18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 tűzforró férfi szexfantázia (18+)

És tippek, hogyan váltsd valóra

Ha izgalmasabb szexre vágysz, meríts partnered titkos vágyaiból, és add át magad a huncut gyönyörnek!

Ha szexről van szó, a férfifantázia nem ismer határokat. Valószínűleg nincs olyan furcsa felállás, ami ne fordult volna már meg kéjes vágyként a pasi fejében, és ami a merészséget illeti, bátran meríthetsz egy kis ötletet vágyainak tárházából. A hálószobába ugyanis nem árt egy kis huncutság. Legyél buja rosszkislány, és élvezd, ahogy feléleszted párodban a kisördögöt!

Kötözés

A kötözés nem tartozik a legvadabb vágyálmok közé, sok férfi mégis abban a hitben él, hogy a nők szerint ez perverzió. Ha a hideg, fémes rendőrbilincsre gondolsz, az persze nem a legkívánatosabb játék, de egy kis mozgáskorlátozás az ágyban nem szükségszerűen durvaság.

Természetesen férfiszemmel nagy csábereje van a dolognak amiatt, hogy a selyemsál vagy a plüssbilincs jóvoltából az ő kezébe kerül az irányítás. Ha azonban nem adod könnyen a karodat, hanem egy kis huncut birkózást is beiktatsz, mielőtt partnered föléd kerekedne, tisztázhatod, hogy nem vagy könnyen kapható, másrészt viszont, garantáltan nem fogod megbánni ezt a vesztes pozíciót.

A kötözős játék különösen izgalmas, mert - bár végtelenül bizsergető szorongást okozhat - cseppet sem fájdalmas vagy kínos. Nem kell rögtön az ostorra és a bőrszerkóra asszociálnod, sőt, ha idegenkedsz tőle, még a plüssbilincs nélkül is belevághattok a játékba. Elég egy vékony selyemsál, amivel partnered az ágyhoz rögzíti kezeidet, és kezdődhet az incselkedés! Hidd el, számodra is izgató lesz, hogy az eseményeket teljes egészében partnered uralja, és a legapróbb csók hatása is a sokszorosára nőhet.

Kukkolás

A peep show ellenállhatatlan vonzereje abban áll, hogy a vetkőző táncos hölgy maga az elérhetetlen tökély. Minden férfi tudja, hogy a legintimebb érintés legfeljebb akkor jöhet létre, amikor pénzt dug a nő bugyijába, mégis hihetetlen extázisban nézik végig, ahogy a színpadra hullanak a kacér ruhadarabok.

Ami azonban még az idegen táncos hölgy csáberejével is könnyedén vetekedhet, az az otthoni sztriptíz. Ha ugyanis hozzászokott partnered, hogy minden nehézség nélkül ágyba csalhat, de egyszer csak székhez szögezve találja magát, miközben elérhetetlenül és annál izgatóbban táncolsz neki, ki fog ugrani a bőréből! Egy este erejéig tehát éld bele magad a színpadi díva szerepébe, és nőiességed teljes tudatában csavard az ujjad köré partnered, hogy amikor végre közel engeded magadhoz, annál nagyobb legyen a beteljesülés gyönyöre!

Többes szám

Minden bizonnyal párod fejében is megfordult már a buja gondolat, hogy milyen volna egyszerre több nővel ágyba bújni, legfeljebb csak nem osztotta meg veled. A férfi ugyanis nagylelkű: örömmel adja magát egyszerre több hölgynek is. Természetesen nem nagy hátrány az sem, hogy közben a szerencsés pasas egyszerre több nő kényeztető simogatását élvezi, ha pedig még azt is megcsodálhatja, ahogy a buja hölgyek egymásnak kedveskednek, az csak hab a torta tetején. Köztudott ugyanis, hogy az ember nem veti meg a látványt, ahogy két női test egymáshoz ér.

Természetesen nem állítjuk, hogy szexuális életetek csak úgy lehet kielégítő, ha az utolsó simogatásig valóra váltod párod buja vágyát, ha azonban téged is izgat a dolog, ma már megvan rá a lehetőségetek, hogy különös vágyaitoknak hódoljatok.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A döntés a te kezedben van: ha akár csak egy kicsit is zavarna a tudat, hogy együttlétetek intimitását feladjátok, inkább pótold a buja harmadik személyt egy erotikus filmmel, vagy egyszerűen mondd meg párodnak, hogy a te szempontodból ez már nem fér bele a párkapcsolatba.

Cikkünk Judy Bastyra Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük