18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Tabu: maszturbációs technikák a női orgazmusért (18+)

Nem tudod, hogy volt-e már valaha orgazmusod? Tanuld meg a végső gyönyört, hogy a pároddal is átélhesd!

A szexuális irodalom sokszor úgy beszél a női orgazmusról, mintha bárki, bármilyen körülmények között, pillanatok alatt elérhetné. Pedig a valóságban sok nő nemhogy nem minden egyes aktus során jut el a csúcsra, de valahol mélyen abban is kételkedik, hogy egyáltalán valaha volt-e már része a végső gyönyörben.

Ám önmagában az, ha nem élted még át, nem utal frigiditásra, illetve lelki problémákra sem feltétlenül. Amennyiben csak azért maradtál eddig távol a csúcstól, mert nem ismered eléggé önmagad, és egy férfi sem tudott segítő kezet nyújtani, most megtudhatod, hogyan lehet végre neked is részed az egész testet átjáró kéjes érzésben.

Maszturbáció

Ahhoz, hogy párod képes legyen eljuttatni a csúcsra, először magadtól kell megtapasztalnod a végső gyönyört. Nem feltétlenül kell élményeidről a barátnőiddel beszélgetned, de ne fogd vissza a kíváncsiságodat, és ismerd meg a saját tested! Ha a nyugodt környezet hatására kellőképpen ellazultál, és garantált a hosszabb magány, próbáld ki a legjobb technikákat!

Koncentrálj a csiklóra!

Számos nő abba a hibába esik, hogy úgy gondolja, az orgazmus csak akkor igazi, ha azt hüvelyi úton éri el, pedig bármelyik pont izgatásával jutsz is el a végső gyönyör kapujába, az orgazmus mindig ugyanabból a pontból indul ki. Mivel azonban a csiklód ingerlésével a legkönnyebb megtapasztalnod, célszerű tehát, hogy először így próbálkozz.

Ha nem vagy elég nedves, használj egy kis síkosítót, majd helyezd a kezedet a szeméremdombodra, a mutató-, illetve a középső ujjaddal fogd közre a klitoriszod, és húzogasd le és fel az ujjadat. Így könnyen, de nem túl intenzíven ingerelheted a csikló legérzékenyebb csúcsát, ha pedig gátlás nélkül átadod magad az élménynek, valóban könnyen eljuthatsz a végső gyönyörig. Az is hatásos lehet, ha körkörösen izgatod magad, és fokozatosan csökkented a bejárt ív átmérőjét. Először kalandozz a nagyajkak környékén, majd a végén már csak kívülről dörzsölgesd a csiklódat, a legkellemesebb tempóban.

Így csald ágyba a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom
Fontos!
Ha nincs kizárva, hogy súlyos szorongások, lelki okok, netán fizikai problémák gátolnak meg abban, hogy átéld az orgazmust, könnyen lehet, hogy nem fogod tudni egyedül megoldani a helyzetet. Ebben az esetben feltétlenül kérj segítséget szakembertől. A múltadban gyökerező görcsökön egy szexuálterapeuta segíthet, míg az egészségügyi bajok megoldásában a nőgyógyász lehet hasznodra.

Izgasd a hüvelyed!

Ha a csiklód kényeztetésével már sikerül a csúcsra juttatnod magad, a hüvelyed felé is elkalandozhatsz. Akár az ujjaiddal is felfedezheted, hogy milyen szögben a legkellemesebb a behatolás, és melyek a legérzékenyebb pontok odabent. Egyesek szerint a G-pont ingerlése hihetetlenül mély gyönyört eredményezhet: ezt úgy találhatod meg, ha ujjaidat a hüvelyedbe vezeted, és a végüket kissé behajlítod a hasad felé.

Nagyjából négy-öt centi mélyen így egy szivacsos, redős bőrfelületre bukkanhatsz, ami igen intenzíven reagál a nyomásra: játszadozz el vele bátran!

Eközben azonban a csiklódról sem kell megfeledkezned - a hüvelyi kényeztetés nem zárja ki azt, hogy közben a klitoriszoddal is foglalatoskodj, az ingerek különleges együttese pedig intenzívebb végső gyönyört eredményezhet.

Vibrátorral

Ha a kézi technikáknál erősebb élményre vágysz, egy vibrátort is bevethetsz az önkielégítés során a csiklód és a hüvelyed ingerlésére egyaránt, de persze a síkosító is kötelező kellék. A rezgő szerkezet segíthet abban, hogy megismerd az intenzív orgazmikus élményt, és felfedezd a legérzékenyebb pontjaidat, azonban jobban teszed, ha inkább csak különlegességként használod. Ha ugyanis rendszeresen alkalmazod, érzéketlenné válhatsz a gyengédebb, természetes ingerekre.

Mennyi idő alatt lehet a csúcsra jutni?
A nők önkielégítés útján átlagosan három perc alatt képesek elérni az orgazmusig. Ez az idő a csikló kényeztetésekor a legrövidebb, és még maszturbáció esetén is hosszabb lehet, ha csak a hüvelyt érik ingerek. A partnerrel a klitorális orgazmus átlagosan 10-20 percen belül várható, míg a hüvelyi orgazmushoz ennél akár hosszabb időre is szükség lehet.

A partnerrel

Ahhoz, hogy az orgazmus ne legyen számodra elérhetetlen és misztikus, mindenekelőtt egyedül érdemes megtapasztalnod. Ezt követően pedig mindent, ami a magányos helyzetben örömet okozott, meg kell próbálnod átültetni a közös együttlétekbe is: ne érezd magad zavarban, hiszen párodnak is úgy a legjobb a szex, ha te is élvezed.

Persze lehet, hogy eleinte ki kell tapasztalnod, hogy közösen hogy működnek a mozdulatok, de, ha a pasiddal is megosztanád kedvenc technikáidat, idővel megtaláljátok a módját, hogy ő is a csúcsra juttathasson. Ugyanakkor az együttlét során ne csak a hüvelyedre fordíts figyelmet: számos nő a legkönnyebben úgy képes eljutni a csúcsra, ha az aktus közben is folyamatos ingereknek van kitéve a csiklója.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük