18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miről fantáziálnak a pasik? (18+)

A férfiak nem feltétlenül beszélnek rejtett vágyaikról. Ha nem tudod a pasidból kiszedni, miről fantáziál, tudd meg tőlünk!

Bár a nőket sem kell félteni, ha szexi gondolatokról van szó, a pasikról szokás kijelenteni, hogy állandóan azon jár az eszük. Egyes nők számára egy sármos férfi láttán sokkal szembeötlőbb, milyen jól illik a nyakkendője az ing színéhez, és nem képzelik el azonnal meztelenül az ágyban.

Ezzel szemben egy csinos nő látványa sok férfiban beindítja a szexuális fantáziákat, és menthetetlenül szöget üt a fejükben a gondolat: mennyire jó volna azokat a csinos, hosszú lábakat kicsomagolni a ruhából, majd a nyakuk köré fonva tartani.

Ugyanakkor nem biztos, hogy a pasid minden egyes szexfantáziáját megosztja veled, akár rólad, akár egy különleges helyzetről szól, amire vágyna. Legtöbbjük magában tartja izgató gondolatait, pedig, ha kiszedhetnéd a párodból titkos vágyait, sokat tanulhatnál belőle a férfi szexualitásáról.

Bár személyesen a te partneredről nem nyilatkozhatunk, némi támpontot az is nyújthat, ha megismered a leggyakoribb férfi szexábrándokat: tudd meg, miről képzelődnek a pasik!

Szex a titkárnővel vagy a főnökkel

Nem véletlen, hogy annyi filmben kerül elő a szexi titkárnő és a szigorú, de annál erotikusabb főnökasszony alakja. A két nő ellentétes végleteket képvisel, hiszen a titkárnőről azért álmodozik a pasi, mert nehéz ellenállni a gondolatnak, hogy milyen lehet, ha nem csak hivatalos helyzetben, de egyszer ruha nélkül is megmutatja neki a férfi, hogy ő a főnök. A vezető pozíciót betöltő nő ezzel szemben a pasas gondolataiban kivetkőzik önmagából, szűk kiskosztümjét vérforraló dominaszerkóra cseréli, és úgy uralkodik.

Ami mégis közös bennük, az, hogy tabucsajok, akiket nemcsak a hűség íratlan szabálya miatt nem szerezhet meg, de még a munkahelyi etikett is távol tartja őket a szextől. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy holnaptól félve engedheted csak el a pasidat munkába, mert sosem tudhatod, hogy mikor váltja valóra ezt a szexi fantáziát vagy az egyik, vagy a másik nővel.

Mindez csak a képzelet játéka, amivel gyorsabban telnek az unalmas irodai percek, és segít párodnak a túlélésben addig, amíg haza nem ér, hogy veled bújhasson ágyba. Másrészt pedig lehet a legnépszerűbb fantáziák egyike, de az sincs kizárva, hogy párodat hidegen hagyja mindkét nő.

Izgató szextabuk

Ezúttal nem azokra a tabukra gondolunk, melyek lassan beszivárognak az elfogadott, mindennapos szexualitásba, hanem arra, amire pasiszemmel inkább csak gondolni jó. Az anális szexnél tehát sokkal merészebb fantáziaképek is felmerülhetnek párodban, mint egy különleges együttlét némi popsicsapkodással. Hasonlóan merész vágy lehet nagy nyilvánosság előtt szexelni, no nem egyszerűen csak a szabad ég alatt, hanem az emberek szeme láttára.

Nem valószínű azonban, hogy számolnod kell azzal, hogy párod fejest akar ugrani a fetisizmus és a szado-mazo világába, de ezek a képek elkerülhetetlenül felötlenek benne, különösen egy-egy szexfilmes élmény nyomán.

Természetesen a parkban sétálgatva sem jut eszébe, hogy forró csókolózás helyett valóban mindenki szeme láttára vetkőztessen le, de a huncut gondolat óhatatlanul felbukkan. Sőt, a feltételezés erejéig akár közösen is eljátszadozhattok az izgató szextabukkal, és beszélhettek arról, milyen lenne, ha bevállalnátok egy-egy tiltott helyzetet. Nem kell rögtön szvingerklubba járnotok, ha azonban annyira bevállalósak vagytok, és mindketten vágytok rá, akár ki is próbálhatjátok, milyen lehet egy valós utazás a szextabuk világába.

Romantikus szeretkezés

Bár sok nő vádolja azzal a férfiakat, hogy távol áll tőlük a romantika, szerencsére a pasit sem csak a női test indítja be. Számukra sem ismeretlen érzés a szerelem, nem véletlen tehát, hogy a legnépszerűbb fantáziák listáján az idilli szeretkezés is helyet kapott. Ha nem is feltétlenül a tengerpart homokja ihleti meg a pasit, előszeretettel ábrándozik arról, hogy szíve hölgyével szeretkezik. Természetesen nem kell félteni a férfit, a rózsaszirmos hempergést ugyanis nem holmi öt perces gyorsmenetnek, hanem egy egész napon át tartó ölelkezésnek képzeli el.

A hosszú szex helyszíne többnyire egy hétvégi ház a férfi képzeletében, de lehet, hogy nem megy tovább a saját hálószobátoknál: ezt a vágyat pedig még valóra váltani sem túl nehéz.

Ugorj fejest párod ábrándjába, és hozd közös nevezőre saját romantikus vágyaddal: akár a tengerparti naplementében fürdőzve, akár otthon, a szerelmi színekbe öltöztetett hálószobában bújtok össze, az élmény mindkettőtök számára emlékezetes lesz. Hiszen a szex mégiscsak a legszebb szerelmi vallomás.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük