18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legnépszerűbb férfi szexfantáziák rangsora

Mire vágyik a pasi?

Kíváncsi vagy, miről ábrándozik a párod? Ismerd meg a szexfantáziákat, melyekre a legtöbb férfi vágyik!

Minden nő tisztában van azzal, hogy a pasik fejében olykor igen merész szexábrándok is megfordulnak, de sokan gondolják, hogy amíg nem mondja, az ő párjuk kivétel ez alól. Általában azonban nem így van: a legnépszerűbb férfifantáziák ugyanis szinte kivétel nélkül minden pasit utolérnek, de van úgy, hogy nem büszkélkednek vele a hálószoba falain belül.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy párod helyetted vágyna másra, az ábrándképek ugyanis mindkét nem szexuális életéhez hozzátartoznak. Tudd meg, a férfiak körében melyek a legnépszerűbb fantáziák!

Szex hármasban

A fantáziák közül a pasik fejében a hármas felállás merül fel a leggyakrabban. Ha párod nem is vallja be, valószínűleg ő is képzelődött arról, milyen lenne, ha egy édes hármas főszereplőjeként találná magát, és ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyire elégedett veled. Bár elméletileg a két férfi, egy nő kompozícióban is lehetséges a szexi háromszög, a pasik többnyire a két nő, egy pasi felállást favorizálnák, a másik variációt meghagyják inkább a hölgyeknek - ha akad olyan, aki hasonlóra vágyna a nők közül.

A buja trió gondolatával valószínűleg azért szeretnek eljátszani, mert az, hogy egyszerre két nő lesi a kegyüket, akiknek természetesen maradéktalanul képesek kielégíteni a vágyaikat, még fantáziaként is simogatja a férfiúi büszkeséget.

A valóságban azonban egy harmadik fél bevonása sokkal több kérdést és gondot vethet fel, főként tartós kapcsolatban élők között. Hiszen a párok a legintimebb szférájukat tennék kockára ezzel, és ideális esetben ezt a pasid sem szeretné.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szex egy idegennel

A második legnépszerűbb fantázia az, amikor a pasi egy szenvedélyre éhes vadidegennel találja szemben magát, aki csak rá vágyik. Meglepő módon azonban a férfiak ezzel a képpel nincsenek egyedül, ugyanis a női ábrándok terén is a dobogó második fokán áll a szex egy idegennel képe.

Ebben a felállásban a férfiakat valószínűleg a titokzatosság vonzza leginkább, illetve az a szenvedély, ami ezeket az elérhetetlen perceket átszövi. Ha tehát megbizonyosodsz róla, hogy alkalmanként a te pasid fejében is felrémlik egy idegen nő és a szex képe, ezúttal sem arról van szó, hogy a te teljesítményeddel elégedetlen, ezért inkább másra vágyik.

A megvalósíthatatlan helyzet izgalma mindkét nem számára csábító, fölösleges tehát egymás szemére vetnetek a hasonló fantáziaképeket: inkább játsszátok el, hogy ti vagytok azok a szenvedélyes idegenek!

Anális szex

A popsiszex is abba a kategóriába tartozik, amiről csak kevesen beszélnek, de ez nem jelenti azt, hogy ne merült volna fel legalább egyszer a te párod fejében is, hogy vajon milyen lenne.

Minden bizonnyal a pornófilmeknek köszönhetően terjedt el a pasik körében az anális szex vágyképe, hiszen amit gyönyörteljesnek lát az ember, azt előbb-utóbb ő maga is szeretné kipróbálni. Természetesen a film és a valóság távol áll egymástól, éppen ezért, ha téged még a popsiszex gondolata is riaszt, nem kell valóra váltanod.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csak akkor lehet ugyanis a dolog a férfi számára is élvezetes, he te is örömmel veted bele magad, ám ebben az esetben is sok figyelem és gyengédség szükséges ahhoz, hogy fájdalmas helyett izgalmas legyen a kaland.

Kötözős szex

A pasik szeretnek játszani. Fantáziáikban sokszor jelenik meg egy selyemsál, esetleg a nap végén levetett nyakkendőjük, mellyel gyengéden az ágyhoz lehetne kötni a nő kezeit, hogy a folytatás során teljes mértékben ők irányíthassanak.

Ami azonban igazán különlegessé teszi a kötözést, az az, hogy a helyzetet könnyedén a visszájára is lehet fordítani, és a szexi kötelék átkerülhet az ő kezükre is. Sok férfi pedig előszeretettel képzelődik arról, hogy egyszer az ő csuklójára kerül a selyemsál, és korlátlanul elmerülhet az élményben, amikor a nő az irányító és a kezdeményező fél az aktus során.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük