18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A pasik 4 kedvenc pillanata a szexben (18+)

Megkérdeztük!

Nemcsak a vad technikától őrülnek meg a férfiak, de néhány egész apró mozzanatért is rajonganak.

A jó szex elsősorban egymásra hangolódás és megfelelő fizikai vágy kérdése, de ezen túlmenően persze változatos trükkökkel, praktikákkal is fokozhatod az élményt, hogy csodás pillanatokban legyen részetek. Nem titok, hogy a pasik közül sokan nem vetik meg a pornófilmeket, melyekben az ábrázolt intimitás gyakran távol áll a valóságtól.

Mindez azonban olyan tévhitekhez vezethet, miszerint hasonló dolgokat szeretnének megélni a barátnőikkel, nem csoda hát, ha sok nő bizonytalan, hogy mit is szeretnek a pasik a szexben. Most azonban elárulták nekünk, hogy melyek a kedvenc pillanataik.

Amikor aktivizálod magad

A barátnőm nem kifejezetten az a vérmes vadmacska típus, aki már az előszobában a ruháimat tépkedné. Amikor viszont az előjáték során gondol egyet, és a hátamra fektet, az a kezdeményezés az együttlét legizgalmasabb pillanata.

Már maga a tény is izgató, hogy kizárólag ő szeretne kényeztetni, de az a kiszámíthatatlanság, hogy nem tudom, épp mit vett a fejébe, hogy egyből orális kényeztetésben lesz-e részem, vagy előtte hosszan elidőzik más pontokon, mindig fokozza a vágyamat. Sanyi, 32

Általános férfivágynak számít egy kezdeményező barátnő. Ám ez alatt nem feltétlenül a szélsőséges viselkedéstípusra kell gondolnod, hiszen a fentebb említett gesztussal is nagy hatást gyakorolhatsz partneredre.

Hiszen olykor a pasik is szeretnek a passzív fél szerepébe helyezkedni, ezért lehet igen izgató pillanat, amikor egyszerűen fogod magad, és kézbe veszed az irányítást.

A behatolás pillanata

Tudom, sokan a végső gyönyört tartják a legszebb momentumnak, nálam viszont ezzel vetekszik a behatolás pillanata. Véleményem szerint a vágy beteljesülésének ez az első és meghatározó mozzanata, legyen szó hosszas előjátékkal táplált vágyról vagy hirtelen fellobbanóról. Krisztián, 28

Tekintve, hogy nőként a befogadó szerep hárul rád az aktus során, könnyen lehet, hogy már eleve sokkal érzelmesebben állsz a behatolás kérdéséhez, de a férfiak számára sem kevésbé meghatározó része ez az együttléteknek. Párod számára elsődlegesen a fizikai örömmel kapcsolatos reakciók okozhatnak különleges élményt, miközben óvatosan a hüvelyedbe hatol. Bár vitathatatlan, hogy a szeretett nő mellett a férfiak is könnyedén meglátják a dolog érzelmes oldalát, még ha nem is kérkednek ezzel neked.

Közös orgazmus

Már régóta együtt vagyok a barátnőmmel, és a legemlékezetesebb pillanatok azok voltak, amikor egyszerre volt orgazmusunk. Együtt, egyre hevesebben dolgozni a saját és a másik gyönyöre érdekében, majd ugyanabban a pillanatban robbanni, kétségtelenül megsokszorozza az átélt csodák élvezetét. Attila, 34

A közös orgazmus a szerelmespárok egyik misztikuma, melyről ódákat zengnek, akik átélték, akiknél pedig még nem sikerült, azok számára a nagy vágyak közé tartozik - és mindez nem csak a nőkre igaz. A pasik legalább ennyire vágynak rá, és ha megtörténik, örökké az emlékezetükbe vésődik, ahogy egy pár pillanat erejéig egyszerre kerültök önkívületi állapotba. Ilyenkor egyszerre rezdültök, szinte egyszerre ver a szívetek, ez a ritkán kialakult összhang pedig a férfiaknál is különösen kedvelt szituáció.

Tartsd meg a pasit!

Az erotika hatalom is lehet a kezedben: ismerd meg a férfiak kedvenc szexpraktikáit, és ha megfelelően alkalmazod őket, örökre magadhoz láncolhatod a párodat! Nézd meg videónkat!

Ha orálisan fejezed be

Már több mint fél éve együtt voltam a barátnőmmel, amikor a születésnapom reggelén különleges ébresztésben volt részem: szeretkezést kezdeményezett. Volt már ilyenre példa, de ezúttal a megszokottaktól eltérően a szájával fejezte be a kényeztetést. Sosem gondoltam volna, hogy erre nyitott lenne, ezért még nagyobb meglepetést okozott. Azóta is gyakran eszembe jut, hiszen hihetetlenül intenzív orgazmussal ajándékozott meg. Tibor, 26

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Igaz, hogy ez a jelenet talán a pornó révén került a kedvencek listájára a pasiknál, mégsem nevezhető érzelemmentes pillanatnak. Természetesen ők se várják el, hogy olyat tegyél, amihez valójában nincs kedved. Ha viszont nem találsz semmi kivetnivalót abban, hogy ha te már eljutottál a csúcsra, orálisan fejezd be az aktust, akkor azzal nemcsak fantasztikus vizuális élményben részesíted a pasidat, de számára ez egyben azt is jelenti, hogy teljes mértékben elfogadtad őt - bár természetesen nem ez az egyetlen és kizárólagos bizonyíték.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük