18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tűzforró férfi szexfantázia (18+)
Ezúttal olyan szexi helyzetekből szemezgettünk, amelyekről nem is gondolnád, hogy a pasi legforróbb vágyait keltik életre!

Ha szexről van szó, a férfi vágyai határtalanok. A kiszámítható és egyértelmű álmok mellett azonban akadnak olyanok is, amelyek sokkal jobban birizgálják a fantáziáját, mint gondolnád. Természetesen az autóban megejtett gyors furulyaszó, az édeshármas és a kötözés előkelő helyét nem vitatjuk, eme szexi praktikák minden szexre gondoló férfi szívét megmelengetik.

Akadnak azonban olyan fortélyok is, melyeket méltatlanul a sarokba utasított a férfi vágyait fürkésző hölgytársadalom, mert elterjedt róluk az igaztalan vád, hogy nem válnak be. Nos, férfi azon a tárgyaláson garantáltan nem volt, ahol ez az ítélet született, éppen ezért most leporoljuk a méltatlanul félretett vágylazítók listáját: légy merész, és válogass!

Pornó

Ezúttal nem azokról a magányosan töltött zsebkendőcafatos éjszakákról kívánunk szólni, amikor a pasi beteszi a kétlemezes Michelle Wildot a lejátszóba, és a többi néma csend. Többé-kevésbé. A magányos pornózásnál ugyanis sokkal jobban izgatja a férfi fantáziáját, amikor veled együtt csodálkozhat rá a szexi fortélyokra és a buja nőkre. Filmre vett szex és valódi hancúr egyszerre: több nem is kell a pasinak. Hogy neked miért jó mindez? A pornó, legalábbis a jó pornó ugyanolyan izgató a nő számára is.

Ha tehát leküzdöd a gátlásaid, és partnereddel közösen választasz filmet, ez a különös együttlét a te vágyaidat is felforrósíthatja, arról nem is beszélve, hogy ennél egyszerűbb módszer nincs arra, hogy élőben tanulhass izgató szexpraktikákat. Másrészt pedig egy filmmel fűszerezett szex a legkeményebb férfiszívet is megolvasztja annyira, hogy az ágyban a kezedbe vehesd az irányítást.

Mutatom videón

A közös mozizásnál jobb csak az lehet, ha ti magatok vagytok a szexi film hősei. Női fejjel azonban ez már ingoványosabb talaj, mint Michelle Wildot nézni. A kamera kereszttüzében állva – vagy éppen fekve – ugyanis nő legyen a talpán, akinek nem támadnak szégyenteljes narancsbőrös, pocakos gondolatai. Ha azonban szeretnéd egy igazán feledhetetlen élménnyel megajándékozni párodat, ezzel garantált sikered lesz. Küzdd le a gátlásaid, és egyszerűen csak szeretkezz pároddal úgy, mintha a kamera ott se lenne, legfeljebb annyit beszélj meg pároddal, hogy a filmet inkább egyedül nézze vissza. Ha azonban ezt az epizódot is bevállalod, kifejezetten tanulságos lehet a közös mozizás, arról nem is beszélve, hogy a vágyat is újból feltüzeli.

Ki a szabadba!

Mivel szexuális téren az emberi fantázia olykor túlontúl szárnyalónak és aktívnak bizonyult, a törvények bizonyos határokat szabtak a gyönyörnek. Ez pedig akár újabb ok is lehet egy forró hancúrra, a tilalmas kalandok ugyanis nem csak a gyerekek fantáziáját csiklandozzák. Természetesen nem minden szextörvény jelent felhívást a keringőre, a szex a szabadban azonban már sokkal izgalmasabb kaland.

Ne gondold, hogy a szabad ég alatt megejtett légyott a pasi fejében rögtön a szirupos, naplementés képet idézi fel. Tény, hogy a szabadtéri hancúrnak megvan a maga romantikája, a szabályszegés izgalma azonban éppen annyira spontánná és izgalmassá is teszi a helyzetet. Egy langyos tavaszi este a Városliget fáinak árnyékában tehát garantáltan beindítja a férfi fantáziáját, neked pedig csak arra kell ügyelned, hogy a fatörzs és a hátad találkozása ne vessen hirtelen fájdalmas véget a szenvedélyes gyönyörnek.

Csak játékosan!

A szexi kütyük és játékszerek nagy része a női vásárlóközönséget veszi célba. Ne gondold azonban, hogy kedvenc vibrátorod partneredet teljesen hidegen hagyja, egy forró együttlét kiegészítőjeként ugyanis akár még meg is szerettetheted pároddal búgó kütyüdet.

Ha nem ismeretlen számodra az anális gyönyör, akkor legközelebb aktus közben vesd be vibrátorodat is: miközben partnered hátulról kényeztet, az elemes szexjátékszerrel izgasd a csiklódat vagy a hüvelyedet. A férfi alapvetően minden újdonságtól tűzbe jön, de semmi nem olyan vadító, mint amikor a te gyönyörödet élvezheti. Lepd meg tehát egy kis változatossággal, és vedd elő az ágy alá rejtett doboz minden szexi titkát!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük