18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Íme, a legjobb női önkielégítési technikák! (18+)
Így csinálják mások
Az önkielégítés a nemi élet természetes része, mégsem gyakori beszédtéma. Ismerd meg a titkokat!

Az önkielégítés egy felmérés szerint a nők körében ugyanolyan gyakori, mint a férfiaknál. A különbség annyi, hogy kevesen beszélnek róla, és párkapcsolatban sokkal kevesebb nő élvezi a magányos örömöket, mint férfi. Bár egyre többen ismerik be, hogy rendszeresen kényeztetik magukat, akadnak, akik nem érzik helyesnek, hogy a saját kezükbe vegyék élvezetük irányítását.

Az önkielégítés ugyanakkor cseppet sem illetlen dolog, és, ha nem is ez a legfőbb téma a barátnőiddel, nincs mit szégyellned azon, ha időnként a bugyidba kalandoznak a kezeid, netán az éjjeliszekrényedből kerül elő egy vibrátor. A maszturbálás a szexuális élet természetes része, emellett pedig segíthet megoldani orgazmusproblémáidat is.

Ha tehát eddig tabunak tartottad, ugyanakkor időnként párod mellett nem tudod, mi lenne igazán jó neked, itt az ideje, hogy felfedezd a saját testedet. Amennyiben megtapasztalod, mi okozza a legnagyobb gyönyört, nemcsak útmutatást adhatsz a pasinak, de ez a legjobb első lépés afelé is, hogy levetkőzd a gátlásaidat, és sokkal természetesebb legyél az ágyban az együttlétek alkalmával.

Ezenkívül már csak élettani hatásai miatt sem érdemes kihagynod az egetrengető élményt, hiszen az orgazmus remek stresszoldó, fájdalomcsillapító, és minél többször megtapasztalod, annál jobban kívánod majd a pasidat is. A magányos főpróbáknak köszönhetően azonban nemcsak a szex gyakorisága változhat, de nemi életetek minősége is javulhat, hiszen, ha ismered magad, könnyebben juthatsz el a csúcsra vele is. Ha nem szeretsz a témáról beszélni, akkor sem kell női tanácsok nélkül maradnod: tudd meg, mások hogyan csinálják, és talán te is merészebb leszel!

Az első élmény

Amikor először maszturbáltam, 14 éves voltam. A zuhanyrózsával játszottam, és vizet locsoltam a klitoriszomra, amiről akkoriban még nem igazán tudtam, hogy mire való. Egészen addig engedtem magamra az erőteljes vízsugarat odalent, amíg meg nem tapasztaltam a furcsa, de hihetetlenül jó érzést. Kicsit szégyellem bevallani, de azóta is imádom zuhany alatt csinálni. Vera, 27

Bár van, akinek forró élményei vannak a zuhanyrózsával kapcsolatban, akad olyan is, akit nem különösebben hoz lázba. Számos alternatív módja van annak, hogyan juttathatod magad a csúcsra különféle segédeszközökkel.

Arról nem is beszélve, hogy a gyártók kínálatában teljesen ártatlan masszírozó szerkezeteket is találhatsz, melyek akár rendeltetés szerint is használhatók, de a legtöbben egy bizonyos érzékeny területen szeretik bevetni őket. Ha ódzkodsz a hasonló játékszerektől, a kezed lehet a legtermészetesebb eszköz. Állítólag van, aki annyira érzékeny, hogy egy biciklizés is forró örömöket okoz neki, de sokak szerint ez csak szexmítosz.

Vegyes gyönyör

Az ujjaimmal kezdem, majd átváltok vibrátorra. Szeretem a bőrömmel érezni, ahogy a játék elején benedvesedek, de ahogy egyre közelebb jutok a csúcshoz, és már nagyon kívánom az orgazmust, jobb érzés vibrátorral folytatni. Dóra, 30

A vibrátort sokszor a lányok kedvenc játékszereként emlegetik. Akad azonban, aki tart tőle, hogy, ha túl gyakran használja a rezgő kütyüt, párjával nem lesz ugyanolyan élvezetes a szex. Bár a segédeszköz valóban erőteljesebb ingereket kelt, ha vegyesen alkalmazod a természetes maszturbációs technikákkal, nem kell félned attól, hogy partnered képtelen lesz a csúcsra juttatni.

A selyem érintése

Többnyire a bugyimon keresztül szoktam dörzsölni magam: imádom a nedves selyem érintését. Amikor azonban lassabb játékra vágyom, közvetlenül a csiklóm körül szeretek körözni az ujjaimmal, nagyon óvatosan, hogy minél tovább tartson a kéjes érzés. Tímea, 24

A legkönnyebben úgy tapasztalhatod meg az orgazmust, ha ujjaiddal játszadozol odalent. A különféle mozdulatok segítségével megismerheted a testedet, másrészt ez a módszer akkor is jól jön, ha a lassú izgatást kedveled. Ne feledd azonban, hogy egy kis síkosítóval még élvezetesebb lehet minden egyes érintés.

Romantikusan vagy egyszerűen

Amikor épp egyedül vagyok, és megkívánom a szexet, néha szeretek nagy feneket keríteni a dolognak: gyertyákat gyújtok, és beteszek valami romantikus zenét, mielőtt magamhoz nyúlnék. Többnyire azonban csak előveszem a vibrátoromat. Rita, 31

Miért csak akkor lehetnél romantikus, amikor párodat szeretnéd felizgatni? A hangulatos kiegészítőknek a magányos estéken is hasznát veheted: van, aki erotikus könyvekkel izgatja magát, mások filmet néznek, de a zene és a fények is hatásosak lehetnek, ha a mindennapos feszültséget a lehető legszexibb módon szeretnéd levezetni. Mindegy, hogy bonyolult vagy lényegre törő megoldást választasz, sokkal inkább a végeredmény a fontos.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük