18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 szextipp a női magazinokból, amit a pasik utálnak (18+)
A szexpraktikák az esetek többségében színesebbé teszik a szexuális életet, de ne mindet vesd be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden bizonnyal te is ismersz számos szexpraktikát, mellyel izgalmasabbá teheted az együttlétet, amikor kezd minden mindig ugyanabban a kerékvágásban zajlani. A változatosságnál semmi nem képes jobban életben tartani a szenvedélyt, éppen ezért, ha éppen nem jut eszedbe semmi újdonság, nem szégyen máshol keresni az ötleteket.

A női magazinok és a szexuális tematikájú könyvek azonban inkább a teljességre törekszenek, mint arra, hogy csak a férfiak által is kedvelt tippeket listázzák, éppen ezért könnyen előfordulhat, hogy némelyik újdonsággal, ami neked megtetszett, a párodnál alaposan mellényúlsz. Tudd meg, melyek azok a tippek, amiket jobb, ha kerülsz!

Ülj fel a mosógépre!

Számtalanszor olvasni, hogy mi sem praktikusabb és élvezetesebb, mint összevonni a házimunkát és a szexet. Nos, amennyiben egy szexshopban vásárolt szobalányjelmezről van szó, ez az állítás igaz lehet, de a gyakran emlegetett mosógépes trükköt már nem fogadják egyöntetű lelkesedéssel a férfiak.

Ez a szexpraktika nem szól másról, mint a mosógép szeretkezésbe történő bevonásáról, mégpedig oly módon, hogy a párodnak elvileg épp a centrifugáló program alatt kellene felültetnie annak tetejére, hogy mindketten élvezhessétek a kellemes bizsergetést. Ha azonban egy sámli segítségével sikerülne is a végzetes magasságkülönbséget kiegyenlíteni, ami abból adódik, hogy te a gép tetején ülsz, ő pedig előtted áll, a mindent átjáró rezgés férfiszemmel sokkal inkább vágylohasztó, mint izgató - a mosókonyha tehát nem a legjobb szexhelyszín.

Tekerd meg, és...

A különleges szexpózok sokat dobhatnak az együttléten, de nem érdemes túlzásokba esni, hiszen könnyű túllőni a célon. Az a helyzet, melynek már az elején le van szögezve, hogy erőteljes hajlékonyságot igényel, különösen a férfi részéről, nem biztos, hogy a párod kedvenc újítása lesz. Persze az sem hátrány, ha magadat is megkíméled a lehetetlen küldetéstől, de a csillárról lefelé lógó extra helyzettel a férfi számára biztosan nem lesz könnyű feldobnod az együttlétet.

Ha tehát a szextipp az újdonsült pozíciót a törzs és a végtagok nyakatekert helyzetbe rakásával ajánlja, inkább ki se próbáld, ugyanis a párod tetszését biztosan nem nyernéd meg vele. Ha már neki szeretnél kedvezni, inkább az egyszerű, de különleges testhelyzetekkel lepd meg, ami lehet álló, ülő vagy akár fekvő, hátulról és elölről behatoló, csak a lábaitok ne gabalyodjanak össze.

A legjobb praktikák

Természetesen nem csak megvetendő szextippek léteznek. Ha érdekel, hogy mi az, amivel biztosan elnyerheted a párod tetszését az ágyban, meríts ihletet videónkból, és láncold magadhoz a szenvedély erejével!

A vibrátorod vándorúton

A vibrátorral már csak azért is érdemes óvatosan bánni, mert van, aki izgalmasnak találja, ha a közös együttlétbe is bevonod a játékszered, de sok pasi alapvetően is ferde szemmel néz rá. Persze jó praktika lehet, ha megmutatod neki, hogy a kütyü nem csak neked okozhat örömet, és kicsit kényezteted vele, de nem árt, ha szigorúan a teste simogatására korlátozod a mozdulataid.

Amit sok külföldi női magazin ajánl, vagyis, hogy egy vibrátorral könnyen bebizonyíthatod a férfi számára, hogy milyen élvezetes is lehet, ha a prosztatáját veszed célba, erősen kerülendő tipp. A pasik számára ugyanis a vibrátor és a popsiizgatás egyben talán a legnagyobb tabu, amit a szexben el tudnak képzelni, ez a praktika tehát igen rossz beugró lenne egy izgalmasnak szánt együttlét felvezetéséhez. Az ánuszát mindenesetre nagy ívben kerüld el, ha nem szeretnéd, hogy a lehető legrövidebb menekülési útvonalat keresse a hálószobádból.

Ezt is szeretjük