18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 betű, ami fergeteges orgazmust ígér (18+)

G-, U- és A-pont

Nőként nem csak egyfajta orgazmust tapasztalhatsz meg: fedezd fel a tested és a kéj minden fajtáját!

A saját tested megismerése elengedhetetlen az élvezetes szexhez. Ahhoz ugyanis, hogy a pároddal közösen leld örömödet az együttlétben, mindenekelőtt neked kell tisztában lenned az érzékeny pontjaiddal és a kedvenc izgató módszereiddel, csak ezután várhatod el a pasitól, hogy ő is sorra felfedezze ezeket.

Sokan azt gondolják, hogy a női orgazmusnak két forrása lehet: a csikló vagy a hüvely. A tévhitekkel ellentétben azonban még ennél is összetettebb hangszer a testünk, és számos gyönyörpont található rajta. Ha szeretnéd megtapasztalni a minden eddiginél áthatóbb kéjt, fedezd fel ezeket te magad is!

U-pont

Az U-pont nagyjából a csikló és a hüvelybemenet között található. Ez nem más, mint a húgycsőnyílás körüli terület, ami, akármilyen bizarrul hangzik, az egyik legérzékibb kéjpont a női testen. Ha nemcsak a csiklódra koncentrálsz, amikor az ujjaiddal izgatod magad, de ezt a pontot is felfedezed, meglepően gyönyörteljes élményben lehet részed.

Ugyanakkor fokozottan érdemes ügyelned a higiéniára, ha ezt a területet is célba veszed, hiszen a közvetlen érintkezés révén könnyen kaphatsz valamilyen húgyúti fertőzést. Az alapos kézmosás után azonban nem kell zavarban lenned, nyugodtan megérintheted magad itt, ám elsősorban a lassabb mozdulatokat ajánljuk.

A legjobb az lehet, ha a csiklóval együtt ingerled az U-pontodat oly módon, hogy a klitorisz csúcsától kiindulva függőleges irányban lassan lefelé vezeted az ujjad, egészen a vagina bejáratáig, amitől nem messze található ez a bizonyos kéjzóna.

Ha nem vagy elég nedves, használj egy kis síkosítót, hogy még érzékibb legyen az élmény, ezt követően pedig nem kell mást tenned, mint teljesen ellazulni, hogy átadhasd magad az intenzív végső gyönyörnek.

Az orgazmus jelei

A tested megismeréséhez az is hozzátartozik, hogy az orgazmus jeleivel tisztában legyél. Ha előfordul veled, hogy bizonyos helyzetekben nem vagy biztos benne, hogy eljutottál-e a csúcsra, nézd meg videónkat, melyben szakértőnk elárulja az orgazmus jeleit!

G-pont

Egyes tudósok a mai napig vitáznak a G-pont létezéséről. A legelterjedtebb és egyben a legvalószínűbbnek is tetsző elmélet az, miszerint a terület maga a legtöbb nő hüvelyében megtalálható, azonban nem mindenkinél ugyanannyira érzékeny. A G-pont ingerlékenysége Emmanuelle Jannini olasz tudós szerint azzal állhat összefüggésben, hogy mennyire vastag a hüvely fala egy bizonyos ponton, ami a húgycső mögött található. Annak, akinek a hüvelye ezen a területen vékony, minden bizonnyal érzékeny a G-pontja, míg akinek vastag, annak könnyen lehet, hogy nem működik orgazmuspontként.

Így csald ágyba a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egy próbát azonban mindenképpen megér a dolog, hiszen ennek ingerlésével állítólag sokkal mélyebbről jövő orgazmust lehet elérni, mint akkor, ha pusztán a csiklódat izgatnád. A közepes pénzérme nagyságú terület a hüvely elülső falán, nagyjából öt centi mélyen helyezkedik el, első tapintásra szivacsos, de nemi izgalom hatására kissé érdessé is válik.

Mivel közel található a húgycsőhöz, izgatása során először vizelési ingert tapasztalhatsz, azonban ezen a ponton nem szabad feladni a kísérletezést! Ha ujjaiddal rátapintottál, és érzékenynek bizonyult, lassú, masszírozó mozdulatokkal, netán a csikló együttes ingerlésével lassan te is megtapasztalhatod, hogy milyen is a G-ponti orgazmus.

A-pont

Az A-pont szintén a hüvelyben található, azonban még mélyebben, mint a G-pont. Ez a terület a vagina azon rejtett része, amit a méhnyak eltakar. Mivel izgatásához igen mélyen kell a hüvelybe nyúlnod, ha az ujjaiddal nem boldogulsz, a legjobb, ha egy vékony vibrátorral próbálkozol. Adott esetben azonban lehet, hogy ezt a kéjpontot a párod könnyebben felfedezi, mint te: ha mesélsz neki erről a különös területről, biztosan izgalmas kihívásnak tekinti, hogy a következő alkalommal megpróbáljon rátapintani.

Akár te magad, akár ő próbálja azonban felfedezni, mindenképpen legyetek óvatosak, ugyanis a méhnyak érintése kifejezetten kellemetlen lehet, arról nem is beszélve, hogy a szokásosnál is alaposabb tisztálkodás ebben az esetben ugyancsak kötelező! Ha figyeltek a szabályokra, nagyjából a cervix alatt tapintható ki ez a bizonyos terület, melyet simogatni érdemes: mind a nyomásra, mind a lassabb mozdulatokra érzékeny. Tapintásra simább, mint a G-pont, azonban csak megfelelő izgalmi állapotban fedi fel magát, ugyanis a sebesebb véráramlás hatására duzzad meg. Amennyiben különleges orgazmusra vágysz, ezt a pontot is kutasd fel!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük