Mennyi a pulzus orgazmus közben? Ez a lány megmérte
Az ötlet különös, de a válasz téged is érdekelhet: most megtudhatod a cikkből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fitneszboltokban kapható a karórára emlékeztető kütyü, amelyet viselve az, aki sportol, nyomon követheti, mennyi ideig mozgott, ezalatt mennyi volt a pulzusa, hozzávetőlegesen mennyi kalóriát égetett el. Jenn, egy kíváncsi amerikai fiatal nő azonban a szerkezet eredeti funkcióját egy sokkal huncutabb, egyben igazán érdekes kérdés megválaszolására használta: megmérte pulzusát orgazmus közben.

Eredményeit ezután a Reddit oldalán posztolta is, de a kommentelőktől nemcsak pozitív reakciók érkeztek, hanem negatívak is. Volt, aki szexuális teljesítményére tett megjegyzéseket, mások elítélték, amiért közzétette az adatokat. Ő minderre fittyet hányt, és annyival lerendezte, hogy kíváncsi volt az értékekre, és abszolút tudományos érdeklődéssel végezte megfigyeléseit.

Ennyi a pulzus orgazmus közben

Jenn karkötője 20 perc előjáték után kezdte mérni a nő szívverését. Az átlagos egészséges embernek alapból 60-100 közé esik szívveréseinek száma percenként. Jennek a 8 perc 59 másodpercig tartó szeretkezés közben átlagosan 109 volt a percenkénti szívverése, orgazmus közben pedig 123 percenkénti értéket mutatott a fitkarkötője.

Pulzusa ezek szerint a szex, illetve azzal járó izgalom és mozgás hatására magasabb lett,  mint az átlagérték egy átlagembernél lenni szokott nyugalmi helyzetben, majd látványosan megugrott, amikor a csúcsra ért, de ez nem is csoda, ha az orgazmussal járó testi-lelki érzésekre gondolunk.

Jenn mért értékei a szeretkezés alatt

Szex sport helyett?

Sokakban merül fel a gondolat, hogy az aktív szexuális élet akár a sportolással is felérhet, hiszen közben mozog és kalóriát éget az ember. Vajon lehet ebben igazság? Korábbi cikkünkből megtudod a választ.

Ettől lesz jobb a szex

Kattints galériánkra olyan meglepő dolgokért, amelyektől jobb lehet a szex! Ezekre nem is gondolnál.

Ezt is szeretjük