3 rövid mondat, amit minden nő hallani akar szex előtt
Sajnos mégsem minden férfi mondja ki ezeket a mondatokat, mielőtt párjával együtt van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábbi cikkünkben írtunk már arról, hogy a szónak hihetetlen ereje van a szexualitásban, így akár euforikus izgalmat hozó ajzószerként is biztonságosan alkalmazható. Nem lehet azonban a kommunikáció fontosságát eléggé hangsúlyozni: a szex előtt elhangzó mondatok meghatározóak lehetnek.

Azt már sorra vettük, hogy a férfiak mely mondatokat szeretnék hallani szex előtt, ezúttal pedig azokat vesszük sorra, amelyekre a női fül szomjazik az együttléteket megelőzően.

Félig-meddig oktató célzattal is tesszük mindezt, ugyanis sajnos rengeteg férfi nincs tisztában azzal, hogy néhány rövid mondat egy nő számára milyen sokat jelenthet az ágyban. Következzen tehát három mondat, amelyet minden nő hallani akar szex előtt. Azt is eláruljuk, miért fontosak.

Három mondat, amit minden nő hallani akar

Kívánlak

Egyszerűnek hangozhat, mégsem mondják ki a férfiak elégszer, pedig fontos lenne. Rengeteg nő küzd ugyanis önbizalomhiánnyal, és szenved ettől az ágyban is: feszengnek, kényelmetlenül érzik magukat ruha nélkül, és attól tartanak, hogy az a bizonyos párnácska a hason vagy narancsbőr a combon zavarja párjukat. Pedig a férfi általában mit sem sejt ezekről a kritikusnak érzett részekről. Ő csak a meztelenül még szexibb párját látja, mégpedig gyönyörűnek, és nem érti, az miért van zavarban.

Ez az egy rövid mondat varázsütésre eloszlathatja a kényelmetlenséget, amit a nő érez, illetve, ha nincs, ami zavarná magán, akkor is zene füleinek, hiszen ki ne szeretne párja szemében gyönyörű lenni? Ez a mondat ellazít és magabiztosságot ad.

Gyönyörű vagy

A romantika is nagyon fontos a nők számára a szeretkezésekkor. Fontos, hogy a férfi bókoljon a nőnek, és éreztesse, hogy amit lát, az elvarázsolja őt. A nő számára ez a rövid mondat új dimenzióba emelheti az együttlétet, ezzel együtt oldja gátlásait, hasonlóképpen az elsőként tárgyalt mondathoz.

Szeretlek

A szeretkezés egy érzelmeken alapuló kapcsolatban természetesen mindkét nem számára szól a lelkiekről is, nemcsak a testiekről, de a nőkre ez különösen igaz. Számukra egy jókor elsuttogott vallomás úgymond lelki ajzószerként működik, amely által még inkább át tudják adni magukat az együttlétnek, és lelkileg is még mélyebben ráhangolódnak arra, aminek köszönhetően az orgazmus is sokkal biztosabb lesz.

Ezt is szeretjük