18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így tanítsd meg a tested az orgazmusra! (18+)
A legjobb gyönyörhozó tippek az önkielégítéshez
Fedezd fel a tested nyújtotta lehetőségeket!

Lehet, hogy zavarba ejtő dolognak találod az önkielégítést, mely valami módon szemben áll azzal, mint ha a pároddal élnél át orgazmust. A bűntudat is gyakori, ám teljesen alaptalan akadály a maszturbáció útjában, pedig a világon semmi rossz nincs abban, ha a saját tested nyújtotta örömöket élvezed. Egyedül ráadásul eléggé felszabadult lehetsz ahhoz, hogy felfedezd a saját testedet, és kipróbáld, mi az, ami igazán beválik.

A nők nagy részének nem adódik magától, olyan egyszerűen az orgazmus, mint a férfiaknak. Ha te is azok közé tartozol, akiknek kiszámíthatatlanul vagy egyáltalán nincs részük ebben a gyönyörben, hasznos, ha kicsit utánajársz, hogyan lehet ezen változtatni.

A szakemberek nemcsak az önkielégítés kedélyjavító és egészségmegőrző hatását emelik ki, de a pároddal való együttlétet is kedvezően befolyásolja, ha tudatában vagy annak, hogyan tudod elérni a legteljesebb gyönyört. A kutatások azt bizonyítják, hogy azok a nők, akik hetente többször maszturbálnak, több orgazmust élnek át szex közben.

Az orgazmus eléréséhez számos főbb zónára koncentrálhatsz: a csiklóra, a hüvelyre, a G-pontra és az A-pontra is. Derítsd fel, hogy neked melyik válik be a leginkább!

Előkészületek

Ahhoz, hogy ellazulj, először is tegyél meg mindent, hogy biztonságban érezd magad! Győződj meg róla, hogy senki, semmilyen formában nem zavarhat. Ezért kapcsold ki a telefonod és húzd le a redőnyt is, ha úgy érzed, ez segít! Ha nem vagy nagyon gyakorlott ebben a műfajban, főleg, ha az orgazmussal is hadilábon állsz, akkor ne vágj bele rögtön a közepébe. Inkább adj időt magadnak arra, hogy ismerkedj előbb a testeddel és az érzékiségeddel. Hagyd, hogy a kezeid bármerre elkalandozzanak a testeden, de ne koncentrálj különösebben a vaginádra, csak annyira, mint más testrészekre. Játszhatsz a melleddel és simogathatod a hasadat is. Ha úgy érzed, kívülről már meglehetősen jól ismered a tested érzésre és tapintásra is, csak akkor érdemes továbblépned. 

Csikló

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a csiklón vagy a hüvelyen keresztül lehet könnyebben gyönyörhöz jutni, de nem is muszáj feltétlenül választanod. A következő technika segítségével akár egyszerre élheted át mind a kettőt. Tedd a tenyered csukló felőli részét a szeméremdombra, a csiklód csúcsa pedig legyen a mutató- és a középső ujjad között. Ha ujjaidat fel-le mozgatod, azzal izgathatod a csiklód.

Ez a mozdulat azért működik, mert nem stimulálja túlzottan a klitorisz ultraérzékeny csúcsát, viszont a csiklóhoz kapcsolódó bőrfelületeket is izgatja, melyek a szeméremajkakkal állnak összeköttetésben. Minderre rásegíthetsz azzal, ha közben a másik kezeddel a külső szeméremajkakat simogatod, vagy az ujjaidat kissé a hüvelybe csúsztatod.

A legérzékenyebb pontok

A G-pontról már bizonyára hallottál, és talán az A-pont sem ismeretlen számodra. Ezeken túl - egyes vélekedések szerint - a húgycső végződésénél is található egy hasonlóan intenzív gyönyört hozó terület. Ezek a pontok mindenkinél másképp működnek: eltérően érzékenyek, és az is változó, hogy kinek melyik válik be leginkább. Ahhoz, hogy rájöjj, nálad ezek hogyan viselkednek, először is meg kell találnod őket.

G-pont

Ahhoz, hogy megtaláld a G-pontod, feküdj hanyatt az ágyon, és húzd fel a térdeid! Két ujjadat csúsztasd a hüvelyedbe úgy, hogy az ujjaidat kicsit behajlítod a hasad felé. A hüvely bejáratától körülbelül 4 cm-re található a G-pont, ami egy nagyjából húszforintos érme nagyságú terület. Ha megtaláltad, masszírozd az ujjbegyeddel fel-le irányú vagy körkörös mozdulatokkal.

A-pont

Az A-pontot egy kicsit feljebb találod, mint a G-pontot, a méhnyak közelében. Ez egy rugalmas, sima tapintású, kissé kiemelkedő terület  a méhnyak és a G-pont között nagyjából félúton. Ezt a rendkívül érzékeny pontot fel-le mozdulatokkal ingerelheted.

Variációk

Ha egyidejűleg több idegvégződést stimulálsz, nagyobb valószínűséggel és nagyobb területen jelentkezik gyönyörérzet. Ha egyszerre masszírozod például a csiklódat és a G-pontodat vagy a melledet és az A-pontot, különösen intenzív élményben lehet részed.

Azt is kipróbálhatod, milyen, ha hátulról érsz a vaginádhoz. Feküdj az oldaladra vagy a hasadra, és hátulról közelítsd meg a hüvelyed! Ha már rutinos vagy, azt is irányíthatod, hogy mikor szeretnél elérni a csúcsra. Választhatsz lassabb és gyorsabb tempót is.

Cikkünk Kate Taylor: Az igazi orgazmus című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük