18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így fejezd be az orális szexet (18+)

Szívesen kényezteted párodat orális szexszel, de az orgazmus pillanata zavarba hoz? Tudd meg, mások hogyan fejezik be.

Az orális szexszel kapcsolatban még gyakran azoknak a nőknek is akad egyetlen aggálya, akik egyébként kedvelik ajkaikkal a csúcsra juttatni párjukat. Ez a bizonyos szűk keresztmetszet pedig a férfiorgazmus pillanata.

Akármennyi tévhit él is a köztudatban az ananász csodálatos ízesítő hatásáról és a többi hasznos ételről, sokak számára cseppet sem örömteli gondolat, hogy a férfi ondóját megízleljék.

Szerencsére azonban sok más lehetőség is szóba jöhet, ha gyönyört szeretnél okozni párodnak, de úgy intéznéd mindezt, hogy neked se legyen kellemetlen. Ne feledd, hogy - bár a női orgazmus nehézségeiről több szó esik - a pasi élvezetét is el lehet rontani.

A legrosszabb megoldás, ha csak előjátékként alkalmazod a szájmágiát, hiszen ezzel különleges élvezettől fosztod meg partnered, amit joggal elvárhat, különösen, ha te is megtapasztaltad már, ajkai mire képesek az öled környékén tevékenykedve. A zsepinél is szexibb lehetőségeid vannak arra, hogy az orgazmus párod számára is feledhetetlen legyen. Bár elsősorban az számít, hogy mindketten élvezzétek azt, amit csináltok, az orális szex esetében az utolsó pillanaton is sok minden múlhat: ha tehát az együttlét ezúttal a párod élvezetéről szól, ne foszd meg a végső gyönyörtől! Tudd meg, más nők hogyan kezelik az orgazmus pillanatát, hogy az a pasinak és nekik is a lehető legjobb legyen!

Élvezet mellbedobással

Bár már többször is próbáltam, nem szeretem a számmal befejezni az orális szexet. A legjobb megoldás számomra, ha az utolsó pillanat előtt a kezemmel folytatom a dolgot, és közben a mellbimbómat simogatom a pasim szerszámával. Ez hihetetlenül izgató élmény, és a párom is pillanatok alatt a csúcsra jut tőle. Csilla, 24

Ne feledd, hogy a végső gyönyört illetően párod számára az a legszexibb megoldás, ami neked is izgató. Ha tehát nem tartod gusztusosnak, nem kell hagynod, hogy az ajkaid között szálljon el: bátran használd fel a végső pillanatot arra, hogy magadat is közelebb juttasd a csúcshoz! Fontos, hogy élvezetes legyen, de amennyiben a kézimunka és melled szexi kombinációját veted be, biztosan nem lesz oka panaszra!

Gyönyör a cicik között

A pasim nagyon szereti, ha a két mellem közé veszem a péniszét, és úgy izgatom. Ezt sokszor csak előjátékként vetem be, de az orális szex alatt is előfordul, hogy mielőtt elmenne, átváltok erre a technikára. Imádja, hogy a melleim között mehet el, mintha még élvezetesebb is lenne számára, hogy mindezt láthatja is, így pedig nekem sem kellemetlen az orális szex vége. Judit, 27

Bár ez a megoldás a dús keblű hölgyek számára könnyen megvalósítható, amennyiben hasonló befejezés kedvéért szakítod meg az orális szexet, a pasidnak biztosan nem lesz oka panaszra. A vizuális élmény még intenzívebbé is teheti az élvezetet, ne érzed tehát zavarban magad, ha előszeretettel gyönyörködik abban, ahogy szerszáma a két melled között mozog.

Ahogy a pasi szereti

Bevallom, egyszer csak a párom kedvéért erőt vettem magamon, hogy kipróbáljam, milyen, ha végigcsinálom az orális szexet.

Ő nagyon élvezte, én azonban kevésbé, de azóta nem találom annyira visszataszítónak az élményt, mint első alkalommal. A gyönyör úgy teljes, ha az első pillanattól az utolsóig a számmal izgatom, orgazmusa pedig számomra is természetes része lett az orális szexnek. Anikó, 31

Bár sok férfi vágyik arra, hogy az orális szex az első pillanattól egészen az utolsóig tartson, csak akkor kényeztesd az orgazmus alatt is a száddal, ha ez neked sincs ellenedre. Amennyiben élvezettel tudod csinálni, valószínűleg párod egyik titkos vágyát is valóra válthatod, de, ha fintorogsz a végén, akkor jobb, ha más megoldás mellett döntesz, mert így az ő örömét is elrontod.

Levezető kézimunka

Élvezem az orális szexet, de az orgazmus előtt szeretek inkább kézi technikára váltani. Többnyire hagyom, hogy a párom a hasamra élvezzen, szerencsére az eszébe sem jutott, hogy az arcomra: ezt mindketten megalázónak tartjuk. Márta, 29

Az orális szexszel kapcsolatban sok nő attól irtózik leginkább, hogy az arcára élvezzenek. Érthető, ha még csak gondolni sem bírsz erre a pornós praktikára, de a szelídebb lehetőségek elől nem feltétlenül kell elzárkóznod.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az orális szexet a pasi szerencsére nem csak akkor tekinti befejezettnek, ha végig a száddal munkálkodsz férfiasságán: a célegyenesben nyugodtan átválthatsz kézi vezérlésre. Csak arra ügyelj, hogy pénisze kellőképpen nedves legyen, és mozdulataid ne okozzanak neki fájdalmat, ezen túl a fantáziádra és a vágyaidra van bízva, hogy melyik testfelületedet veted be a kezeid mellett.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük