18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nők az orális szexről: mit szeretnek, és mire vágynak másképp? (18+)
Az orális szex színt vihet a szexbe, de sajnos árnyékot is vethet rá. Mit gondolnak róla a nők?

Sokan odavannak az orális szexért, mások kevésbé - de mit szeretnek és mit nem szeretnek benne a nők?

Körülnéztünk az internetes fórumokon, és összeszedtük a legjellemzőbb dolgokat.

Ami a technikát illeti

Sok technikai hibára bukkantunk az interneten. Az egyik alapvető hiba a férfiak részéről orális szex közben, ha úgymond ajtóstul rontanak a házba, vagyis semmiféle fokozatosság nem vehető észre a kényeztetésben. A szájjal való kényeztetést pedig jobb felépíteni, az enyhébbtől az intenzívebbig, ám mindig szem előtt tartva a nő személyes, aktuális igényeit:

"Kapkod, keményen csinálja. Mindent bele módon, előzetes csók, simogatás, kényeztetés nélkül. Nekem kellene az, hogy felkeltse a vágyam" - panaszolta az egyik fórumozó.

Egy másik technikai malőr, ha a férfi túl nagy repertoárt vonultat fel orális szex közben, pedig a technikák sűrű váltogatása nem célravezető. Ahhoz, hogy a nő eljusson az orgazmusig, a férfinak fontos tartania a ritmust, és érdemes lecövekelnie egy, maximum két bevált technikánál:

"Nem szeretem a félperces tempóváltásokat, gyors, lassú, gyors, lassú és így tovább. Ezért kértem, hogy vegyen fel egy tempót, egy ritmust, ne akarjon ütvefúró lenni, de ő csak váltogat, meg abbahagyja pár másodpercre" - írta egy hozzászóló.

Végül sokszor előforduló hiba a férfiak részéről, amikor a párjukat orálisan kényeztetik, hogy közben nézik annak arcát. Bár ez a férfiak zömét izgatja, a nők általában kevésbé értékelik, ha a férfi szakadatlanul kukucskál lentről. Ez zavarba ejtő, és hátráltatja az ellazulást:

"Zavar, ha a párom engem kényeztet, és felnéz, mert szégyenlős vagyok ilyen téren" - szólt hozzá a témához egy fórumozó.

Akárhogy is, minden férfinak érdemes szem előtt tartania párja egyéni igényeit, ha ilyen aktusra kerül sor, és azt is el kell fogadniuk, ha a nő történetesen nem szereti, ha szájjal kényeztetik:

"Én úgy gondolom, hogy a szerelemben olyan nincs, hogy elvárás. Az ilyesmit őszintén meg kell beszélni, és ha mondjuk a pasi szeretné, de a nő nem, akkor valahogyan - kompromisszumokkal - közös nevezőre kell jutni. Ha ez nem működik, mert az egyik görcsösen ragaszkodik valamihez, miközben a másik sem enged, akkor úgyis hamar vége lesz annak a kapcsolatnak. Ez lehet akár az orál is, vagy bármi más..." - írta egy fórumozó.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Végtelen történet

Az egyik netes fórumon egy férfi felhasználó kérdezett rá, hogy a nők szeretnek-e szájjal történő kényeztetés útján eljutni a csúcsra, vagy ez legyen csak amolyan előjátékféle, tehát orgazmus nélkül. Egy női felhasználó reakciója már-már humorosra sikerült, de a válasz egyértelműen benne van:

"A húst csak félig sütöd meg? Csak a felső fogsorodat szoktad mosni? Szereted, hogy az állam a fél fizetésedet lenyúlja? Hasonló kaliberű kérdések ezek..." - írta.

 

Kicsit bővebben kifejtve: sok férfi esik abba a hibába, hogy az orális szexet előjátéknak tekinti, és csak pár percig csinálja. Nem fejezi be, nem juttatja el ilyenformán partnerét az orgazmusig, pedig rengeteg nő szeretne így elmenni. A megoldás, hogy a pár tisztázza, ki mit szeretne, hogy ne történjen félreértés, és mindenki elégedett legyen.

Sokan az előjáték részeként tekintenek rá, férfiak és nők is:

"Nekem van hüvelyi orgazmusom - megtanultam -, de még így is szeretem, ha előtte van orális kényeztetés, mert határozottan javítja az orgazmuskészségem az aktus során" - írta válaszában egy fórumozó nő.

Más azért is szeretne szájjal való kényeztetés által elmenni, mert a hüvelyi orgazmus elérésében mindeddig nem volt sikeres, és miután így képes az orgazmusra, joggal vágyik rá, hogy az aktus orgazmusban végződjön:

"Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklóingerléssel - orálisan, kézzel - tudok elélvezni, tehát igen, szeretem, ha orállal orgazmushoz juttat a férfi" - írta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük