18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, amit a tökéletes szeretőtől elvár a férfi

Záporozó dicséretek, netán egy ismeretlen kaland? Tudd meg, mit keres a pasi az idegen nő karjaiban, hogy ne legyen rá szüksége.

A szeretőhöz teljesen más viszony fűzi a férfit, mint a barátnőhöz. A párkapcsolatban ő is a nyugalmat és a hosszú távú biztonságot keresi, ha pedig mégis beleesik a legnagyobb bűnbe, és tartósan félrelép, attól a nőtől nem ugyanazt várja el, mint partnerétől. Természetesen akad, akinek a hűség nem kihívás, és cseppet sem érdeklik a kapcsolaton kívüli örömök, de előfordul, hogy az ismeretlen vonzásának nem tud ellenállni a pasi. Tudd meg, ők mit keresnek a kapcsolaton kívüli viszonyban!

Elismerés

Amikor a párkapcsolat beáll egy megszokott kerékvágásba, idővel nehéz számon tartani a másik jó tulajdonságait, és annál nehezebb újra és újra dicsérő szavakkal simogatni önbizalmát. Nem mindenki olyan típus azonban, hogy fél szavakból és néma gesztusokból is megértse: ugyanúgy szereted, mint az első napon, csak éppen pár dolog számodra magától értetődővé vált időközben.

Nem érzed szükségét, hogy minden alkalommal ódákat zengj a sült csirkéről, amit ő, egyedül ő hozott össze hétvégi ebédre.

Ezzel szemben neki lehet, hogy minden csirkéért jólesne az elismerés, és nem csak hasonló, rendkívüli helyzetekben, hanem időnként akkor is, ha csak minden a legnagyobb rendben van.
Van, aki pozitív szavak nélkül könnyen elbizonytalanodik, ha pedig a boldogság teljes is lenne, ahogy a magabiztos férfi egyre tétovább lesz, a problémák is felgyűlnek.

Eközben azonban a munkahelyen, a villamoson vagy a két sarokra lévő bárban, ahová a haverokkal szokott járni, bármikor akadhat egy megértő másik, aki minden panaszszavát egyetértő bólogatással nyugtázza, és olyan rajongó tekintettel néz fel rá, hogy annak nehéz ellenállni. A pasi elismerésre vágyik, de nem a szakmáját illetően, inkább olyan bűvös szavakra, melyektől a férfiúi önbizalma nő meg egy arasszal.

Bizonytalan nosztalgia

A szeretőben a függetlenség az egyik legcsábítóbb. A nem hivatalos viszonyban a férfi nem tartozik elszámolással, azonban ez fordítva is igaz: nem várhatja el, hogy a nő, akire csak röpke órákat tud szánni, cserébe bármikor várjon rá, amikor ő szeretné.

Ez a bizonytalan helyzet, az izgalom az egyik legvonzóbb minden kapcsolaton kívüli viszonyban, ami a találkozásokat mindig tűzforróvá teszi. Ezzel együtt a régi idők nosztalgiáját éli meg a szerető oldalán a férfi.

Azzal ugyanis, hogy nem számíthat biztonságra mellette, a fiatal évek reménykedő hódításait hozza vissza az élmény, hogy újra és újra udvarolnia kell, illetve a legjobb formáját mutatni. A szerető előtt igen rosszul venné ki magát, ha pólóban és mackónadrágban mutatkozna. Ez természetesen azt is jelenti, hogy ez a viszony jóval kevésbé intim és őszinte, mint egy párkapcsolat, de nem feltétlenül arra van szüksége a pasinak, hogy minden kínos tulajdonságát ismerjék.

Két ismeretlen

A viszonyban kicsit olyan lehet a férfi, amilyen csak szeretne lenni, hiszen illegális partnerével nem tölt együtt annyi időt, hogy átlásson szépítő mondatain. A férfit akkor vonzza ez a helyzet, ha otthon nem érzi magát nyeregben, és inkább te vagy határozott kezű, irányító és sikeres.

Egy naivabb szerető mellett titokzatos idegenként mutatkozhat, de őt is csábítja a helyzet, hogy nem igazán tud semmit a másik nőről.

Nem ismeri az anyját, nem kell közös, családi rendezvényeken részt vennie, de még csak a baráti társaság előtt sem kell kiállnia a mosolypróbát. Csak azok a kettesben töltött röpke órák vannak, ahol nem kerülnek előtérbe a mindennapos problémák, mert ezekkel nyűg lenne a szerető oldalán foglalkozni. A párkapcsolatnak mindez természetes részét képezi, és partnere oldalán a férfi is részt vállal a gondokból, de a szeretőnek ez az oldala többnyire homályban marad: vele nem akar bensőséges ismeretséget kötni.

Kielégítetlen vágyak

Azért sem szeretné a meghitt magánéletet a viszonyba belekeverni, mert amit a titkos másodiktól elvár, az sokkal inkább szexuális, mint emberi jellegű. A szerető ágyában a pasi szeretné mindazt megtapasztalni, amit otthon nem lehet.

A rossz szex sokszor megkeseríti a párkapcsolatokat, de sajnos akad férfi, aki hasonló helyzetben nem otthon próbálja megoldani a problémát, hanem kielégítetlen vágyaira más karjai között keres gyógyírt. A párjától továbbra is elvárja az eddigi törődést, csak éppen felesleges energiáit máshol éli ki.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A szerető, akivel a férfi beteljesületlen szexuális fantáziáit szeretné valóra váltani, legalábbis egy buja vadmacska temperamentumával kell, hogy rendelkezzen, aki nem mond nemet azokra az arcpirító szexuális helyzetekre sem, melyek a párkapcsolatban nem kerülnek reflektorfénybe.

Cikkünk Mira Kirshenbaum Amikor a hűségesek hűtlenkednek című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük