18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 szexi huncutság, amire a pasik titokban vágyakoznak (18+)

Ismerd meg a legbujább szexpraktikákat, melyekkel garantált sikered lesz!

Lehet, hogy nem kell különösebben biztatnod párodat, ha szeretnéd megtudni, mire vágyik a szexben, de a nőkhöz hasonlóan a legtöbb pasi sem mesél mindenről.

Ha ismered a tipikus férfivágyakat, jól jöhet, amikor egy vérforraló estével szeretnéd meglepni, amennyiben nem akarod előtte őt magát kifaggatni, hogy mi legyen a programterv. Ismerd meg a szexi titkokat, illetve azt, ami a legtöbb pasi fejében jár, amikor néhány arasznyival lejjebb vándorol az agya.

Szexi szerepben

A férfivágyak listáján a szerepjáték előkelő helyet foglal el, bár korántsem biztos, hogy párod a kellemes vacsora mellett elő is hozakodik vele, hogy mi lenne, ha magadra öltenéd Leia hercegnő kosztümjét. Persze lehet, hogy a szigorú tanárnő vagy a mély dekoltázsú nővérke sokkal inkább egy vicces, huncut estével ajándékoz meg benneteket, de még az is lehet, hogy egészen újszerű élmény lesz, ha teljesen más bőrbe bújsz az ágyban.

Ha inkább a vadító Moulin Rouge hangulatát varázsolnád a hálószobába, mi sem könnyebb: szerezz be egy ellenállhatatlan vörös vagy fekete fűzőt, esetleg egészítsd ki egy keménykalappal. A vérforraló öltözet azonban mit sem ér a határozott belépő nélkül. Bátran használj zenei aláfestést is, és szexi mozdulatokkal lejts egy rövid táncot ámuldozó párod előtt!

A hátsó bejárat

Amennyire megosztja a hölgyek táborát az anális szex, annyira egyöntetű kedvenc a férfiaknál. Ha valaki bejut a titkos kertbe, az olyan, mintha másodszor tűzhetné mellére a büszke trófeát, ami a szüzesség elvételéért jár. De nem feltétlenül csak elsőként érdemes átlépni a hátsó bejárat küszöbét, bár tény, hogy minél tilalmasabbnak tűnik a te szemedben, párod annál csábítóbbnak találja majd a dolgot.

Ha azonban nem számítasz kezdőnek a popsiszexben, akkor is biztos lehetsz benne, hogy párod vágya elismerően domborodik majd, ha felveted, hogy ezúttal inkább hátulról szeretnéd. Természetesen csak akkor dobd be ezt a vérforraló ötletet, ha te is örömödet leled benne, hiszen az orális szexhez hasonlóan a hátsó gyönyör is csak akkor jó, ha az élvezet csal elő hangokat belőled, nem pedig a fájdalom.

Vérforraló kötelék

A férfivágyak palettájáról nem hiányozhat az a helyzet sem, amikor teljes mértékben a pasi van a nyeregben, és a nő a buja kéjnek kiszolgáltatva hever. A kép még teljesebb egy selyemsállal vagy a bevállalósabbak esetében egy plüssbilinccsel, ami a női csuklót az ágy végéhez rögzíti.

Egyesek szerint a kötözés perverz dolog, de inkább csak azután ítéld el, hogy magad is kipróbáltad, milyen, amikor mozdulatlanul tűröd, hogy párod egész testedet csókjaival kényeztesse. Amikor lassan az öled felé veszi az irányt, garantáltan nem az jut eszedbe, hogy csak egy szexi fétistárgy vagy ajkai között. Sőt, a legjobb az egészben, hogy éppen azzal kelted életre titkos vágyát, ha hagyod, hogy addig kényeztessen, amíg csak erőd van a gyönyörhöz.

Fordított helyzet

A selyemmel kikötözött kényeztetés ellenkezőjével is nehéz lenne határozott tiltakozást kicsikarnod párodból. Melyik férfi ne szeretné, ha egy vadító szexpárduc csak az ő rezdüléseit lesve kényeztetné egész éjszaka? Mindegy, hogy az orális szex, a szeretkezés, esetleg a rosszkislányok által művelt kézimunka az est főfogása, a lényeg, hogy előtte is hosszasan kényeztesd párodat!

Alaposan időzz el legfőbb erogén zónáinál, és csókold, simogasd legérzékibb pontjait, közben azonban ne hagyd, hogy hozzád érjen. Biztos lehetsz benne, hogy többször is próbál majd melled felé kalandozni, de a visszautasítástól csak még izgalmasabb lesz az egész.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Használd ki, hogy öröme ezúttal teljes mértékben a te kezedben van, és vesd alá egy kis buja kínzásnak: amikor érzed, hogy hamarosan közel jár a csúcshoz, bármit csinálsz is épp, tarts szünetet. Ahogy a női orgazmust, úgy a férfigyönyört is el lehet nyújtani, hogy a végén egetrengető legyen a kéj.

Izgató bemutató

Ha szeretnéd alaposan próbára tenni párod türelmét, vetkőzd le gátlásaidat, és amikor szeretnéd, hogy az izgató simogatások helyett lejjebb kalandozzon kezeivel, ne igazítsd útba, hanem mutasd meg, mire vágysz!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Garantáltan különleges élmény lesz számára, ha a szeme előtt kényezteted magad, de úgy az igazi, ha nem hagyod, hogy átvegye tőled az irányítást. Izzaszd meg egy kicsit, és legyen ez az előadás mindent a szemnek, semmit a kéznek, és amikor már mindketten a vágy végső határainál jártok, csak akkor engedd, hogy ő is csatlakozzon, és közösen éljétek át a szenvedélyes gyönyört.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük