18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ingyen van a világ egyik legjobb ajzószere: ártalmatlan, és az eufóriáig felizgat

Íme, eláruljuk a mámoros szeretkezés titkát.

Osztriga, csokoládé, ginzeng - talán arról már hallottál, hogy ezek az ételek, sok másik mellett, afrodiziákumként, vagyis a nemi vágyat fokozó szerként, ajzószerként működnek. Ajzószereket már ősidők óta használnak az emberek a jobb szex reményében, ám köztük is az egyik legjobbat nem mindenki veti be.

Hogy mi ez? Még mielőtt elárulnánk, jöjjön két extra érv, ami a vágyfokozó hatásán felül mellette szól. Az egyik, hogy ingyen van, tehát sem annyiba nem kerül, mint egy különleges fűszernövény vagy egy tábla csokoládé, sem annyiba, mint mondjuk egy patikában beszerezhető potencianövelő szer.

A másik érv pedig, hogy a mellékhatásokkal rendelkező, komoly orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható potencianövelő szerekkel, illetve a sajnálatos módon elérhető illegális ajzószerekkel ellentétben ez az élvezetfokozó teljességgel ártalmatlan az egészségre. Utóbbiakat egyébként soha ne próbáljátok ki, ugyanis annak beláthatatlan következményei lehetnek, a maradandó egészségkárosodástól akár a halálig.

Íme, a titok

Most, hogy már felcsigáztunk, lerántjuk a leplet a mindenki számára elérhető ajzószerről. Ez nem más, mint a beszéd. Próbáltátok már az ágyban? Érdemes!

Nem kell mást tennetek, mint előjáték vagy szex közben elmondani egymásnak, hogy mit és hogyan fogtok tenni a másiknak melyik testrészével. Élhettek becenevekkel a különböző testtájakra, vagy fogalmazhattok úgy is, akár az orvostudományban, mindez nem lényeges - az már sokkal inkább hogy minél gazdagabb jelzőhasználattal éltek, annál izgalmasabb lehet a játék. Lassan, erősen, nyelvvel, hosszan, addig, ameddig bele nem remegsz - bármit mondhattok, a lényeg, hogy részletesen mondjátok el egymásnak, mire készültök, vagy éppen mire vágytok a partner részéről. A hatás nem fog elmaradni.

Miért hatásos?

Hogy miért hat így a beszéd a nemi vágyra? Egyszerű a válasz. A legérzékenyebb erogén zónák egyike az agy. Erogén zóna, de nem a közvetlen érintés indítja be, hanem az információ, amit az idegsejtek közvetítenek a külvilág hatására - éppen ettől különleges.

Gondold csak végig, mennyire izgató mindkét fél számára a másik sóhajait hallani szex közben. A beszéd is egyfajta hang, csakhogy ez a hang egy nagy lapát plusz információt is közvetít az agy felé, ezzel még tovább fokozva a hatást. Az agy feldolgozza a hallottakat, és mivel ismeri, illetve el tudja képzelni, milyen érintések milyen érzést váltanak ki, euforikus szintre emelheti a vágyat egyetlen pillanat alatt.

Erre vigyázzatok!

Persze, amilyen mértékben fokozhatja az élvezetet a beszéd, éppen annyira vissza is vehet belőle. Meg kell találni az arany középutat, és sem nem túl sokat beszélni, sem nem csendben lenni, akár a halak. A beszéd túlzásba vitele akár zavaró is lehet, és elvonhatja a figyelmeteket a lényegről. Érezni fogjátok, és éreztessétek egymással is, hol van nálatok a határ.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük