18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 egyszerű, de huncut orális trükk, amibe beleremeg a pasi lába (18+)

A kevesebb néha több az orális szexben is, íme, a legjobb tippek!

Egy ügyesen kivitelezett nyelves kényeztetésre minden bizonnyal egyik pasi sem mondana nemet. Sokszor elég egy leheletnyi érintés, hogy felébredjen a férfi legérzékenyebb testrésze, ám a borzongató folytatáshoz idővel már kevésnek bizonyulhatnak az ismétlődő nyelvmozdulatok.

Nem kell azonban túlbonyolított mutatványokban gondolkoznod, létezik ugyanis négy pofonegyszerű oráltechnika, amit nem tudsz elrontani, és ha mindig másképp kombinálod őket, bármikor az egekbe repítheted a pasit.

Bevezető péniszbűvölés

Mielőtt a lényegre térnél, jöhet egy kis izgató, bemelegítő előjáték. Ha azonban a simogatós szakaszon már túl vagy, engedd tűzközelbe a nyelvedet is, de épp csak néhány másodpercig hagyd időzni a pasid szerszámán, majd húzd vissza, és folytasd diszkrétebb, apró csókokkal.

Helyezkedj úgy, hogy gerjesztő péniszbűvölésedet a pasid vizuálisan is élvezhesse - megkapó élmény lesz számára, ha az arcod nem hagyod takarásban, és premier plánban láthatja a szád és a szerszáma találkozását. A nyelveddel újra és újra nedvesítsd meg a makk körüli területet, így a kezed és a szád is biztonságosan siklik majd az érzékeny felületen. További izgalmat vihetsz a dologba némi édes nyalánksággal.

Persze, mivel a pasik érthető módon nem látják szívesen sem a tejszínhabot, sem az egyéb ételféleségeket ezen a területen, jobb, ha maradsz a praktikus, édesített síkosítónál.

Pacsmagold be lágyan párod férfiasságát a tövétől a hegyéig, aztán finoman csúsztasd végig rajta a nyelved lefelé, majd föl. Ekkor már biztosan intenzíven kapkodja a levegőt, lassan tehát rátérhetsz a merészebb technikákra is.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Lollipop variációk

Az egyik leghasznosabb eszköze lehet az orális gyönyörszerzésnek a kreatív nyelvmunka. Körbenyalhatod párod szerszámát a klasszikus módon, akár egy eperfagyit. Valójában azonban többről van szó, mint komótos ajakmunkáról, nincsenek komoly szabályok: az irányt éppúgy váltogathatod kedvedre, mint az intenzitást.

Próbálj ráérezni, mikor igényli a pasi, hogy kicsit nagyobb sebességre kapcsolj, és mikor válts újra lassabb tempóra - idővel biztosan könnyen felismered a jeleket.

Ragadd meg a péniszt a tövénél, és a nyelvedet irányítsd célzottan a kéjléc felső harmadára: írj le szabálytalan köröket, majd folytasd úgy, hogy közben a kezedet is beveted. A szokásos fel-le simogatás és a pörgő-lassuló nyelvmunka találkozása intenzív kéjérzést ad majd a finálé előtt.

Vákuum-csók

Ha a pasid kedveli az erősebb, intenzívebb érintést, akkor semmiképp se hagyd ki az orál-repertoár egyik legáthatóbb élményt nyújtó technikáját. Mindenekelőtt vedd a szádba a pasid szerszámát, és mozgasd le-föl. Engedd olyan mélyre, amennyire tudod anélkül, hogy kicsit is kellemetlen lenne neked.

Majd, jópár köze pes ritmusú mozdulat után csinálj egy trükköt: enyhén szívd össze a szádat, hogy vákuumot teremts - persze csak annyira, hogy ne legyen kellemetlen a pasinak. Akkor jó, ha érzed, hogy mozgás közben vákuum alakul ki a pénisz és a szád között. Ezt követően folytasd a fel-le irányú mozgást és nyugodtan segíts be a kezeddel is. Mélyreható, élénk gyönyört szerezhetsz a vákuum-csókkal.

A legérzékenyebb pontok a pasin

Ha izgatásról van szó, nem csak a pénisz jöhet szóba. Nézd meg videónkat, és fedezd fel a párod összes erogén zónáját, hiszen az orális szex sem ugyanaz előjáték nélkül.

Nyelves labdajáték

Ha tömör gyönyört szeretnél gerjeszteni, meglepni és kellemesen sokkolni, és ehhez hajlandó vagy technikailag is színt vinni a péniszcsókba, egyetlen részletet se hagyj ki a pasi nemi szervének környékén. Amivel rendszerint sokan bizonytalankodnak, az a herék izgatása. Ahogy a csajoknak is kézenfekvő igény, hogy ne csupán egyetlen kéjpontjukkal foglalkozzon a pasi, így te is nyugodtan csússz lejjebb a nyelveddel, egészen a herékig. Miközben lágyan harapdálod, óvatosan szívogatod a golyók területét, a kezed se legyen tétlen, izgasd a makk környékét, illetve a hímvessző egészét határozott mozdulatokkal.

Idővel cseréld meg: cuppanj a pénisz felső részére, nyalogasd, simogasd a nyelved hegyével, míg lent folytatod a heremasszázst. Megsokszorozza az élményt, ha egyszerre több helyre irányul a kényeztetés.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük