18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legjobb dolog a pasi szerint, amit a nyelveddel tehetsz az ágyban (18+)

A nyelv az érzékiség legjobb kifejezője lehet. Nézd meg, miként bűvölheted el a férfit ezzel az apró testrésszel.

A finom és mozgékony nyelv tökéletes adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy képességeit az ágyban se hanyagold el. Ha kell, cirógat és felizgat, de síkosítónak is tökéletes, és biztosítja a megfelelő nedvességet, ha épp arra van szükség. Egyszóval, gyakran a nyelv a tökéletességhez hiányzó láncszem, mely elengedhetetlen a valódi intimitáshoz, így az érzelmek mércéje is lehet.

A nyelvtől persze nem olyan hosszú az út az orális szexig, ami valóban a nyelvvel történő kényeztetés legforróbb része. De még mielőtt a férfi legérzékibb szerveit vennéd gondozásba, érdemes más területeken is használnod a nyelvedet, akár egy komplett kényeztetésre. Nézd meg, hol és hogyan!

Érzéki csók

Kezdetnek tüzeld fel a párodat egy vadító franciacsókkal! Ez valójában a csókolózás egy változata, ám az benne a trükk, hogy a kevésbé elérhető, ám annál érzékenyebb területekre kalandozik a nyelved a férfi szájában. Persze nem arról van szó, hogy a torkát kellene célba venned, hanem inkább a szájpadlásán kalandozol, vagy nyelved hegyével végigsiklasz a fogai tövénél.

Játék az ujjakkal

Ha itt végeztél, akkor továbbbarangolhatsz a testén, és célba veheted más erogén zónáit is. A heves érzelmek közepette talán mindketten hajlamosak vagytok elfeledkezni ezekről a területekről, de ha valóban fel akarod tüzelni a pasit, ne engedj a sürgetésének, hanem kalandozz még egy kicsit a testén!

Minél tovább tartod ébren az érdeklődését, annál intenzívebb élményben lesz része a későbbiekben. Vedd a szádba a mellbimbóját, harapdáld óvatosan a nyakszirtjét, de ha igazán ígéretes szeretnél lenni, akkor az ujjait nyalogasd! Illeszd a nyelved az ujjak tövéhez, és onnan indulj vele felfelé, vagy vedd a szádba valamelyik ujját!

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csak akkor indulj a legérzékenyebb területek felé, ha úgy érzed, kimerítetted a lehetőségeket, de legalábbis szemmel láthatóan itt az ideje kicsit komolyabb vizekre evezni!

Nyalogatás

A péniszhez érve igencsak sok dolog közül választhatsz. Az egyik lehetőség, hogy a nyelveddel lentről felfelé végigsiklasz a péniszen, mielőtt a szádba veszed. Ezt megismételheted többször és több oldalról is. Tartsd szem előtt, hogy nem mindegy, nyelvednek melyik részével érinted a férfi tagjait. Egészen mást lehet elérni a nyelv hegyével történő, finom érintéssel, mint ha a nyelv teljes felülete szerepet kap a játékban. A másik, amit érdemes kitapasztalnod, hogy hol találsz különösen érzékeny pontokat.

Hol vannak?

Nézd meg, hol vannak a pasi legérzékenyebb pontjai!

Van, akinek a péniszén találhatók érzékeny pontok, míg mások számára a herék, a gát vagy az ánusz környéke kap elsődleges szerepet. Ha a szádba veszed a hímvesszőt, és közben kissé kinyújtod a nyelved, elérheted, hogy a nyelv oldala súrlódjon hozzá, ha forgatod a fejedet.

Körkörös mozdulatok

A pénisz fejrészére érdemes különleges figyelmet fordítanod, mivel ez különösen érzékeny terület. Kezdd egy óvatos érintéssel a makk legtetején, majd finoman írj le köröket, csak épphogy érintve a nyelved hegyével! Haladj egyre kijjebb, egyre nagyobb nyomást gyakorolva, míg leérsz a makk alsó pereméig. Közben irányt is változtathatsz. Ezután a szádat a makk peremére illesztheted, és így folytathatod a kényeztetést gyors nyelvmozdulatokkal, vagy úgy, hogy beljebb csúsztatod a péniszt. Ne feledkezz meg a frenulumról sem! Feszítsd meg a nyelved, és nyomd oda a frenulumhoz, ahhoz a részhez, ami a makkot elöről köti össze a pénisz többi részével!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Játék odalent

A heréket szintén nem érdemes kihagyni a kényeztetésből, sok férfi kimondottan imádja, ha ez a testrésze is a női figyelem középpontjába kerül. Miután lefelé siklottál a nyelveddel a péniszen, időzz rajta, és nyalogasd a herezacskóknál is, melyeket mindennek megkoronázásaként a szádba is vehetsz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük