18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 orális technika, amit minden férfinak ismerni kellene - Euforikus orgazmust hoznak
Egyszerűek, mégis feledhetetlen élményt nyújtanak. (18+)

A férfi férfi, a nő pedig nő - nem csoda tehát, hogy a jó szexhez idő kell, és nyitottnak kell lenni a tanulásra, egymás megismerésére. Az orális szex a szexnek az a válfaja, melyben bizony nagyokat lehet tévedni, ám kis igyekezettel fantasztikus élvezetet is lehet okozni a partnernek.

Korábbi cikkünkben a férfi orális kényeztetéséhez ismertettünk három technikát, ezúttal pedig a nők orális kényeztetése van soron. Körülnéztünk a neten, milyen technikák bizonyulhatnak a legeredményesebbnek.

Lassan járj...

Sok férfi ott vét hibát az orális szexben, hogy nyelvét túl gyorsan mozgatja ide-oda, és minden irányban barangol szüntelenül. Ennek az orális technikának a lényege ennek a hibának a kiküszöbölése.

Néhány finom csókot követően a férfi lassú mozdulatokat téve haladjon a nyelvével a hüvelytől a csikló felé úgy, hogy ezt az utat körülbelül egy másodpercig tartson megtenni. A kényeztetést érdemes úgy felépíteni, hogy a férfi kezdetben gyengéd, később egyszer-egyszer határozottabb, de semmiképp sem durva cirógatásban részesítse a nőt. Az eredmény egy mély, intenzív orgazmus.

Kerülgetni a forró kását

Sok férfi abban hibázik orális kényeztetés közben, hogy szó szerint ráront a csiklóra, és eszeveszettül nyalogatja, ezzel kellemetlen érzést keltve párjában. A következő technika ezt a hibát feledteti el akár örökre.

Lényege, hogy a nő nemi szervét finoman széthúzva, módszeresen kerülve a csikló közvetlen érintését, csupán kétoldalt mellette használja a nyelvét. Ebben az esetben nem feltétlenül kell ragaszkodni a túl finom nyelvmozdulatokhoz, hiszen nincs direkt érintés.

Dupla élvezet

Vétek volna kiaknázatlanul hagyni annak a lehetőségét, hogy mind a csikló, mind a hüvely izgatása kéjes érzéseket kelthet a nőben. Az orális szex nagyszerű lehetőséget ad mindkettőt egy időben kihasználni, dupla élvezetet nyújtva.

Miközben a férfi gyengéd nyelvmozdulatokkal kényezteti párja klitoriszát, miután kellő izgalmi állapotba került, és megfelelő mértékű nedvesedés következett be - ez türelem kérdése, ajtóstól nem szabad a házba rontani -, vigyázva, hogy se a körme, se az ujja merev tartása ne okozzon fájdalmat, lassan bevezeti egy vagy két ujját a nő hüvelyébe, és ott gyengéd mozdulatokkal, kifelé és befelé felváltva tologatja azt, akárcsak szex közben a péniszét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük