18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex, 69, lovagló (18+)

3 örökzöld férfikedvenc az ágyban

Ismerd meg közelebbről a férfi favorit szexhelyzeteit, és tudd meg, hogy miért ez a három a díjnyertes!

A romantikusoknak a misszionárius, a különleges élvezetek kedvelőinek a lovagló, a vérbeli ínyenceknek pedig az orális szex. Minden nőnek megvan a maga kedvence az ágyban ízlésre és személyiségre szabva, azonban nem csak a gyengébbik nem állít listát.

A pasi is felméri a terepet, és már réges-rég, valamikor a hedonista Róma fülledt orgiáinak forgatagában szédelegve kiválasztotta a maga kedvenceit. Hogy miért éppen ezek lettek a díjnyertesek? Cikkünkből erre is választ kaphatsz!

Ajakmágia

Ahogy azt a férfiúi elvárásokat bemutató cikkünkben már említettük, bizonyos kötelező körök nélkül a szex olyan, mint az íztelen, de jó hosszú amerikai kávé. Kétségtelen, hogy a kedves pincérlány nem spórolja ki a barnás nedűt bögrédből, de mégsem ér annyit, mint egy ütős, zamatos olasz eszpresszó, aminek minden egyes cseppje a napsütéses teraszokat idézi. A férfi szemében a sűrű, fekete olasz kávé az orális szex, ami fűszere az erotikának, a mesterien kényeztető hölgyet pedig ellenállhatatlan, titokzatos vonzerővel burkolja be.

Hiszen az orális kéj ismerője a szex legbujább mestere, aki nem a barátnők történeteiből vagy könyvből tanulta kéjes praktikáit, hanem maga a pasi volt az ő iskolája. Az orális szex nem egyszerűen a magányos gyönyör pillanata a férfi számára, amikor a lámpák elalszanak, amikor a por is lassabban kavarog a szoba fülledt levegőjében, hanem ékes bizonyítéka annak, hogy bizony a nő is szereti a szexet. Olykor minden különösebb felvezetés, gyertya, illatorgia és romantikus zene nélkül, amikor csak az élvezet, a szenvedély létezik, de az nagyon.

Ezen túl azonban a módozatokról és a felállásról is érdemes néhány szót ejteni. Természetesen vannak alapvető fogások és nyelvtechnikák, azonban akármilyen koreográfiával táncoltatod ajkaid partnered ölében, a legfontosabb az, hogy rá tudj hangolódni a gyönyörére. Ha figyeled a légzését, a hangjait és izmainak játékát, pontosan tudhatod, hogy mikor kell tempót vagy mozdulatot váltanod, ráadásul te is jobban beleélheted magad az örömébe.
 

A franciák után, szabadon

A szerelem egyik legkülönlegesebb módozatának elnevezése állítólag onnan ered, hogy egyszer régen, az abszintfüstös montmarte-i időkben a megfáradt művészeket vigasztaló édes illatú francia kurtizánok specialitása volt a francia csók. A férfiaknak pedig mi tagadás, nem volt ellenükre ez a különös felállás, így lassan a hálószoba falai közé is bevezették a kölcsönös orális gyönyör - más néven 69-es pozíció - elhíresült formáját. Azzal azonban nem számoltak, hogy a nő a hálószoba falai között, ruháitól megfosztva szemérmesebb annál, hogy popsiját könnyedén és fesztelenül kedvese elé tárja, miközben ő hanyatt fekvő partnere ölében tevékenykedik.

Nem faragták ám olyan könnyű fából a pasit sem: ha kölcsönös nyelvjátékról van szó, hajlandó felvenni a küzdelmet a legdurvább női félelmekkel, hiszen a kettős öröm számára is jobb, mint amikor magányosan indul meg a csúcs felé.
 

Ha szeretnél mélyebbre ásni a kölcsönös orális gyönyör titkaiban, és közelebbről is megismerkednél a megfelelő technikákkal, olvasd el cikkünket!

A szerelem lovasa

Mielőtt még erőteljesen gondolkodóba esnél, hogy vajon a férfi miért csak a szájjal művelt gyönyörért rajong, íme, kerítettünk egyet a legjobb szerelmi pozíciók közül is. Ezen a téren a férfi jelszava: kerekedj felül! Ha pedig már az orális szexnél felemlegettük, hogy nem csak a kényelem a fontos a szexben, ezen a ponton mindezt meg is cáfoljuk, ugyanis a lovagló pozíció egyik legnagyobb előnye pasiszemmel bizony a kényelmes gyönyör.

Természetesen a látvány sem utolsó, így valójában a két tényező egyszerre emeli piedesztálra ezt az egyszerű, mindenféle tornásztrükktől mentes pozíciót, hiszen volt-e valaha jobb dolga a pasinak, mint amikor a legelőkelőbb páholyban hátradőlve figyelhette, ahogy egy gyönyörű nő az ölében mozgolódva indul meg az orgazmus felé?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pasi nemcsak érezni, látni is akarja a szexet az élvezet minden egyes pillanatával, és erre a legtökéletesebb felállás, amikor vágyakozóan az ölébe helyezkedsz, ő pedig boldogan adja kezedbe az irányítást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük