18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes orális szex 4 titka (18+)

Szívesen adnál többet párodnak a gyors gyönyörnél? Feledkezz meg az időről, és éljetek át egy vadító éjszakát tippjeink segítségével!

Napjainkban, amikor már az anális gyönyör sem számít tabunak, az orális szex egyenesen természetes részévé vált a nemi együttlétnek. Ez nem a túl korai szexre és a fiatalok szüzességmegóvó praktikáira vonatkozik, de valljuk be, az idő előrehaladtával nincs az a pasi, aki a szerelmes furulyaszó helyett inkább a tévémacit és az esti mese ismerős dallamát választaná.

A gyors, pár perces élvezetnél azonban többről szól a csókbűvészet, még a férfi számára is. Éppen ezért, ha szeretnéd vadító technikáddal csúcsra juttatni párodat, vesd be kreativitásodat, és használd ki az egész éjszakát!

Az óra megáll

Minden embernek van az életében olyan tevékenység, amibe, ha belefog, egyszerűen megfeledkezik a falon ketyegő másodpercmutatóról. Bizonyára te is találtad már magad olyan helyzetben, amikor párod a kihűlt vacsora mellett bűnbánó tekintettel szabadkozott, hogy ő tényleg csak egy utolsó sört akart még legurítani, de egyszerűen elszaladt az idő. Vagy akár fordítva, amikor neked kellett mentegetőznöd, hogy a ruhaboltban válogatva miért feledkeztél meg a találkáról. Ez a probléma tökéletesen kiküszöbölhető, ha ketten egyszerre parancsoltok megálljt az időnek. Erre pedig keresve sem találhattok alkalmasabb elfoglaltságot, mint egy szenvedélyes együttlét, amikor a telefonzsinórt kihúzzátok, a falon kattogó kegyetlen műszert pedig a lakás legsötétebb kamrájába száműzitek, a krumpliszsák alá. Mert orális szex közben számolni a perceket fölösleges, hiszen ez nem arról szól, hogy mikor lesz már végre vége. Az együttlét csak úgy lehet tökéletes, ha te is képes vagy annyira elmerülni párod testében, hogy a külvilágról teljesen megfeledkezz.

Hogyan lehetsz profi?

Az ilyen összebújáshoz pedig nem kell más, mint az, hogy ugyanúgy élvezd az orális szexet, mintha csak szeretkeznétek. Sokan azért kerülik az együttlétnek ezt a formáját, mert sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint az egyszerű szex. Hiszen a szeretkezés során mégiscsak két emberen múlik minden, ha pedig valami nem megy, egyszerűen rá lehet bízni az irányítást a pasira. Az orális szex azonban más, kőkemény próbája az önbizalomnak, ahol egy szál magadban kell elkápráztatnod és kielégítened partnered. De hidd el, nincs tökéletesebb módszer szexuális önbizalmad helyrebillentésére, mint amikor szavakra sincs szükséged, egyszerűen csak tudod, hogy feledhetetlen voltál.

Kényes téma

Ami minden nyelvmozdulatnál és csóknál többet számít, az az élvezet. Ha megtanulod te is átélni párod gyönyörét, könnyen lehet, hogy néhány alkalom után már nemcsak, hogy minden gátlásod feloldódik, de egyenesen vágyni fogsz rá, hogy párod legérzékenyebb testrészét kényeztethesd. Ezért természetesen nemcsak neked kell tenned, de partnerednek is ajánlatos betartani bizonyos óvintézkedéseket. Ha tehát ágybabújáskor erős benned a gyanú, hogy kedvesed esetleg megfeledkezett az esti zuhanyról, ne szégyenlősködj, inkább szólj!

Nem muszáj a közös romantikus fürdőzés praktikájához folyamodnod: van, amikor ez nem annyira időszerű, mert egyszerűen csak minél előbb ágyba szeretnétek bújni. De hidd el, ilyen körülmények között biztos lehetsz benne, hogy pillanatok alatt végez a zuhannyal, és máris készen áll arra, hogy a lényegre térjetek.

Egy kis technika

Ha pedig ez megtörtént, onnantól már teljes mértékben a te kezedben van az irányítás. Te határozod meg, hogy mennyi előjáték után szeretnéd párod férfiasságának szentelni minden figyelmed, de az sem feltétel, hogy, ha egyszer már lekerült a gatya, akkor a kormányrudat onnantól kezdve markolnod kell. Először finom nyelvmozdulatokkal térképezd fel legérzékenyebb testrészét, ha pedig nem idegenkedsz tőle, játszadozz kicsit a golyóival is. Ettől garantáltan erőre kap vágya, amiről jó, ha minél hamarabb nyelveddel is megbizonyosodsz: vedd a szádba péniszét, és kényeztesd lágy ritmusban. Izgató mozdulataidat kísérd ütemesen a kezeddel is, ha pedig egy kis szusszanásra vágysz, fokozatosan lassíts a ritmuson, majd kalandozz el párod testén egészen másfelé. Feszegesd bátran vágyának határait, és izgasd kacéran ígéretekkel, majd térj vissza ölébe, és finom, simogató vagy fürge nyelvmozdulatokkal haladj végig pénisze tövétől egészen a hegyéig.

Ezen a ponton engedd be a szádba makkját, és enyhe szívómozdulatok kíséretében nyalogasd. Ettől a röpke játéktól garantáltan új erőre kap partneredben a vágy, úgyhogy könnyen lehet, hogy nem lesz alkalmad még egy szünetet tartani. Ha azonban újra folytatod a ritmusos mozdulatokat a kezeddel és a száddal egyszerre, ügyelj arra, hogy amikor kedvesed közel jár a csúcshoz, semmiképpen se gyorsíts vagy lassíts.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Mivel pedig ezen az estén az irányítás a te kezedben van, ugyanez a döntésre is érvényes. Ha tehát érzed partnered lélegzetvételéből vagy izmainak összehúzódásából, hogy jön, aminek jönnie kell, akkor jobb, ha minél hamarabb választasz a variációs lehetőségek széles tárházából, a papírzsepitől kezdve egészen a nyelésig, arra azonban figyelj, hogy ne érezze kínosan magát, és ne tudasd vele, hogy nem találod gusztusosnak az eredményt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük