18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mit csináltok általában szex után? Ezt árulja el az érzelmeitekről

Az, hogy alszotok-e, tévéztek, összebújtok vagy mást csináltok, árulkodóbb, mint hinnéd.

Sok mindenből levonhatók következtetések a kapcsolat aktuális állapotát illetően, de az egyik legárulkodóbb dolog a szex. Nemcsak éppen arra nézve, jó-e vagy kevésbé, hanem arra nézve is, mi történik utána.

Szex után bizonyára nálatok is kialakult már, hogy mit szoktatok csinálni. Összebújtok? Beszélgettek? Elalszotok vagy tévéztek?

Mindez hihetetlenül beszédes: kiderül belőle, hol is tart, milyen állapotban van a párkapcsolatotok, ha érzelmekről van szó. Az alábbiakban sorra vesszük, milyen szex utáni tevékenységek mire utalnak.

Tévézés - ha szex után tévéztek, azt árulja el a kapcsolatotokról, hogy már jó ideje együtt lehettek, és kezd kiveszni a romantika a mindennapokból. Ne hagyjátok, iktassátok ki a tévét, és beszélgessetek, vagy legalább nézzétek összebújva!

Alvás - amennyiben utána alszotok, az nem jelent feltétlenül rosszat, pláne, ha este, lefekvés után bújtok össze.

Kérdés, hogy mikor és hogyan alszotok el. Ha nem azonnal, hanem előtte még kicsit ölelkeztek, akkor ezzel nincs semmi gond.

Beszélgetés - szex után beszélgetni? Ez a legtöbb férfi számára úgy hangozhat, akár egy középkori kínzóeszköz. Ők nagyon kifáradnak ilyenkor, jobban esik nekik a pihenés, az alvás. Ha ti mégis beszélgettek, az ritka és nagyon pozitív.

Ölelkezés - talán a legszebb dolog, amit tehettek szex után. Összebújni, ölelkezni, hallgatni a másik szívverését, érezni a teste melegét. Ezek hihetetlenül bensőséges pillanatok, a kapcsolatotokban minden bizonnyal dúl a szerelem.

Ki az ágyból - szex után azonnal kipattantok az ágyból, zuhanyoztok és felöltöztök? Mentek ketten kétfelé? Kapcsolatotokból hiányozhat a bensőségesség, nem kizárt, hogy gondok lehetnek az érzelmekkel. Hozzátok vissza a varázst, a szex ne legyen rutin!

A legérzékenyebb pontok a pasin

Nézegess képeket!

Elolvasom

Zuhany - kérdés, hogy egyedül vagy párban. Ha egyedül, az kevésbé jelent jót, mint ha párban tennétek, de ha a zuhany után még visszafekszetek kicsit összebújni, akkor azzal sincs baj. Ha nem, akkor kapcsolatotokból kiveszőben lehet a romantika.

Evés - szex után hihetetlenül jól tud esni a falatozás, ezt bizonyára tapasztaltátok már. Ha ilyenkor esztek valamit együtt, közben elbeszélgettek, nevetgéltek, kapcsolatotok boldog és kiegyensúlyozott lehet, hiszen jól érzitek együtt magatokat.

Még egy kör - szex után pihenés, majd még egy kör? Nálatok nem csupán pislákol, de egyenesen lángolhat a tűz. Amennyiben kapcsolatotok elején vagytok, ez nem is csoda, ám ha már jó ideje együtt vagytok, irigylésre méltó.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük