor a férfinak szinte könyörögnie kellett a levegőért. Nem kell ahhoz nagy képzelőerő, hogy a lelki szemeink előtt lássuk, hogyan következhet be mindez. Ugyan a lényeg továbbra is az, hogy a nők kifejezzék az örömüket a mozdulataikban is, azért arra érdemes figyelni, hogy a pasik néha levegőhöz jussanak - főleg, ha valaki újra és újra át akarja élni az orális szex adta örömöket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük