3 szerelemébresztő tipp, amivel megtarthatod a férfit
Mindig csak a kellemetlen szeretői szerep jut neked? Tudd meg, hogyan hálózd be végleg a pasit!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Időnként mindenkivel megesik, hogy a szerelmes suttogások és sikolyok mindössze egyetlen éjszakán át tartanak, és másnap reggel a romantikus és szenvedélyes szeretőnek már csupán a hűlt helyét és gyűrött ágyneműjét találja.

Ha azonban túl sokszor fordul elő veled, hogy a hideg konyhában egyedül szürcsölöd reggeli kávédat, valószínűleg a csillagok állásában, a zár ismerős kattanásában is azt kutatod, miért kell ennek így lennie. Miért vagy mindig csak szerető? Tudd meg, min kellene változtatnod, hogy ne csak a hódítás menjen, de meg is tudd tartani!

Az otthon melege

Ha szeretsz hódítani, és élvezed a pasik forró pillantásait, nincs abban semmi baj, de olykor a szenvedély és a hűség sajnos igen messze találhatóak egymástól. A férfi nem biztos, hogy a pörgős, bulizós bombanőt választja, mert egyszerűbb egy házi kedvencet befogadni, mint egy vadon befogott párducot megszelídíteni. Sok pasi a forró fantáziák és a macsó imidzs dacára arra vágyik, hogy az első napon elérhetetlen, erotikus és csábító legyél, a másodikon azonban már szelíd, de szépséges nő. Aki nem akar lelépni és továbbállni, akit nem vonz az éjszaka hívogató szava, hanem hűséges, és biztos hátteret biztosít a mindennapokban.

Ha tehát szeretnél véget vetni a bizonytalanságnak, mindenekelőtt a férfinak is add tudtára, hogy állandóságra vágysz. A kalandokról a párkapcsolatban sem kell lemondanod, már ami a közös élményeket illeti, ha azonban azt szeretnéd, hogy a férfi ne csak vérforraló románcként tekintsen kapcsolatotokra, az otthon töltött időről se feledkezz meg. Ha rátaláltál arra az emberre, akire vágytál, nem leszel számára kevésbé vonzó, ha tűsarkú cipődet és flitteres felsődet egyre gyakrabban a szekrényben felejted, és időnként otthon maradtok.

Szex első éjszaka

Szomorú igazság, hogy a férfi, bár nagyon is szereti a szexet, és gondolatai a nap nagy részében e téma körül forognak, azt a nőt, aki első éjszaka odaadja magát, többé nem akarja. A hirtelen, minden romantikától mentes kitárulkozás kiábrándító számára, mert még a vágytól dagadozó nadrágú pasinak is kell az érzés, hogy valamiért megküzd.

Ha tehát ki akarsz törni az örök szerető fojtogató ketrecéből, és minden vágyad az álmos reggeleken végre két személyre kávét főzni, akkor erényövet fel, és menj bele az ősi macska-egér játékba!

Ha kicsit kéreted magad, rögtön más szemmel néz rád a szerencsétlen, felajzott pasi - mert izgató azért lehetsz bátran. Ha pedig hódolód már kellőképpen türelmetlen, forró csókok kíséretében átadhatod neki erényöved kulcsát, azonban mindezt a maga idejében! Nem árt, ha tartod magad a népmesei hármashoz, és a türelmetlen hercegnek csak akkor ereszted le elefántcsonttornyodból az arany hágcsót, ha a próbákat - ez esetben az idő próbáját - egészen a harmadik randiig kiállta. Akkor azonban biztos lehetsz benne, hogy másnap reggel nem ébredsz hűlt helyére, sőt, neked kell majd újabb, örömteli kalandokat átélned az ágyban.

Engedd el, hogy akarjon!

Ha te magad nem bánnád az otthon töltött időt és a közös élményeket, de úgy látszik, párod nem lát többet benned alkalmi kalandnál, jobb, ha határozottan a sarkadra állsz. Fontos azonban, hogy csak akkor vesd ki a hálót a pasira, ha biztos vagy benne, hogy nem azért bizonytalan a kapcsolatotok, mert otthon vár rá valaki. Ez esetben jobb, ha magára hagyod, hogy családi problémáit intézze el otthon, és ne egy futó kalandba meneküljön a nehézségek elől.

Amennyiben szeretnéd komolyabbra fordítani a dolgokat, ne engedj a csábításnak csak azért, mert egy forró éjszaka még mindig jobb, mint az, ha soha többé nem látod partnered. Könnyen lehet, hogy a férfinak egészen addig kényelmes a laza viszony, amíg nem állítod döntéshelyzet elé, de mindezt ne úgy tedd, hogy választásra kényszeríted: vagy komolyra fordítja kapcsolatotokat, vagy elhagy.

Ha ugyanis úgy érzi, hogy te vagy az, aki hirtelen lazít a köteléken, meglehet, hogy hirtelen rádöbben, valójában mennyire fontos vagy neki. Ahelyett tehát, hogy mindig sürgeted a találkozókat, próbáld te magad lazábban kezelni az ügyet, ha pedig rádöbben a pasi, hogy akár el is veszíthet, már korántsem lesz annyira kényelmes a laza, felelősségmentes kapcsolat.

Ezt is szeretjük