18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az orális szex legkínosabb pillanatai (18+)

A férfiak szerint

A pasi számára a szájmágia csupa gyönyör, ám nem minden egyes részlete. Tudd meg, mitől jön zavarba!

Balul elsült helyzetek a szeretkezés során bármikor adódhatnak, ám egy félresikerült szexpózon, nyelvtechnikán vagy egyéb kiszámíthatatlan mozzanaton a legjobb esetben egy közös nevetéssel túlteszitek magatokat, hogy folytatódhasson az élvezet.

Vannak azonban rázósabb helyzetek, amikor nem lehet szó nélkül hagyni a dolgot, és bizony a férfi sem veszi annyira félvállról a szexet, hogy ezek ne érintenék meg. Különösen igaz ez az orális szexre, amikor te kényeztetsz, és ezért cserébe joggal várnád el, hogy ő a legmélyebb élvezet jeleit mutassa - ám ez nem minden pillanatban lehetséges.

Fogas kezdés

Az orális szex kezdete különösen kényes momentum, nemcsak azért, mert ahogy a behatolás, ez is igen érzéki pillanat, de azért is, mert könnyen válhat kínossá. Ha ugyanis nem megfelelő technikával kezdeményezed az izgatást, a pasid még nem éppen acélos vágya semmivé válhat. Ami a legkönnyebben kínossá teheti ezt a részt, az a fogazás, ha ugyanis a nyelv puha érintése helyett apró karcolások érik a péniszt, az nem éppen az élvezet felé vivő út.

Az pedig minden bizonnyal érthető, hogy sem a fájdalomra, sem arra nem vágyik a férfi, hogy éppen akkor, amikor barátnője adakozó hangulatba kerül, csődöt mondjon. Ezt követően pedig nem sokaknak marad kedve a magyarázkodáshoz, hogy mindez nem miatta van, és semmi köze a kókadt jelenségnek a merevedési zavarokhoz, ám annál inkább a női fogakhoz.

A fogazás az a tipikus baki, melyet a legelsők között érdemes felírni a tiltólistára. Persze, ha előfordul, nem marad más választás, beszélni kell róla, ám ez garantáltan nem lesz a legkellemesebb pillanat egyik fél számára sem.

Elszúrt tempóváltás

A ritmus és a ritmusváltások határozzák meg, hogy meddig tart az orális kényeztetés, és egyben a végső gyönyör intenzitását is.

Amennyiben ráérzel a párodnak megfelelő tempóra, számodra is élvezetet nyújthat, ahogy érzed egyre növekvő vágyát, amivel úgy bánsz, ahogy csak akarsz. A váltásokkal húzhatod az időt, míg a gyorsítással közelebb repítheted a csúcshoz: ez a macska-egér játék pedig végül hihetetlen intenzív orgazmust eredményezhet. A rosszul időzített tempóváltás azonban ezzel éppen ellentétes hatással bír. Mindez a pasi számára azért kínos, mert a gyönyör helyett egy idő után leginkább a fűrészeléshez hasonlatosnak érezheti az együttlétet, miközben tudja, hogy az odaadó kényeztetésért legalább néhány szenvedélyes hangot és stabilan növekvő vágyat vársz.

Ha túl hamar gyorsítasz, amikor még nem kívánja, egyenesen lehorgasztó hatással lehet mindez, de amennyiben a végső szakaszig eltalálod, még egy rosszkor jött lassítás is ciki lehet. Ez ugyanis váratlan, idő előtti magömléshez vezethet, ami nem elég, hogy kevésbé élvezetes, mint az elnyújtott orgazmus, de téged is váratlanul érhet - ezzel pedig el is érkeztünk a harmadik kínos momentumhoz.

Hol kényeztesd?

Nem a pénisz az egyetlen erogén zóna a pasi testén. Bármi legyen is a végső célod, a legérzékenyebb pontok izgatása nélkül nehéz lesz felizgatnod a párodat: nézd meg videónkat, és ismerd meg az legérzékibb területeket!

A végső gyönyör

Köztudott, hogy a nők között van, aki a test biológiájának természetes részeként tekint az ejakulációra, míg mások számára kevéssé gusztusos a férfigyönyör ezen velejárója, akármennyire szeretik is a párjukat. Az azonban már csak kevesek számára ismeretes, hogy a férfiak közül sem mindenki büszke erre a jelenségre, sőt, akadnak néhányan, akik egyenesen szégyellik, hogy annyi kellemetlenség adódhat a nők számára az orgazmusukból.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár a vágy szintjén valószínűleg mindegyikük fejében megfordul, hogy az orális szex élménye úgy lenne a legteljesebb, ha az utolsó pillanatban egy nyeléssel fejezné be a nő a dolgot, ezt nem kötelező valóra váltani. Ha ugyanis megpróbálkozol vele, de látványosan rosszulesik a dolog, az a pasinak is kellemetlen. Igazán élvezetes számára is csak úgy lehet a befejezés, ha megtalálod azt a módszert, ami a legelfogadhatóbbnak bizonyul a szemedben. Akármi is legyen tehát ez, a lényeg, hogy te is örömödet leld benne, így elkerülhetitek, hogy éppen egy kínos utolsó pillanat tegye tönkre az együttlét hangulatát.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük