18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szextabuk mindenkinek (+18!)
Az orális és anális szex örömteli lehet, mégis sok tabu övezi. Olvass róluk, győzd le a gátlásaidat, és fűszerezd meg a kapcsolatodat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Orális szex

 A puha, nedves ajkak, a nyelv finom tapintása az intim és erogén zónákon – ezek miatt gondolja sok pár, hogy az orális szex az egyik legszebb és legizgatóbb dolog. Mint bármely szexuális kifejezőeszköz, az orális szex is a tapasztalattal fejlődik – valamint azzal együtt, ahogy a pár egyre jobban megismeri egymást.

Felláció

Fellációnak hívjuk a férfi szájjal történő ingerlését. A száj, az ajkak és a nyelv segítségével történik a férfi hímvesszőjének ingerlése. A fellációval általában könnyebben fel lehet egy férfit izgatni, mint kézzel.

Néhány jó tanács a fellációhoz

Ha nem bízol teljesen partneredben, használj gumi óvszert – ez esetben ízesítettet, ugyanis a latex rossz ízű.
Bár a pénisz minden pontja érzékeny, vannak pontok, melyek ingerlése még érzékibb. A jó felláció érdekében ezen területekre kell koncentrálni, különösen a makkra.

A felláció során ne csak a hímvesszőt ingereld, kezeiddel izgasd a heréket, simogasd a gáttájékot, vagy dugd az ujjad a végbélnyílásba.
Ne felejtsd el, hogy a kommunikáció alapvető fontosságú, tehát ha nem ismered partnered ennyire, figyeld meg, mit szeret és mit nem. Figyeld partnered reakcióit, minden férfi és minden pénisz más és más.
Nem szabad elfelejteni, hogy a pénisz nagyon érzékeny, különös óvatossággal kell kezelni, és el kell kerülni az éles harapást vagy az erős szívást.

Ha a férfi ejakulációhoz közelít, tarthat egy kis szünetet, hogy növelni tudja az izgalmi állapotot: folytathatjátok a szexet másképpen, vagy folytathatod, míg a férfi el nem élvez. Ha ez utóbbit választod, az a legjobb, ha lenyeled a spermát – néhányan ezt meg is teszik, nagy élvezetet okozva ezzel partnerüknek. Ha nem szeretnéd lenyelni, esetleg nézd, ahogy ejakulál. Kellő tapasztalattal felismerheted, hogy a férfi mikor fog elélvezni, de meg is kérheted, hogy szóljon előtte.

Az anális izgatás

A végbélnyílás nem tartozik a fajfenntartásban részt vevő szervek közé, így élettanilag nem alkalmas a szexuális életre. Ez a szerv széklettel érintkezik, ezért nagyon sok kórokozó található itt, a fertőzés esélye nagyobb. A végbél záróizom-gyűrűje sokkal erősebb, és kevésbé rugalmas, mint a hüvely, a behatolás emiatt nehezebb, erősebb a súrlódás – ez elveheti a kedvet a szexualitás ezen formájától.

A fertőzésveszély nem csak a lokális fertőzések vonatkozásában magasabb, mivel az anális szex közben létrejövő apró hámsérülések, berepedések finom vérzéseket okozhatnak a hímvesszőn vagy a végbélben, így megnövekszik a vérrel átvihető betegségek kockázata.

Tanácsok az anális szexhez

Mindig használj gumi óvszert!

  • Férfiak és nők is sok örömet találhatnak az anális szexben, feltéve, hogy megfelelően óvatosak és elővigyázatosak.
  • Először a végbélnyílást nagyon óvatos behatolással kell izgatni. Ezt nagyon finoman és gyengéden kell végrehajtani, hogy a partner ne érezzen fájdalmat, és csak szép és kellemes érzései legyenek.
Ezt is szeretjük