18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az orális szex 4 legkínosabb pillanata (18+)

Egy hajszál választ el attól, hogy izgatónak találd az orális szexet? Így kezeld a kiábrándító pillanatokat!

Nem zárkózol el az orális szextől, de néha ódzkodsz tőle, hogy nyelveddel tedd fel a pontot az izgató kígyóbűvölés végére? Megeshet, hogy amikor a szőrös határvonalhoz érsz, meggondolod magad, ha azonban te örömmel veszed, amikor párod ajkaival szabadít meg alsóneműdtől, hogy elérhetőbbé tegye az utat a még forróbb folytatáshoz, nem árt, ha időnként rád is sor kerül.

Ha csak azért nem fűt a vágy, hogy szaggasd a nadrággombokat, mert kényes dolgokkal találkozhatsz odalent, egyszerűbb, ha felveszed a harcot a szagok, a szőr és a heves mozdulatok ellen. Tudd meg, hogyan teheted a kellemetlen pillanatokat is izgatóvá!

Üdítő megoldás kellemetlen szagok ellen

Senki nem várja el, hogy egy hosszú nap után különösebb előkészületek nélkül azonnal szádba vedd párod péniszét, illetve, ha ő mégis szeretné, ne tedd. Természetesen ne elzárkózó visszautasítással fogadd közeledését, inkább csald be a fürdőbe, ahogy ellenkező esetben ő is tenné veled. Ha egy közös zuhannyal kezdtek, kevésbé akasztod meg a dolgok vadító menetét, mint akkor, ha elküldöd mosdani, mialatt aggodalmaid között elmerülve várod, hogy újból az előjátéknál indíthassatok, ha visszatért.

A közös fürdő ráadásul azért is előnyös, mert így megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban alapos tisztálkodó munkát végez pasid, és nem sieti el a pancsolást. A víz jó ürügy lehet egy kis előjátékra is: síkos testeteken minden simogatás és csók sokkal különlegesebb érzést kelt.

Az akrobatikusabb résszel nem árt, ha vártok a hálószobáig, illetve legalább addig, amíg elértek egy biztos, kevésbé nedves felületig, ugyanis a zuhanyszóban átélt gyönyör közben nem biztos, hogy arra is tud ügyelni párod, hogy ne csússzon ki lába alól a talaj. A hálószobában pedig egyéb kellékekkel is izgatóbbá teheted az együttlétet, és abban is segíthetnek a hangulatkeltő eszközök, hogy ellazulj, és feloldódjanak a gátlásaid.

Amikor előbukkan a bozótos

Ha a sűrű erdő helyett szívesebben vetnéd rá magad egy kopár fennsíkra, nem árt megismertetned párodat a borotva egyéb funkcióival, történetesen, hogy nem csak az arcát varázsolhatja tükörsimává az öt penge segítségével.

Természetesen létezik köztes megoldás is egy olló vagy ügyes nyíróberendezés formájában, ha a teljes csupaszságtól idegenkedsz, de kissé ritkásabb környezetben kívánatosabbnak találnád párod férfiasságát. A fazonigazítás ma már nem csak a nőknél lehet elvárás: ha sűrűnek találod odalent a terepet, párodat is megkérheted rá, hogy vegye magát kezelésbe. A szőrprobléma kezelésével ráadásul enyhíthetsz a szagokon is, ha ugyanis ritkábbra szedi párod nemi szőrzetét, higiénikusabb lesz a terep.

Kellemetlen mélységek

Ha az előfeltételek már megoldódtak, csak a folytatással kapcsolatban vannak félelmeid, azt is könnyen kezelheted. Ha volt már rá példa, hogy párod az élvezet hevében nem tudott parancsolni önkéntelen csípőmozdulatainak, és túl mélyre hatolt, nem árt, ha elővigyázatos vagy. Szerencsére könnyen kiküszöbölheted ezt a hibát: válassz olyan testhelyzetet és technikát, hogy irányítani tudd az aktust.

Tedd le a voksod egy álló póz mellett, miközben te ülsz vagy térdelsz partnered előtt, és szabad kezeddel csípőjénél fogva is egy helyben tarthatod, illetve pénisze tövére helyezve kezedet szabályozhatod a behatolás mélységét.

Ha kezét kedveskedően nyakad köré fonva vagy a fejedre téve próbál mélyebb mozdulatokra ösztönözni, akkor figyelmeztesd, hogy amennyiben megismétli ezt a mozdulatot, nem számíthat folytatásra.

A végéhez érkezve

Ha érzed, hogy párod közel jár a csúcshoz, de nem akarod lenyelni, akkor a nyelvgyakorlatok után kezeddel juttasd el az orgazmusig. Még több örömet szerezhetsz neki, ha hagyod, hogy a melledre vagy a hasadra élvezzen.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha csak az ízvilággal akadnak problémáid, ezen könnyedén változtathatsz, csak párod étrendjébe kell csempészned pár ízesítő eledelt. Kimondottan jó hatású állítólag a spárga és az ananász, ugyanakkor ügyelj rá, hogy minél kevesebb curryt, fokhagymát és sört fogyasszon pasid, már amennyiben szeretné, hogy ajkaiddal okozz neki örömet.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyvének segítségével készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük