18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex: hogyan csináld jól? (18+)
A legforróbb technikák mellett az is számít, hogyan építed fel a gyönyörteli kényeztetést az első pillanattól egészen az utolsóig.

Az orális szex a legintimebb és egyben a legkielégítőbb szexuális aktus, melynek során nem csak intenzív gyönyörrel, de a legmélyebb bizalommal is megajándékozod párodat. Legyél a forró játék legnagyobb mestere, és lepd meg mennyei örömmel párodat!

Izgató ingerek

A maximális élvezet kedvéért - és, hogy a gyönyör ne következzen be túl hamar - lassan munkálkodj, és minél gyakrabban váltogasd az ingereket. A leghatásosabb az erős fogás sok nedvességgel, ezért ajkad mindig tartsd nedvesen.

Először ingereld párodat a pénisz körüli terület izgatásával: játszadozz a szeméremszőrzettel, masszírozd, csókolgasd és nyalogasd a comb belső részét, majd vezesd körbe nyelved a pénisz és a herezacskó közelében. Fogd meg a herezacskót, finoman húzd, cirógasd és nyomd össze a bőrt a hátsó, legérzékenyebb területen. Ha nem ódzkodsz tőle, bátran vedd a szádba, és térképezd fel domborulatait a nyelveddel, amivel csodálatos érzést okozhatsz kedvesednek.

A száj gyönyöre

Vedd kézbe párod péniszét, majd kezdd nyalogatni egész nyelveddel, majd csak a hegyével, felváltva. Ne feledd, partnered nemi szervének nem kell teljesen keménynek lennie ahhoz, hogy élvezze az orális kényeztetést. Nagyon megerősítő tudat a férfi számára, ha az orális szex minden szakaszában azt érezheti, hogy testét és gyönyörét egyaránt megbecsülöd és élvezed.

Miután a legapróbb részletig bejártad az egész péniszt, koncentrálj a makkra: nyelveddel és száddal körözz férfiasságának hegye körül, közben pedig ne feledkezz meg a kezedről se!

Ütemesen húzogasd a kezed a pénisz tövénél, mozgasd nyelvedet a makk körül, majd vedd a szádba párod legérzékenyebb testrészét: ez a pillanat annál izgatóbb lesz kedvesed számára, minél tovább kitartod az előző fázist.

Fokozatosan vedd egyre jobban a szádba a péniszt, amilyen mélyen csak tudod, úgy, hogy az ne legyen kellemetlen számodra, és szívd erősen. Ezt követően lassan csúsztasd szádat visszafelé, de időnként állj meg, és szorítsd össze jobban ajkaid.

Varázsfuvola

Próbálj játszani a gyönyör hangszerén, miközben felváltva használod a szádat és az ujjaid: fogd meg erősen a pénisz tövét, hogy a bőr visszahúzódjon, és haladj csigavonalban a hímvesszőn. Ha pedig kezed éppen nem foglalatoskodik párod nemi szervével, simogasd a fenekét vagy a combját, és játssz a heregolyókkal.

Ahogy fokozódik a férfi vágya, általában jobban kedveli a közösülést utánzó erős, simogató kéz-, illetve szájmozdulatokat, azonban vigyázz arra, hogy a csúcs felé közeledve párod ne hatoljon túl mélyen a szádba.

Kezeddel tartsd magad kényelmes távolságban párod csípőjétől, a gyönyör után pedig kényeztesd kedves simogatással.

Cikkünk a Káma-Szútra a természetben című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük