18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan lehet többszörös orgazmusod? (18+)

Egy ősi technika

Míg a férfi könnyen, de egyszer jut el a csúcsra, addig a nőknek megadatott a sorozatos gyönyör lehetősége.

A hétköznapi szexuális orgazmus olyan, mint az őrület. Bár elvileg a hagyományos technikákkal is eljuthatsz egymás után többször a csúcsra, a tantrikus szerelem hívei szerint az ősi módszer segítségével átélhető végső gyönyör nemcsak kielégít, hanem mélyen ellazít és megnyugtat.

A tantrikus orgazmus segítségével nem veszítesz energiát, hanem növelheted azt, ráadásul ezt annyiszor ismételheted, ahányszor csak szeretnéd. Tudd meg, hogyan tapasztalhatod meg te is ezt az élményt!

Mi állhat az útjába?

Bár minden nő rendelkezik egy természetes képességgel a többszörös orgazmus átélésére, sokaknál különböző egyéni okokból ez rejtve maradhat. A gyermekkori elnyomás, ha valakinek azt tanították, hogy a szex, a nemi örömérzet bűnös dolog, netán a párja nem hagyta érvényesülni az ágyban, mind oda vezethet, hogy a nő nemhogy a többszörös végső gyönyört nem képes megtapasztalni, de az orgazmust sem. Ahhoz, hogy átélhesd a mindennél intenzívebb kéjt, a tantra tanításai szerint mindenekelőtt el kell fogadnod önmagad.

Az első lépések

A tantrikus szex szerint ahhoz, hogy átélhesd a többszörös orgazmust, nem elég a megfelelő technikákkal próbálkoznod, de lelkileg is fel kell készülnöd az élvezetes utazásra.

Fogadd el magad!

Érezd, hogy egyedi vagy: minden nő rendelkezik valamilyen képességgel, vonással, személyes jeggyel, mely csak rá jellemző. A nőiség már önmagában véve adomány, hiszen ezzel együtt jár a teremtés hatalma, ami akkor teljesedhet ki igazán, ha külsőleg és belsőleg egyaránt elfogadod önmagad. Ne a férfi szemében lásd meg azt a szikrát, amitől szépnek érezheted a testedet: találd meg te is, ami csodálatra méltó benned, és akkor még jobban fogsz tetszeni neki. Ez az első lépés afelé, hogy átéld azt a felvillanyozó érzést, melynek gyújtópontja a szexuális zóna, de innen kiindulva az egész testet elborítja.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ismerd meg az erogén zónáid!

Ha megtanultad szépnek látni önmagadat a saját természetes valódban, ideje felfedezni a testedet. A szexuális energia a legérzékenyebb területek stimulálásával lángol fel. Ezek a zónák bizonyos ritmusra, érintésre, vizuális izgatásra reagálnak, felébresztik a vágyat, és felkészítik az egész testet a gyönyör átélésére. Mindenkinek más-más erogén területei a legérzékenyebbek, mindenesetre a tantra a nyak, a száj, a hónalj, a mell, a mellbimbó, a kéz, a köldök, a szeméremdomb, a klitorisz, a G-pont és a lábak izgatását ajánlja.

Hagyj magadnak időt arra, hogy az egész testedet átjárja a melegség: merülj el a saját gyönyörödben, fedezd fel a tested minden zugát, szeresd, és öleld kéjjel. Egy kis masszázsolajjal is bekenheted magad, hogy még érzékenyebb legyél az érintésre, és - bár, ha először próbálkozol, érdemes magányosan felfedezned a gyönyör legbiztosabb módját - kísérletezhetsz akár partnereddel közösen is, hogy milyen, amikor ő veszi kézbe az erotikus pontjaidat.

Így juthatsz a csúcsra - többszörösen

Az erogén zónáid izgatása közben próbálj meg ellazulni, mélyeket lélegezni, csak befelé, az érzéseidre koncentrálni. Amikor a vágy kezd felszabadulni a testedben, simogasd a klitoriszodat, először lassan. Próbáld eltalálni azokat a mozdulatokat, melyek a legjobb érzést okozzák, majd, ha még jobban eluralkodik rajtad a vágy, ujjaiddal nyúlj be a hüvelyedbe.

Itt keresd meg a G-pontodat: a tantra szerint a többszörös orgazmus eléréséhez egyszerre szükséges a klitorisz és a G-pont izgatása. Ez a terület a hüvelyed elülső oldalán, nagyjából öt centi mélyen található, és a nemi izgalom eme szakaszában már minden bizonnyal igen érzékeny az érintésre. Ha megtaláltad, próbáld egyszerre stimulálni a kezeddel ezt a két zónát, így a tantrikus szex szakértői szerint egy hihetetlenül intenzív, akár 15 percen át is tartó multiorgazmust tapasztalhatsz meg.

A többszörös végső gyönyör titka az, hogy amikor eljutsz a csúcsra, ne hagyd abba az izgatást, hanem folytasd gyengédebben, majd, amikor újra készen állsz megtapasztalni az orgazmust, válts intenzívebb mozdulatokra. Ha egyedül már kiismerted a többszörös gyönyört, annak sincs akadálya, hogy a pároddal is megoszd mindezt, bár valószínűleg szüksége lesz egy kis gyakorlásra, mire ő is képes lesz hasonló örömökkel megajándékozni.

Cikkünk a Tantrikus szexleckék című könyv alapján készült.

A tantra vitális ösvény a teljes belső fejlődés felé a szexen, a szerelmen és a meditáción keresztül. Eredete az ősi Indiába nyúlik vissza, és szeretők számtalan generációjának megvilágosodásához mutatott utat. Guillermo Ferrara ebben a bőségesen illusztrált kézikönyvben megmutatja az utat, mely az isteni szex átéléséhez és a teljesebb, érzékibb, kreatívabb létezéshez vezet.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
A könyv ára 2974 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük