18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 vérforraló férfi szexfantázia, amit válts valóra (18+)
A férfi nem ragaszkodik a prostikhoz és a táncosnőkhöz: érd el te magad, hogy vágyaiból valóság legyen!

Bár tudjuk, hogy az álmok többnyire nem válnak valóra, egy kicsit te is tehetsz azért, hogy az őszülő herceg ne csak a filmekben mássza meg a tűzlépcsőt egy csokor rózsával a szájában és eljegyzési gyűrűvel a zsebében. Ha szeretnéd, hogy ne csak Julia Roberts-nek legyen arany élete, hálózd be párodat ott, ahol a legkönnyebben meghódíthatod: a hálószobában.

Válts valóra párat legtitkosabb vágyaiból, és másnap lehet, hogy te érsz haza egy szexi meglepetésre. Ha a gondolatait nem tudod kitalálni, válogass a leggyakoribb férfifantáziákból: íme, erre vágynak ők a hálószoba falain belül!

Vedd a kezedbe!

Természetesen első lépésként csak az irányítást. Bármilyen meglepő, a felmérések eredményei azt bizonyítják, hogy ahelyett, hogy a férfiak uralomról álmodnának, sokkal inkább arról fantáziálnak, hogy egy határozott hölgy pironkodás nélkül föléjük kerekedik, és önző módon a saját gyönyörének szolgálatába állítja őket. Ha csak ezen múlik, valószínűleg neked sem lesz nehéz dolgod: egy-két szexi felállást könnyen ki tudsz ötölni, amit szívesen venne párod.

Váltsd valóra párod vágyát a magad gyönyörére, és ne feledd, hogy minél határozottabban irányítasz az ágyban, annál szexibb leszel a szemében. A férfiak ugyanis az álmodozás során attól sem riadnak vissza, hogy vadító partnerüket a domina szerepében képzeljék el, ami pedig a kötözést illeti: nem csak neked lehet izgató, ha moccanás nélkül vagy kénytelen tűrni a kényeztetést.

Azért mielőtt párod karjait az ágy végéhez rögzítenéd, nem árt, ha meggyőződsz róla, hogy nem érzi majd magát kellemetlenül az adott helyzetben, ha azonban a bilincselés már neked is túl merész, az sem baj, ha megmaradsz az óvatos harapásoknál és karmolásoknál. Amíg nem hagysz nyomot, egy kis vadság nagyon is izgató tud lenni: nem hiába épült egy egész fejezet a Káma-Szútrában csak az érzéki fogakra és körmökre.

Rajtad a bilincs

Ha mégsem kerül elő a bilincs, mialatt te diktálsz - mert rózsaszín és szőrös, és a végén még elkevernétek a kulcsot -, itt az idő, hogy te vállald a mozdulatlanabb szerepet. A kötözősdi állítólag különösen azoknak a férfiaknak mozgatja meg a fantáziáját, akiket határozott anya kezei neveltek. Felnőttként pedig fűti őket a bizonyítási vágy, hogy végre ők szabhassanak határokat, és sorozatos kéjjel kápráztathassanak el egy nőt.

Nem is lehet olyan rossz dolog hasonló bosszú áldozataként heverni az ágyban, de a biztonság kedvéért nem árt pár dolgot előre átbeszélnetek. Ha a mozdulatlanság bármikor kellemetlen lenne, partnered azonnal oldozzon el, és akkor is szólj neki, ha éppen nem esik jól, amit csinál veled, hiszen kezeddel ebben az esetben egyáltalán nem tudod irányítani mozdulatait. Ha azonban minden készen áll, csak dőlj hátra, és engedd, hogy partnered kényeztessen, hiszen ennek a felállásnak éppen az a lényege, hogy minél jobban élvezed, neki is annál gyönyörtelibb élmény lesz.

Csak még egyszer!

Bár egy kiadós szeretkezés után éppen a férfiaknak megy nehezebben az újratöltés, ők álmodnak mohó, telhetetlen partnerről. Míg női körökben inkább aggodalmas felhangja van annak, ha egy férfi olthatatlan szexuális vággyal rendelkezik, egy pasi szemében, ha nemileg túlfűtött barátnőjéről panaszkodik, aggodalom helyett sokkal inkább a pajzán öröm csillan.

Ha tehát szeretnéd lenyűgözni párodat, ne fojtsd el magadban, ha az első után egy második felvonásra is vágynál. Mielőtt még bekövetkezne az illúzióromboló szex utáni alvás, lepd meg a pasit, és ébreszd fel újra a vágyát leforróbb praktikáiddal! Ha nem ütközöl egyértelmű elutasításba, jó nyomon haladsz: simogasd, és csókolgasd, vagy akár vess be egy kis orális szexet is annak érdekében, hogy újra feltámadjon benne a szenvedély. Ami pedig téged illet, a ráadás soha nem árt, hiszen másodjára még az alapvetően gyorstüzelő férfiak is tovább bírják, így nagyobb eséllyel jutsz el a csúcsra te is.

Ami az ajkakat illeti

Az orális szex az a kedvenc, amiről nem szűnik meg álmodozni a férfi. Az orális szex azonban sokszor megmarad forró felvezetőnek, természetes síkosítónak a szeretkezés előtt, pedig olykor a férfi nem bánná, ha a pont is puszival kerülne a dolog végére.

Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy ne csak akkor kezdeményezd az orális szexet, ha nincs kedved szeretkezni, hiszen a nadrágot is csak akkor jó a fogaiddal kigombolni, ha igazán kívánod.

A pasi arra vágyik, hogy örömmel szerezz neki gyönyört, és ne kelljen szégyenkeznie, hogy most biztos úgy érzed, valami gusztustalan dolgot teszel érte, de annyira kívánja.

A szexfantázia minderről úgy zajlik, hogy a nő ugyanolyan kéjes sóhajokkal játszatja ajkait a férfi legbecsesebb testrészén, mintha őt kényeztetnék szexi csókokkal: hidd el, ha megtanulod élvezni, párod gyönyöre valóban izgató élmény lesz számodra is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük