18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miért kell a képernyőn vonagló nőket bámulni? (18+)

A pornóról vallanak a pasik

Titkos vágy, perverzió, netán csak ötlettár? Íme, az igazság a pornóról!

A pasik serdülőkoruk óta kattannak a megjátszott intimitást ábrázoló képsorokra, ami valahol érthető is: hajtja őket a kíváncsiság és a még kielégítetlen vágy a csupasz női testek iránt. Arról nem is beszélve, hogy a haveroknak is menő dolog eldicsekedni azzal, amit titokban előző nap néztek.

Ugyan a lázas tinikor elmúlik, és mindenki felnő, van, ami nem változik: a hímneműek többsége még ekkor is érdeklődve figyeli, ahogy válogatott fantáziák kelnek életre a pornószínészek közreműködésével - és gyakran még egy jól működő kapcsolatban sem mondanak le erről a magányos mókáról. Nőként értetlenül állhatsz a tény előtt, ha fény derül a pasid titkára, hiszen nehéz átérezni, mi jó lehet a képernyőn olykor fájdalmas arckifejezéssel vonagló csajok bámulásában.

Ötletmerítés

A barátnőm előtt egyszer lebuktam, hogy pornót nézek a neten. Persze, nem tetszett neki, és nem is akart tudni róla. Pár héttel később egy extrém dolgoktól mentes jelenetben láttam egy trükköt, amit nagy sikerrel vetettem be egy szeretkezésünkkor - úgy intéztem, hogy a hálószobai gardróbszekrény egész alakos tükre előtt történjen a dolog. Mondanom se kell, az ötlet forrását nem fedtem fel a barátnőmnek, inkább spontán gondolatnak neveztem, de a lényeg, hogy nagyon élvezetesnek találta - ő is. Tamás, 29

Sok fiatal srác kezdetben úgy gondolja, hogy az iskolai felvilágosító órák nem megfelelő részletességűek, a szülőkkel erről beszélni kínos, így oktató jellegű műsornak maradnak a felnőtt tartalmak. Később pedig néhány szolidabb jelenetet akár technikai ötlettárnak is használnak, ezzel szélesítve képességeik palettáját, hiszen akár láthatnak olyan apró trükköt is, ami önmaguktól nem jutott volna eszükbe. Azonban a manapság dívó durvaságot egy nő sem látná viszont szívesen a saját hálójában.

Ettől is pasi a pasi

Szerintem nincs olyan pasi, aki időként ne nézegetne filmeken vagy valamilyen formában pucér, szexi csajokat és intim jeleneteket. Hosszú idők óta ez is a férfilét velejárója, akárcsak a sör és a sport. Mi pornót nézünk, a csajok meg romantikus filmeket és szappanoperákat. Ennek ellenére kevés olyan barátnőm volt, aki zokszó nélkül tolerálta volna, amikor véletlenül lebuktam. Ádám, 24

Ahogy az utcán képesek megnézni egy-egy szemrevalóbb nőt, mindenféle különösebb következmény nélkül, úgy a pornónézés is hasonló kategóriát képvisel. A dúskeblű, meztelen lányok olykor többesben sokak számára izgató látványt nyújtanak, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ezek csak képek, és jobbára senki nem várja el, hogy a párkapcsolatában hasonló élmények érjék - különös tekintettel a túlplasztikázott idomokra.

Szexkérdések - és a válaszok

Még több kérdésed van a szexszel kapcsolatban? Ha nincs kivel beszélned a kényes témáról, nézd meg videónkat: szakértőnk válaszai a segítségedre lehetnek!

Megvalósulhatatlan vágyálmok

Van egy csodás, tündér barátnőm, akit imádok, és tényleg senkiért nem cserélném le. Ugyanakkor pasiból vagyok, és ha már vágyakról, fantáziáról kell beszélni, vajon melyik férfi ne szeretné egyszerre két vagy több nő kényeztetését élvezni?

Természetesen a barátnőmet sose hoznám ilyen helyzetbe, nem is akarnék ilyet kérni tőle, mert ő többet ér, mint bármelyik vad vágyálom. Reálisan nézve egy ilyen szituációra eleve kevés esély van, így ritkán velem is megtörténik, hogy szexvideók között szemezgetek. Viktor, 31

Mindenkinek vannak olyan titkos vágyai, amelyekről saját maga is tudja, hogy nagy valószínűséggel csak a fantázia szintjén élheti át őket, hiszen az életben sokkal fontosabb egy harmonikus, jól működő kapcsolat, mint egy túlfűtött, de a szerelemre veszélyes helyzet megvalósítása.

A fenti válasz is alátámasztja azt, hogy a filmeken látható fantáziavilág és a valóság tényleg távol áll egymástól. Ráadásul minden bizonnyal olykor neked is megfordult már egy-két vad ötlet a fejedben, amelyet egy szexfilmben sűrűn lehet látni, a gyakorlatban  azonban már több érv szólna ellene, mint mellette.

Tiltott huncutság

Az emberek mindig vevők voltak a pornóra, akármennyien is tiltakoznak a benne látható jelenetek ellen. Amióta az interneten különösebb probléma nélkül hozzáférhetőek ezek a tartalmak, az emberi kíváncsiság az intimitás, a szex iránt könnyen kielégíthető lett - sajnos azonban tény, hogy ez a perverziónak és a függőségnek is nagyobb teret biztosított. Ennek ellenére még mindig ott van bennünk kamaszkorunk nosztalgiája, amikor csak titokban tudtunk ilyet nézni - ami pedig tiltott, az mindig izgalmas. Szóval, ahogy a barátnőmnek is mondanám: nem kell komolyan venni ezt az egészet, mert csak egy tiltott, magányos sportág. Bence, 27

Tény, hogy pornó volt, van és lesz is még nagyon sokáig. Feltéve azonban, hogy nem esik kóros túlzásokba, a kelleténél nagyobb jelentőséget nem kell tulajdonítanod annak, ha olykor a párod is ilyesmihez fordul. Hiszen lehet, hogy egy-egy izgatott pillanatban a magánya és a kíváncsisága felnőtt tartalmú oldalakra vezeti őt.

Sok pasi szerint a magányos örömszerzéshez ez a legkézenfekvőbb és legkényelmesebb megoldás, hiszen ők inkább gyakorlatiasabb, vizuális beállítottságúak, minthogy a saját fantáziájukra támaszkodjanak.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük