18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ami tönkreteszi az orális szexet a pasik szerint (18+)
Ezeket kerüld!
Az orális szex csodás érzés a férfi számára, de mielőtt belefogsz, legyél biztos benne, hogy jól csinálod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orális szexben a férfi nehezen talál kivetnivalót: szereti, ha így kényeztetik, de arra sem mond nemet, ha ő kerül az aktívabb szerepbe, netán cifra hatvankilencesbe fordul a helyzet. Egy dologra azonban igen rigolyás: ha úgy áll a helyzet, hogy a lány hajol az ő ölébe, akkor ne forduljanak elő bizonyos hibák.

Ugyanúgy, ahogy a te részedről is bizonyára kritikus pont, amikor a párod a nyelvével érint, hogy lehetőleg ne kelljen vaktérképet rajzolni neki a csiklóhoz, pár baki a férfi számára is vágylohasztó lehet. Most ezeket ismerheted meg, hogy te legyél a legjobb az orális szexben!

Vigyázat, fogak!

A pénisz igen érzékeny, ezért nem éppen a legjobb eredménnyel jár, ha kényeztetés közben a fogaid véletlenül megkarcolják a makk felületét. Ez az apró, ám a férfi részéről annál fájdalmasabb következményekkel járó baleset azonban egy kis körültekintéssel elkerülhető.

Az orális szex előtt nem elég arról gondoskodnod, hogy megfelelően síkos legyen a párod szerszáma, valamint, hogy az ajkaid se legyenek szárazak, de utóbbiakat nem árt mintegy védőburokként ráhúznod a fogsorodra. Amennyiben párod tekintélyes méretekkel rendelkezik, sajnos így sem zárható ki teljes mértékben a baleset kockázata, hiszen csak az első fogaidat tudod kiiktatni, adott esetben azonban a többihez is hozzáérhet - bár a nyelveddel valamelyest szabályozhatod a pénisz útját a szádban, megelőzve a kellemetlenségeket.

Azt a legtöbb férfi tudja, hogy ez benne van a pakliban, de, ha az alapvető lépést megteszed a katasztrófa elkerülése érdekében, a többi foggal szerencsére csak igen ritkán adódik probléma.

Szuperszonikus tempó

A férfiak sok dolgot gyorsabban szeretnek, mint a nők általában: enni, inni, vezetni, talán néha még szeretkezni is, de az orális szexben a túlzott gyorsaság mindent elronthat. Az iménti felsorolásból kiindulva ugyanis sok nő úgy véli, hogy a gyors szájmunka közelebb repíti a pasit a csúcshoz, azonban ez nem feltétlenül így van.

Ők is elvárnak ugyanis némi érzékiséget, így, ha már rögtön az elején a végső sebességgel próbálod a párodat kényeztetni, nem csoda, ha cserbenhagyja a vágy. A tempó sarkalatos pont az orális szexben, hiszen az sem jó, ha végig túl lassú vagy: meg kell próbálnod ráérezni a párod ritmusára, ami persze akkor megy a legkönnyebben, ha te is élvezed, amit csinálsz. Így a váltásokat, vagyis a gyorsításokat és a lassításokat könnyű lesz az ő igényeihez igazítanod, és te is élvezheted, hogy a kezedben van az irányítás, hiszen akkor jut el a csúcsra, amikor te akarod.

A férfi erogén zónái

Ha kíváncsi vagy, hogy a legérzékenyebb testrésze mellett hol érdemes még megérinteni a párodat, ha gyönyört szeretnél okozni neki, nézd meg videónkat! Szakértőnk elárulja a férfitest titkait!

Kesztyűs kézzel

A kezeidet sem érdemes tétlenül pihentetni az orális szex során, de az sem mindegy, hogyan foglalod le őket. Bár igen erőteljes hatást érhetsz el azzal, ha a nyelvtechnikádat kiegészíted a hagyományos kézi kényeztetés alapvető mozdulataival, érdemes ügyelned arra, hogy ne legyél túl heves vagy erőteljes - feltéve, ha nem szeretnéd a gyönyörteljes befejezés előtt rövidre zárni az együttlétet.

Sok pasi szereti, ha kiegészítésképpen ujjaid lefelé kalandoznak, de ezzel együtt arra is vigyázz, hogy, ha odalent, a heréknél jársz, ne szorítsd meg őket túlságosan, arról nem is beszélve, hogy adott esetben a szőr meghúzásával is könnyen tönkre teheted az élményt.

Mert ő akarja

A legkönnyebben talán azzal lehet elrontani az orális szexet, ha valaki csak a párja kedvéért csinálja. Persze a férfiak körében egy alapvető vágy, hogy a mindennapi szexuális paletta része legyen a szájmágia, azonban nem úgy, hogy a lány közben legszívesebben meg se tenné a dolgot. Ha tehát felhőtlen élvezettel szeretnéd megajándékozni a párodat, csak akkor válaszd e célból az orális szexet, ha te is örömödet tudod lelni benne. Nem állítja senki, hogy a szájmágia téged is a csúcsra juttat, ez az elvetemült ötlet legfeljebb a Mélytorok című film rendezőinek jutott eszébe.

Azonban az igenis lehet szexuálisan izgató, ha át tudod magad adni a párod gyönyörének, és amennyiben ráhangolódsz az ő ritmusára, te is élvezheted a dolgot. Ha pedig semmi szín alatt nem tudnád kedvedet lelni a dologban, inkább válassz más módszert a kényeztetésre, mondjuk, az ajkaid helyett vesd be kizárólag a kezedet!

Ezt is szeretjük