18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Minden idők legjobb orális szextechnikái (18+)

Te hányat ismersz?

Az orális szex egy ideje már nem tabu, a férfiak nagy örömére. Íme, a legkedveltebb mozdulatok!

Az orális szex pontos eredete a mai napig rejtély, ám annyi bizonyos, hogy már a görögöknél is ismert tevékenység volt. Ugyanakkor évszázadokig tartott, mire nem számított tilalmas élvezetnek, hiszen, bár a Káma-Szútra már leírja a fogásokat, arról is említést tesz, hogy hasonló kényeztetést a férfinak csak kurtizántól vagy masszőrtől illik elfogadnia.

Idővel azonban az orális szex egyre elterjedtebbé vált, és nemcsak az derült ki, hogy a nő is részesülhet hasonló gyönyörökben, de az ugyancsak kezdett kibontakozni, hogy az adás szintén okozhat egyfajta örömöt, mindkét fél számára. Sőt, ma már abból származnának kisebb konfliktusok, ha a férfiak hasonló élmények reményében látogatnák a masszázsszalonokat. Akár tisztában vagy az alapvető fogásokkal, akár most ismerkedsz a szájmágia módszerével, a legjobb technikák közül biztosan szívesen szemezgetsz!

Fürdetés

Az orális szex nem a pénisznél kezdődik. A japán technika szerint kifejezetten élvezetes a férfi számára, ha azelőtt, hogy a lényegre térnél, ajkaiddal simogatod végig a párod egész testét, mintegy megfürdetve a szeretetedben. Fordíts különös figyelmet a vállak, a nyak, a mellkas és a belső combok környékére: az ide adott csókok minden bizonnyal hatásosan növelik majd a vágyát.

Szorító ajkak

Ehhez a mozdulatsorhoz a kezedre és az ajkaidra is szükség lesz. Egyik tenyeredből formálj tölcsért a pénisz tövénél, és izgasd a párodat a klasszikus le-föl irányú mozdulattal, miközben a nyelveddel a pénisz csúcsát veszed célba. Itt elsősorban a makk és a fék környékét izgasd nyitott mozdulatokkal, vagyis úgy, hogy nem veszed a szádba a péniszt, hanem kinyújtott nyelvvel közelítesz felé. Így érzékibb élményt nyújthatsz, akár lassú, akár sebesebb tempót választasz.

Vákuum

A klasszikusnak számító technika megosztja a pasikat: van, aki imádja ezt az élményt, de az is előfordulhat, hogy a párod számára kellemetlen - egy próbát azonban megér, hogy kiderítsd, melyik állásponton van. Vedd a szádba a pénisz felső harmadát, és próbáld az ajkaidat annyira rázárni, hogy enyhe szívóhatást fejthess ki. Így végezz fel-le irányú mozdulatokat, de közben arra is ügyelj, hogy a fogaidat távol tartsd a szerszámától. A természetes vákuum sokaknál fokozza a merevedést, ezáltal pedig a nemi élvezetet is.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csábító mélység

Tény, hogy a férfiak szerszámának a felső harmada a legérzékenyebb, ha tehát ebből indulsz ki, elvileg mindegy, hogy csak ezzel a területtel törődsz orális szex közben, vagy sem. A legtöbb pasi azonban mégis különlegesen élvezetesnek tartja, ha a nő ennél mélyebben veszi a szájába legbecsesebb testrészét, minden bizonnyal a látvány vagy a teljesebb befogadás élménye miatt. Szó sincs ugyanakkor arról, hogy a mélytorok technikát kellene gyakorolnod: csak annyira mélyen vedd a szádba párod péniszét, hogy még kényelmes legyen! Közben a tövénél tartsd stabilan az egyik kezeddel, és ismételd a klasszikus mozdulatot, amit sokszor a jégkrém elfogyasztásával állítanak párhuzamba, de a szádon belül időnként a nyelveddel is simogasd a makkját.

A férfi erogén zónái

Ha szeretnéd tudni, hogy a férfi testének mely pontjaira érdemes különösen ügyelni a szex során, nézd meg videónkat! Szakértőnktől megtudhatod, hol találhatóak a pasik legérzékenyebb erogén zónái.

Pillangó-effektus

A szájmágia során nem szükségszerű az a felállás, hogy a kezed a pénisz tövénél legyen, és a nyelved tevékenykedjen feljebb. Meg is cserélheted a dolgokat: tegyél egy kis síkosítót a tenyeredre, és kört formálva a kezedből izgasd a pénisz felső harmadát. Lejjebb pedig próbálj a nyelveddel gyors, cikázó mozdulatokat leírni: ha nem is itt a legérzékenyebb a párod szerszáma, az újdonság ereje izgatóan fog hatni rá!

Golyójáték

Ha már lejjebb keveredtél az ajkaiddal, csak egy lépést kell tenned, hogy eljuss a herékhez is. Sok pasinál hihetetlen eredménye van a golyójátéknak, különösen, ha a még szabad kezeddel a gát környékét is simogatod közben. Ha szeretnéd egészen csúcsközelbe juttatni párodat, nyalogasd finoman a heréit, le-föl vagy körkörös irányú mozdulatokkal. Mindehhez elengedhetetlen azonban tőle is egy kis figyelmesség: jogos elvárás a részedről, hogy rendszeresen gondozza a szőrzetét, illetve egy fürdés azelőtt, hogy sor kerülne a kényeztetésre.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük