18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így nyújthatod el az orgazmusod
Hosszú gyönyört hozó szexpózok (18+)
Egyszerű és nagyszerű tippek.

A testi beteljesülés lényegi eleme a boldog párkapcsolatnak, ezért fontos, hogy megtaláljátok pároddal a számotokra legnagyobb kéjhullámot hozó pozíciókat. A Káma-Szútra ugyan számos jobbnál jobb tippet ad ehhez, azonban némelyik figura eléggé nyakatekert, így szinte képtelenség leutánozni, ráadásul nem is biztos, hogy kényelmes mindkettőtök számára.

Inkább válassz olyan pozíciókat, amelyek nagyon egyszerűek, ám annál nagyobb örömet okoznak. A következő testi közelségre épülő, nagyon intim testhelyzetekben a G-pontod kerül a reflektorfénybe, így biztos lehetsz benne, hogy a szeretkezés fénypontja igencsak tartós lesz.

Kiskanál póz

A misszionárius póz egyik továbbfejlesztett változata, amikor oldalt fekve, ismerősebb nevén kiskanálpózban lesztek egymáséi. Ezt a romantikus ágybéli pozíciót a testi közelség teszi igazán széppé, hiszen jóformán egymásba olvadtok, és szorosan fonódnak össze a testrészeitek is. Ráadásul ez tipikusan az a pozitúra, amely a kezdeti finom szenvedély könnyedén átcsaphat vad kéjbe, annak ellenére, hogy a szemkontaktus itt nem játszik döntő szerepet.

Feküdj az oldaladra, a párodnak háttal. Az alul elhelyezkedő lábaddal támaszd meg magad, így akkor is meg tudod tartani magad, ha a szenvedély egyre hevesebbé válik. A felső lábadat fond rá a pasi lábára, ezzel megkönnyíted számára a behatolást. Amikor úgy érzitek, hogy már közel jártok a beteljesüléshez és gyorsítanátok a ritmuson, akkor dőlj félig hanyatt: így szabadabbá válik a mozgás, és a párod is mélyebben el tud merülni benned, ezzel pedig sokkal intenzívebb gyönyört élhetsz át.

Még több pozitúra
Ha ellaposodott szerelmi életedet szeretnéd kicsit jobban feldobni, akkor válogass a legjobb intim testhelyzetek közül a Szexpóz ABC-ből.

Összeölelkezve

A jó öreg misszionárius póz sok szexuális testhelyzet alapját képezi, hiszen ez az egyik legintimebb pozitúra. Nemcsak a szemkontaktus, hanem az igazán közeli helyzet, amelyben szinte eggyé olvadtok, teszi kedveltté ez a szexpózt.

Hanyatt fekvésből - miután már mindketten készen álltok, és befogadtad a párodat a testedbe - a kedvesed emelkedjen fel, a térdeit hajlítsa be picit, hogy téged is stabilan tudjon tartani, ugyanakkor a szeretkezés közben se veszítse el az egyensúlyát.

Óvatosan húzzon fel magához téged is, majd kulcsold át a lábaidat a derekán, így a párod sokkal mélyebb mozdulatokkal tud magáévá tenni. Ráadásul az arcotok egy magasságba kerül, így a vágytól égő, kifejező tekintetek, valamint a szenvedélyes csókcsaták közelebb sodornak titeket a végső beteljesüléshez.

Orgazmuskérdés

A női orgazmus nagyon összetett dolog, amelynek számtalan fajtája van, erősebb és gyengébb örömélményekkel.

Állva

Nemcsak a finom, regénybe illő romantika lehet óriási gyönyörhozó, hanem a már-már vadállatias és őrült szex is. Amikor tébolyítóan kívánjátok egymást, és már csak a ruhák állnak az utatokba, ráadásul a hálószoba messze van, akkor nem marad más, mint az álló pozíció, hiszen ez a leggyorsabban és ebben az esetben a legjobban kivitelezhető.

Emeld meg a lábad, és engedd, hogy a párod alányúljon és a dereka köré kulcsolja a végtagjaidat. Dőljetek neki a falnak, és könnyítsd meg a kedvesednek a behatolást, majd csípőmozgásod segítségével szabályozd a lökések mélységét és gyorsaságát.

Ebben a pozícióban a G-pontodé a főszerep, amelyet a párod a mélyreható mozdulatokkal nagyon jól tud ingerelni, ezáltal elnyújthatod a saját és a pasi orgazmusát is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük