18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 titkos férfi szexfantázia (18+)

Tudd meg, mire vágyik a pasid!

Ismerd meg párod vágyait, és amit lehet, válts valóra. Íme, amiről a pasid nem beszél, pedig kívánja!

A pasikat nem kell félteni, ha szexi ötletekről van szó. Ha nem is igaz a mondás, miszerint a nap minden percében a szex körül jár az agyuk, fantáziájukban bőven akadnak buja képek. Természetesen a nők közül sem mindenkinek a tengerparti, homokba hanyatlós együttlét a legforróbb álma.

Azonban, ha párod fejébe láthatnál, könnyen lehet, hogy meglepődnél kimondatlan vágyain. Nem meglepő, hogy a férfiak ellenállhatatlannak tartják a kezdeményező és szemérmetlen nőt, és valószínűleg arról sem kell beszámolnunk, hogy szinte kivétel nélkül álmodoztak már arról, milyen lenne egyszerre két nővel ágyba bújni.

Ezúttal azokat a fantáziákat mutatjuk be, melyekről párod nem biztos, hogy a szex utáni intim ölelkezés közben beszámol, azonban annál jobban örül neki, amennyiben hasonló huncutsággal leped meg!

Kötözés, szerepcserével

Említettük már, hogy a férfi meglehetősen vadítónak találja a helyzetet, amikor egy selyemkendővel teheti kiszolgáltatottá partnerét. A legtöbb pasi fejében előkelő helyen áll a kötözős szex, azonban kevesen számolnak be arról, hogy nem feltétlenül csak abban a felállásban, amikor a nő csuklójára simul a sál vagy a plüssbilincs.

A legmerészebb pasik, akik nem riadtak vissza attól, hogy szexuális közvélemény-kutatáson számoljanak be vágyaikról, arról is gyakran képzelődtek, hogy milyen, amikor a nő irányít, és ők hevernek az ágyhoz kötözve. Ha tehát te is képzelődtél már arról, milyen lehet egy buja dominaként pasid fölé hajolni, aki kényeztető kedvednek kiszolgáltatva hever, bátran váltsd valóra közös fantáziátokat!

Számodra is élvezetes lesz ez az új szerep, a pasid pedig biztosan örömét leli majd a kegyetlen bánásmódban. Ha egy sálat még a szemére is kötsz, még forróbb lesz a helyzet, hiszen nem tudja majd, melyik mozdulatot mi követi, ami minden ingert felerősít. A játék csúcspontja az lehet, ha szex közben leveszed a pasiról a kendőt, és pimaszul izgatod magad, miközben meglovagolod őt: biztos lehetsz benne, hogy ettől a szexi helyzettől pillanatok alatt a csúcsra jut.

Mindent a szemnek, semmit a kéznek

Nem véletlen, hogy a legolcsóbb pénzbedobós kukkoldáktól kezdve a méregdrága, de igényes sztriptízbárokig számtalan hely létesült arra, hogy a férfiak szexet vagy legalábbis szexi nőket nézhessenek élőben. A pasik ugyanis a látvány tekintetében nem ragadnak le a női test formáinál, de előszeretettel szemügyre veszik azokat meztelenül, különféle buja helyzetekben is. A kép azonban akkor teljes, ha ők kimaradnak a dologból, hiszen így élvezhetik a női gyönyört a maga legteljesebb formájában.

Bár a férfiak fantáziaképe többnyire arról szól, hogy megleshetnek egy aktust, párodnak akkor sem lesz égető hiányérzete, ha úgy intézed, hogy téged pillanthasson meg forró helyzetben. Ha a szeme láttára kényezteted magad, és ő nem lehet más, csak szemlélődő statiszta, egyik legforróbb vágyát váltod valóra. Előjáték helyett tehát szemérmetlenül kényeztesd csak magadat, lehetőleg kissé távolabb párodtól, úgy, hogy ne legyen lehetősége beavatkozni az eseményekbe, csak élvezni.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Felszabadult szex egy idegennel

Ha szembe jön az utcán egy csinos nő, a legtöbb pasi megfordul utána, arra azonban valószínűleg egyikük sem vállalkozik, hogy ajánlatot tegyen neki.

Pedig gondolatban a legtöbben megteszik, amit szintén a szexuális fantáziák birodalmában ellenállhatatlan szeretkezések követnek. Nem véletlen, hogy több hasonló témájú film is született, mint az Utolsó tangó Párizsban vagy az Intimitás. A pasi ez esetben nem akar mást a nőtől, mint ösztönös és gátlástalan szexet: se egy nevet, se egyéb más bizalmas információt.

Ha nincs meg az intim szál, a legextrémebb szexuális helyzeteket is ki lehet próbálni, hiszen nincs ott a felelősség, hogy a másiknak vajon jó-e. A párkapcsolatot azonban éppen ez a felelősség különbözteti meg a szexuális fantáziáktól, és ez az, ami különlegessé is teszi.

Izgató lehet azonban egy kis kísérletezés, melynek során eljátsszátok, hogy idegenek vagytok, és a legvadabb szenvedéllyel próbáltok egymás kedvére tenni. A különleges helyzet benned is sok gátlást feloldhat, és végül ugyanúgy élvezed majd a merész gyönyört az orális szextől egészen a vadabb pózokig, mint a pasid. Könnyen lehet, hogy olyan dolgokat is megkívánsz, melyekről azt gondoltad volna, hogy soha nem találod izgatónak.

Végtelen orgazmusok

A férfiak közel sem annyira önzők, mint ahogy az a köztudatban él. Többször fantáziálnak ugyanis a női gyönyörről, mint a sajátjukról, mégpedig a különleges helyzetekről. A sorozatos orgazmusról, egy átszeretkezett éjszakáról, amikor a hölgy az eszméletvesztés határáig jut a gyönyörtől, és néhányan a női ejakulációról is előszeretettel képzelődnek.

Ennek hátterében az áll, hogy a pasi annál jobb szeretőnek érzi magát, minél jobban ki tud elégíteni téged az ágyban. Ha tehát az együttlét alatt sorozatban többször is eljutsz a csúcsra, az azt jeleni, hogy megkérdőjelezhetetlenül jó pasi, másrészt pedig élvezeted valószínűleg az ő gyönyörére is hatással lesz.

Természetesen az orgazmus nem elhatározás kérdése, színleléssel pedig éppen ellenkező hatást érhetsz el. Ez a fantázia tehát vagy valóra válik, vagy nem, mindenesetre egy biztos: nem kell szégyenkezned az ágyban, ha valamit nagyon élvezel, nyugodtan lehetsz egy kicsit önző, és kérhetsz akár repetát is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük